Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 carolinascotties napisał(a):Ja się muzycznie napatoczę :evil_lol: czy ktoś z Was słucha, bądź słuchał zespołu TOTO ? ja jestem uzależniona od ich pięknych piosenek... :multi: :multi: :multi: TOTO i ich Africa ,do tego Piotr Czajkowski i Bethoveen - 3 Symfonia Eroica to to co niedźwiedzie lubia najbardziej:cool3: :multi:
Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HaNisia napisał(a):A gdzie nowe zdjęcia świątecznych zarazków??? :mad: Przecież one z pewnością są już baaardzo duże a ja nie mogę ich podziwiać:placz: Nie bądźcie sknerusy podzielcie się zarazkami :evil_lol: HaNisiu zrobię jutro zdjęcia "zarazków", po ciężkich dniach boju w pracy przede mna 3 dni wolnego. Jutro po zatym czekam najpierw na wizytę Pani Alicji i jej córek ,które przyjeżdżaja do południa po MACHU PICCU. A popołudniu :multi: :multi: :multi: Bombel z Antkiem:razz:
T.A.Scotties Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 To ja Wam dla osłody zaserwuję zarazka kołysanego do snu...
HaNisia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Magicnesca napisał(a):HaNisiu zrobię jutro zdjęcia "zarazków", po ciężkich dniach boju w pracy przede mna 3 dni wolnego. Jutro po zatym czekam najpierw na wizytę Pani Alicji i jej córek ,które przyjeżdżaja do południa po MACHU PICCU. A popołudniu :multi: :multi: :multi: Bombel z Antkiem:razz: Ja też mam jeszcze 3 dni wolnego, żeby się wykurować , ale do rzeczy... dużo zdjęć, dużo, dużo od lewej do prawej, od prawej do lewej, z boku, en face, dupeczki, nóżęta :) Nina, ty już strategię opracowuj z Bomblem na Antka , żeby go zaszkocić:iloveyou:
HaNisia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='T.A.Scotties']To ja Wam dla osłody zaserwuję zarazka kołysanego do snu... cudne zdjęcia ...normalnie się wzruszyłam 2 urocze maluszki:lol:
Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HaNisia napisał(a):Ja też mam jeszcze 3 dni wolnego, żeby się wykurować , ale do rzeczy... dużo zdjęć, dużo, dużo od lewej do prawej, od prawej do lewej, z boku, en face, dupeczki, nóżęta :) Nina, ty już strategię opracowuj z Bomblem na Antka , żeby go zaszkocić:iloveyou: HaNisiu napewno będę próbowała "zarazić" Antka :evil_lol: :diabloti: ,bo Dorote już nie muszę:multi: HaNisiu fajnie tu jest na tym szkocim topiku no nie :razz: całkiem inna atmosfera:evil_lol: . Moim marzeniem jest paru porządnych westikarzy przeciagnąć na ciemna stronę mocy i nasz topik. Mam już obiecane zalogowanie się na naszym topiku Kozika:multi: :multi: ,bo Extremi już jest nasza:multi: :evil_lol: :loveu: Mam nadzieje że mi w tym pomożesz najpierw topik a potem szkot, albo odwtotnie najpierw szkot potem topik . Kolejność nie ważna :p
Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='T.A.Scotties']To ja Wam dla osłody zaserwuję zarazka kołysanego do snu... Asiu kocham "zarazki" ,ale "TO" cudo trzymajace "zarazka" sama słodycz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:
T.A.Scotties Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Magicnesca']Asiu kocham "zarazki" ,ale "TO" cudo trzymajace "zarazka" sama słodycz:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ta słodycz ma mały problem, hmmmm, a może raczej Dawn ma z nią problem, otórz jej sie wydaje,ze jest psem i to nie bylejakiej rasy bo...i tu uwaga...SZKOTEM!!! :cool3: No cóż...my matki i hodowczynie ...
Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='T.A.Scotties']Ta słodycz ma mały problem, hmmmm, a może raczej Dawn ma z nią problem, otórz jej sie wydaje,ze jest psem i to nie bylejakiej rasy bo...i tu uwaga...SZKOTEM!!! :cool3: No cóż...my matki i hodowczynie ... Asiu nie dość ,że śliczna, słodka to jeszcze taka madra :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi:
HaNisia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Przecież lepiej być szkotem niż np. jakimś "szalonym Batmanem" czy zółwiem Ninja :) Ciekawe czy malutka jest czarnym szkotem, pręgusem czy pszeniczna :);)
HaNisia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Magicnesca napisał(a): HaNisiu fajnie tu jest na tym szkocim topiku no nie :razz: całkiem inna atmosfera:evil_lol: . Moim marzeniem jest paru porządnych westikarzy przeciagnąć na ciemna stronę mocy i nasz topik. Mam już obiecane zalogowanie się na naszym topiku Kozika:multi: :multi: ,bo Extremi już jest nasza:multi: :evil_lol: :loveu: Mam nadzieje że mi w tym pomożesz najpierw topik a potem szkot, albo odwtotnie najpierw szkot potem topik . Kolejność nie ważna :p Szkot już prawie jest, się urodził 2 stycznia, zarezerwowany jest, teraz czekam i się doczekać nie mogę aż pojedziemy po "synka", a to cała wielka wyprawa będzie .... Wracając do tematu... strasznie mi się tu podoba :) Nawet Maciejowi się podoba i cichcem podczytuje. Na tym topicu to tylko gębunia się człowiekowi sama śmieje od ucha do ucha. Pozytywne wibracje:Cool!:
Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HaNisia napisał(a):Szkot już prawie jest, się urodził 2 stycznia, zarezerwowany jest, teraz czekam i się doczekać nie mogę aż pojedziemy po "synka", a to cała wielka wyprawa będzie .... Wracając do tematu... strasznie mi się tu podoba :) Nawet Maciejowi się podoba i cichcem podczytuje. Na tym topicu to tylko gębunia się człowiekowi sama śmieje od ucha do ucha. Pozytywne wibracje:Cool!: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Następna przechodząca " na ciemna stronę mocy":laola: :cunao: HaNisiu pochwal się napisz coś bliżej o Twoim maluszku :loveu: Nie bądź taka tajemnicza:evil_lol: Wiecie nie spodziewałam się ,że tak moja lista marzeń :czytaj: będzie się tak szybko spełniała:bigcool: :multi: .Ale będzie odjazdowo przy ringach szkotów. I nie dopuśćmy do naszego grona jakis intrygantów:mad: :mad: :mad: , aby nie wsączyli tu jadu tak jak jest na westikowym forum :placz: tam już to jest wszystko "chore":stupid:
HaNisia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Magicnesca napisał(a)::sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Następna przechodząca " na ciemna stronę mocy":laola: :cunao: HaNisiu pochwal się napisz coś bliżej o Twoim maluszku :loveu: Nie bądź taka tajemnicza:evil_lol: boje się, że jak coś napiszę to zapeszę. Ale oficjalnie ogłaszam, że za tydzień o tej samej porze to wszystko powiem jak na spowiedzi... Ja już daawno się przymierzałam do szkota i aż mi się wierzyć nie chce, że to już niedługo.... to będzie pierwszy szkot w mojej okolicy... ale się będzie działo ...
zadziorny Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Magicnesca']Jak juz weszliśmy na muzyczny temat to jeszcze dorzućmy :evil_lol: zespół BLACK SABBATH z utworem "Changes " Magicnesca skocz na pocztę :cool3: :multi: :eviltong: (to tak a' propos :evil_lol:).
Magicnesca Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='zadziorny']Magicnesca skocz na pocztę :cool3: :multi: :eviltong: (to tak a' propos :evil_lol:). :evil_lol: Dzięki Piotruś , od wczoraj Andrzej wyciagnął te "starocie" i jest to u nas na bieżąco:evil_lol: :evil_lol: :eviltong:
dorota07 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 HaNisia napisał(a):boje się, że jak coś napiszę to zapeszę. Ale oficjalnie ogłaszam, że za tydzień o tej samej porze to wszystko powiem jak na spowiedzi... Ja już daawno się przymierzałam do szkota i aż mi się wierzyć nie chce, że to już niedługo.... to będzie pierwszy szkot w mojej okolicy... ale się będzie działo ... ;) HaNisia znam tem bół u nie tez jest jeden szkot w okolicy co ma wyglądac jak szkot. przygotuj się na gatki w typie ...ale ten pies zapasiony, ale fajny moja znajoma ma takiego samego tylko białego!?. :crazyeye: a czy ona jest ciężarna itp... przygotuj sobie albo w miarę dowcipne odpowiedzi albo ignoruj...:eviltong: :multi: powodzenia...:cool1:
SzOlka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='dorota07'];) HaNisia znam tem bół u nie tez jest jeden szkot w okolicy co ma wyglądac jak szkot. przygotuj się na gatki w typie ...ale ten pies zapasiony, ale fajny moja znajoma ma takiego samego tylko białego!?. :crazyeye: a czy ona jest ciężarna itp... przygotuj sobie albo w miarę dowcipne odpowiedzi albo ignoruj...:eviltong: :multi: powodzenia...:cool1: zapomnialas, dodac, jaki smieszny sznaucer, takie krotkie nozki ma:eviltong: a najlepsze to ile dostaje dotacjii z Urzedu Miasta za sprzatanie chodnikow:multi: Na wystawie w zielonej przy ringu sznaucerow pytali sie mnie ,czy te psy(oczywiscie te ktore mialam na smyczy) maja kopiowane uszy, mowie, ze nie, a pani na to "widzisz, juz nie kopiuja a uszka pieknie stoja":cool3:
SzOlka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Magicnesca napisał(a):Asiu nie dość ,że śliczna, słodka to jeszcze taka madra :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: HaNisiaPrzecież lepiej być szkotem niż np. jakimś "szalonym Batmanem" czy zółwiem Ninja :smile: Ciekawe czy malutka jest czarnym szkotem, pręgusem czy pszeniczna :smile:;-) chyba pszeniczna :loveu: do kompletu
SzOlka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='zadziorny']Magicnesca skocz na pocztę :cool3: :multi: :eviltong: (to tak a' propos :evil_lol:). :cunao: :cunao: :cunao: to byly piekne dni poprostu piekne dni ale teraz, tez pikne sa:loveu:
SzOlka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 http://www.polskaludowa.com/index.htm jak juz wspominamy:evil_lol:
SzOlka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 i jeszcze troche prywaty:eviltong: owoc tamtych szalonych lat, najpiekniejsza (bo moja) corcia mam nadzieje, ze mnie nie zabije:mad:
scottieserwis Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 tak na szybko przy kawie przed pojsciem do pracy 3 brakujace imiona to : Semidea dla jakiejs caliem boskiej :D Sweet Child in Time :loveu: Siderus i dla onego ;P a teraz do prscy rodacy :placz::angryy::wallbash: nie chce mi sie ale coz poradzic :niewiem: za to jakbyscie w krakowie przez weekend byli to do galerii krakowskiej do zoologicznego wstapcie :D :hand:
Magicnesca Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Zapraszam na kawę :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: :kaffee_2: ,komu komu ,bo idę do domu:loveu: :morning: Wstawać śpiochy :evil_lol:
Recommended Posts