Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Magicnesca napisał(a):
:evil_lol: Oj dorota zawróciła w głowie moim "zarazkom" Twoja rodzina ,teraz obudziły mnie wcześnie ujadając:placz: ,ze myslałam ze coś się stało a tu.....one poprostu chca na ręce:evil_lol:

zarazki też chcą do ciepłego łóżka pełnego ludzi :lol:

Posted

U nas też wstrętnie za oknem. Wiekszość towarzystwa spowrotem wpakowała sie na "wyrko". Za oknem tak szaro, brudno a ja wczoraj wyprałam białasy... chyba z zazdrością patrzą na maść zarazków

Posted

HaNisia napisał(a):
przecież wyraźnie pisałam, że w " mojej okolicy" a nie w mieście.. Poznań to spore miasto i już ja dokładnie wiem, gdzie spotkam inne szkociaki.
Co do okolicy, to za swój teren traktuje te miejsca, gdzie pomykam w przysłowiowym "dresie" tj. okoliczny park i tereny nad rzeką, a tam szkota jeszcze nie spotkaliśmy.
Moja okolica to też " moje sioło", gdzie mam kawałek domu i "maleńki" kawałek ziemii i tam też nie ma szkociastych... choć z drugiej strony któż to wie, co ludzie trzymają w przydomowych ogródkach ...

Wcale nie maiłam "miasta" na myśli ( w mieście nie licząc moich jest jeszcze 16 innych!!!) , tylko właśnie okolicę!Osobiście znam 4 pomykające nad rzeką :razz: ...

Posted

witam wszystkich: i black i white
Nina-dziękuję za wspaniałe przyjęcie i fantastyczną atmosferę
zarazki są cudne!!!!!!!!!!!!:loveu:a Andrzej ma najlepszą naleweczkę różaną na świecie (a może powinnam napisać miał?...:oops:)
na razie żyjemy wspomnieniami Już tęsknimy:placz:
Ucałuj maluszki od nas wszystkich

Posted

Zapomniałam dać zdjęcie MIÓD MALINY ,jak MAGIC SPELL była w rękach Doroty.
Malina bardzo solidarna z mamusią:)

a tu zdjecia młodszych zarazków:loveu:

:loveu: :evil_lol:

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
tylko właśnie okolicę!Osobiście znam 4 pomykające nad rzeką :razz: ...

No to kurcze blade chyba się przed nami chowają:shiny: bo odkąd mam psiaki to większą uwagę zwracam na mijające mnie psy niż na ludzi ;) Ostatnio szkota (y) widziałam 28 grudnia 2006r. godzina 11.28-31 w parku koło dworca pks jadąc tramwajem typu "10". A nad rzeką koło strzelnicy koło sławetnego biura ochrony, gdzie panowie gwizdem reagują na płeć odmienną, udając potem że gwizdali na psy, hehhehe to nigdy nie spotkaliśmy szkota, a szkoda, bo z pewnością bym oczy nacieszyła :lol:
ale nic straconego może do czerwca jeszcze kogoś spotkam

Posted

bombel napisał(a):
witam wszystkich: i black i white
Nina-dziękuję za wspaniałe przyjęcie i fantastyczną atmosferę
zarazki są cudne!!!!!!!!!!!!:loveu:a Andrzej ma najlepszą naleweczkę różaną na świecie (a może powinnam napisać miał?...:oops:)
na razie żyjemy wspomnieniami Już tęsknimy:placz:
Ucałuj maluszki od nas wszystkich

Dorotko ja też juz tęsknię za Wami ,wieczór wspaniały ,dziękuję:loveu:
Musisz częściej przyjeżdżać aby "nieprzemakalnego" Antka zarazić "zarazkami":evil_lol:
Andrzej się bardzo cieszy ,że naleweczka z dzikiej rózy Ci tak smakowała:multi:
"zarazki" tak z rana za Wami wyły:placz: więc musiałam im wpuścic białe towarzystwo:evil_lol:

Posted

Malina z mamą super :)
I chciałam jeszcze dodać, że Maciuś ma super charakter. Czy on każdego musi tak "wymasować" ? Chłopak kocha cały świat

Posted

HaNisia napisał(a):
Malina z mamą super :)
I chciałam jeszcze dodać, że Maciuś ma super charakter. Czy on każdego musi tak "wymasować" ? Chłopak kocha cały świat

Taki jest Maciek kocha cały świat ,ale i wszyscy go kochają jak zobaczą ma to "cóś" w sobie.:loveu: :loveu: :loveu:
Nie tylko ludzie ,ale też zwierzęta ,np: na pierwszym spotkaniu Bombel od Doroty "zakochał "w Maćku ,ale teraz go zdradził na koszt dziewczynek"zarazków";)

Posted

... wariactwo - ciąg dalszy ....

... Tyśka po takiej zabawie zapomniała chyba swojego rodowodowego imienia .....

....padły .....

... Tyśka już chyba nie pamięta nawet jakie jest jej imię"rodowe"

" class="ipsImage" alt="">

Pozdrawiamy - S & O & E & T

Posted

extremi napisał(a):

Moje trzy dziewczynki

zaczyna się zabawa.....:evil_lol:

... Tyśka po takiej zabawie zapomniała chyba swojego rodowodowego imienia .....

..a tu razem ze sprawczynią wycieńczenia ogólnego - Emi

;):multi: :multi: :multi: Tysia górą!!!!!!! Trzy dziewczynki????

Posted

..... no trzy .... tylko poprzednio się fotka nie wkleiła ....

" class="ipsImage" alt="">

już są !!!!!!!!!!! :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ..wszystkie !!!! :loveu:

Posted

Nina, biało to tylko dzisaj jest. Generalnie staram sie moje westy upodobnić do szkota w związku z czym pozwalam im na przybranie... dziczego?, pręgowanego?,...szaro- burego umaszczenia. No ale boję sie TOZ, bo oni by tego nie zrozumieli zapewne i może coś o zaniedbaniu by mówili:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Nitencja napisał(a):
Extremi super fotki :) No to juz Tysia zajmie sie trymowaniem bialej hihi.
Super ze masz 3 takie kochane dziewczyny :lol: Jestem fanka Twojej cory :loveu:

To już możemy założyć fan Club Oli !!! :multi: :multi: :multi:
Ja też się dołaczam:loveu:

Posted

SALUX napisał(a):
Nina, biało to tylko dzisaj jest. Generalnie staram sie moje westy upodobnić do szkota w związku z czym pozwalam im na przybranie... dziczego?, pręgowanego?,...szaro- burego umaszczenia. No ale boję sie TOZ, bo oni by tego nie zrozumieli zapewne i może coś o zaniedbaniu by mówili:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Olu jak zobaczyłam jak u Ciebie biało, to aż wstyd :oops: mi się zrobiło i wzięłam sie za moje białasy -brudasy.
Pierwsza na tapetę poszła...............Magicnesca:evil_lol:
Potem w planach jej mama Little Lady i powoli reszta:cool3:

Posted

SALUX napisał(a):
U nas też wstrętnie za oknem. Wiekszość towarzystwa spowrotem wpakowała sie na "wyrko". Za oknem tak szaro, brudno a ja wczoraj wyprałam białasy... chyba z zazdrością patrzą na maść zarazków

Ola wprowadziłaś swoje białasy w zakłopotanie zobacz jakie mają miny..

Posted

Magicnesca napisał(a):
Wracając do tematu wizyty Bombla i rodziny
to Wam przedstawię:
Tu czułe powitanie Doroty :loveu: w wykonaniu Maćka:evil_lol:

Tu Maciek zazdrosny o Dorote próbuje "wygryźć" MAGIC SPELL

ale musię nie udało ,wygrała MAGIC SPELL

u syna Doroty w ramionach MAGIC SPELL czuła się jak "u mamy"

pełna akceptacja Bombla

i.........
oto głowa rodziny "nieprzemakalny" Antek a tak mu szkot pasuje do ....brody:evil_lol:

ten facet ma w oczach kurwi... jak rodowy szkot tylko mu kiecki w kratkę brak!!!!!:diabloti: :diabloti: :multi:

Posted

dorota07 napisał(a):
Ola wprowadziłaś swoje białasy w zakłopotanie zobacz jakie mają miny..

A jakie mają miec miny? Jak tu wyjśc na dwór jak się jest takim białym a można by poszleć w błotku, poocierac sie o samochód, wpaść na chwilę do kotłowni... Ech....czarni mają lepiej

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...