HaNisia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 jak dalej będzie tak padało to ja chyba w jakąś depresję popadnę:placz: dziewczyny to mi ledwo z łóżka się zwlekły...
HaNisia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Magicnesca napisał(a)::evil_lol: Oj dorota zawróciła w głowie moim "zarazkom" Twoja rodzina ,teraz obudziły mnie wcześnie ujadając:placz: ,ze myslałam ze coś się stało a tu.....one poprostu chca na ręce:evil_lol: zarazki też chcą do ciepłego łóżka pełnego ludzi :lol:
SALUX Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 U nas też wstrętnie za oknem. Wiekszość towarzystwa spowrotem wpakowała sie na "wyrko". Za oknem tak szaro, brudno a ja wczoraj wyprałam białasy... chyba z zazdrością patrzą na maść zarazków
T.A.Scotties Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HaNisia napisał(a):przecież wyraźnie pisałam, że w " mojej okolicy" a nie w mieście.. Poznań to spore miasto i już ja dokładnie wiem, gdzie spotkam inne szkociaki. Co do okolicy, to za swój teren traktuje te miejsca, gdzie pomykam w przysłowiowym "dresie" tj. okoliczny park i tereny nad rzeką, a tam szkota jeszcze nie spotkaliśmy. Moja okolica to też " moje sioło", gdzie mam kawałek domu i "maleńki" kawałek ziemii i tam też nie ma szkociastych... choć z drugiej strony któż to wie, co ludzie trzymają w przydomowych ogródkach ... Wcale nie maiłam "miasta" na myśli ( w mieście nie licząc moich jest jeszcze 16 innych!!!) , tylko właśnie okolicę!Osobiście znam 4 pomykające nad rzeką :razz: ...
Magicnesca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Olu super zdjęcie ,ale cos za biało ;) No tak jak nie ma snigu za oknem to trzeba na tapczanie zrobić jasno ,aby nie wpaść w depresje jak dziewczyny:evil_lol:
bombel Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 witam wszystkich: i black i white Nina-dziękuję za wspaniałe przyjęcie i fantastyczną atmosferę zarazki są cudne!!!!!!!!!!!!:loveu:a Andrzej ma najlepszą naleweczkę różaną na świecie (a może powinnam napisać miał?...:oops:) na razie żyjemy wspomnieniami Już tęsknimy:placz: Ucałuj maluszki od nas wszystkich
Magicnesca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Zapomniałam dać zdjęcie MIÓD MALINY ,jak MAGIC SPELL była w rękach Doroty. Malina bardzo solidarna z mamusią:) a tu zdjecia młodszych zarazków:loveu: :loveu: :evil_lol:
HaNisia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 T.A.Scotties napisał(a): tylko właśnie okolicę!Osobiście znam 4 pomykające nad rzeką :razz: ... No to kurcze blade chyba się przed nami chowają:shiny: bo odkąd mam psiaki to większą uwagę zwracam na mijające mnie psy niż na ludzi ;) Ostatnio szkota (y) widziałam 28 grudnia 2006r. godzina 11.28-31 w parku koło dworca pks jadąc tramwajem typu "10". A nad rzeką koło strzelnicy koło sławetnego biura ochrony, gdzie panowie gwizdem reagują na płeć odmienną, udając potem że gwizdali na psy, hehhehe to nigdy nie spotkaliśmy szkota, a szkoda, bo z pewnością bym oczy nacieszyła :lol: ale nic straconego może do czerwca jeszcze kogoś spotkam
Magicnesca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 bombel napisał(a):witam wszystkich: i black i white Nina-dziękuję za wspaniałe przyjęcie i fantastyczną atmosferę zarazki są cudne!!!!!!!!!!!!:loveu:a Andrzej ma najlepszą naleweczkę różaną na świecie (a może powinnam napisać miał?...:oops:) na razie żyjemy wspomnieniami Już tęsknimy:placz: Ucałuj maluszki od nas wszystkich Dorotko ja też juz tęsknię za Wami ,wieczór wspaniały ,dziękuję:loveu: Musisz częściej przyjeżdżać aby "nieprzemakalnego" Antka zarazić "zarazkami":evil_lol: Andrzej się bardzo cieszy ,że naleweczka z dzikiej rózy Ci tak smakowała:multi: "zarazki" tak z rana za Wami wyły:placz: więc musiałam im wpuścic białe towarzystwo:evil_lol:
HaNisia Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Malina z mamą super :) I chciałam jeszcze dodać, że Maciuś ma super charakter. Czy on każdego musi tak "wymasować" ? Chłopak kocha cały świat
Magicnesca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 HaNisia napisał(a):Malina z mamą super :) I chciałam jeszcze dodać, że Maciuś ma super charakter. Czy on każdego musi tak "wymasować" ? Chłopak kocha cały świat Taki jest Maciek kocha cały świat ,ale i wszyscy go kochają jak zobaczą ma to "cóś" w sobie.:loveu: :loveu: :loveu: Nie tylko ludzie ,ale też zwierzęta ,np: na pierwszym spotkaniu Bombel od Doroty "zakochał "w Maćku ,ale teraz go zdradził na koszt dziewczynek"zarazków";)
Nitencja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Magicnesca dzieki za slodkie zdjecia :) Salux fota rewelka !!! :)
extremi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ... wariactwo - ciąg dalszy .... ... Tyśka po takiej zabawie zapomniała chyba swojego rodowodowego imienia ..... ....padły ..... ... Tyśka już chyba nie pamięta nawet jakie jest jej imię"rodowe" " class="ipsImage" alt=""> Pozdrawiamy - S & O & E & T
Magicnesca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 extremi napisał(a): Moje trzy dziewczynki zaczyna się zabawa.....:evil_lol: ... Tyśka po takiej zabawie zapomniała chyba swojego rodowodowego imienia ..... ..a tu razem ze sprawczynią wycieńczenia ogólnego - Emi ;):multi: :multi: :multi: Tysia górą!!!!!!! Trzy dziewczynki????
extremi Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 ..... no trzy .... tylko poprzednio się fotka nie wkleiła .... " class="ipsImage" alt=""> już są !!!!!!!!!!! :multi: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: ..wszystkie !!!! :loveu:
Nitencja Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Extremi super fotki :) No to juz Tysia zajmie sie trymowaniem bialej hihi. Super ze masz 3 takie kochane dziewczyny :lol: Jestem fanka Twojej cory :loveu:
SALUX Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nina, biało to tylko dzisaj jest. Generalnie staram sie moje westy upodobnić do szkota w związku z czym pozwalam im na przybranie... dziczego?, pręgowanego?,...szaro- burego umaszczenia. No ale boję sie TOZ, bo oni by tego nie zrozumieli zapewne i może coś o zaniedbaniu by mówili:eviltong: :eviltong: :eviltong:
Magicnesca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Nitencja napisał(a):Extremi super fotki :) No to juz Tysia zajmie sie trymowaniem bialej hihi. Super ze masz 3 takie kochane dziewczyny :lol: Jestem fanka Twojej cory :loveu: To już możemy założyć fan Club Oli !!! :multi: :multi: :multi: Ja też się dołaczam:loveu:
Magicnesca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 SALUX napisał(a):Nina, biało to tylko dzisaj jest. Generalnie staram sie moje westy upodobnić do szkota w związku z czym pozwalam im na przybranie... dziczego?, pręgowanego?,...szaro- burego umaszczenia. No ale boję sie TOZ, bo oni by tego nie zrozumieli zapewne i może coś o zaniedbaniu by mówili:eviltong: :eviltong: :eviltong: Olu jak zobaczyłam jak u Ciebie biało, to aż wstyd :oops: mi się zrobiło i wzięłam sie za moje białasy -brudasy. Pierwsza na tapetę poszła...............Magicnesca:evil_lol: Potem w planach jej mama Little Lady i powoli reszta:cool3:
dorota07 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 SALUX napisał(a):U nas też wstrętnie za oknem. Wiekszość towarzystwa spowrotem wpakowała sie na "wyrko". Za oknem tak szaro, brudno a ja wczoraj wyprałam białasy... chyba z zazdrością patrzą na maść zarazków Ola wprowadziłaś swoje białasy w zakłopotanie zobacz jakie mają miny..
dorota07 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Magicnesca napisał(a):Wracając do tematu wizyty Bombla i rodziny to Wam przedstawię: Tu czułe powitanie Doroty :loveu: w wykonaniu Maćka:evil_lol: Tu Maciek zazdrosny o Dorote próbuje "wygryźć" MAGIC SPELL ale musię nie udało ,wygrała MAGIC SPELL u syna Doroty w ramionach MAGIC SPELL czuła się jak "u mamy" pełna akceptacja Bombla i......... oto głowa rodziny "nieprzemakalny" Antek a tak mu szkot pasuje do ....brody:evil_lol: ten facet ma w oczach kurwi... jak rodowy szkot tylko mu kiecki w kratkę brak!!!!!:diabloti: :diabloti: :multi:
Magicnesca Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dorota07 napisał(a):Doroty zawsze razem on też przemoknie... To może więcej sie nas dołączy i Antek przemoknie:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
SALUX Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 dorota07 napisał(a):Ola wprowadziłaś swoje białasy w zakłopotanie zobacz jakie mają miny.. A jakie mają miec miny? Jak tu wyjśc na dwór jak się jest takim białym a można by poszleć w błotku, poocierac sie o samochód, wpaść na chwilę do kotłowni... Ech....czarni mają lepiej
dorota07 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :p niby tak, ale targają tą samą ilość bajzelku do domciu na podłogę i to po tajniacku, bo nie widać:razz: :razz:
Recommended Posts