Jump to content
Dogomania

czy są tu jakieś szkoty (prosimy zakladac oddzielne tematy!)??

Recommended Posts

• Replies 4.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

scottieserwis napisał(a):
tak na szybko przy kawie przed pojsciem do pracy 3 brakujace imiona to :
Siderus i dla onego ;P

podoba mi się Siderus :) brzmi świetnie...

w soboty to się powinno spać albo na wystawy jeździć a nie do pracy chodzić:diabloti:

Posted

faktycznie zapomniałam ooo!! jaki śliczny sznaucerek karłowaty!!!??

po kawusi pociskam do miasta z moją latoroślą
młodszą do fryzjera, dzisiaj studniówka!!! jeszcze pamiętam swoją a tu już drugą wyprawiam ech...

Posted

[quote name='Nitencja']ha mnie sie pytaja czy czarny to dziecko moich czarnorudych ;-) albo czy to ten sam pies co ma Prezydent ;-)
Extremi a gdzie zdjecia Tysi ??:roll:
Ale chyba Prezydent Bush - chyba im chodzi o Barneya ,
bo naszego nikt nie kojarzy jako szkota ,a jak juz wreszcie wybral sie do fryzjera to nikt go nie widzial:)

Posted

[quote name='dorota07']faktycznie zapomniałam ooo!! jaki śliczny sznaucerek karłowaty!!!??

po kawusi pociskam do miasta z moją latoroślą
młodszą do fryzjera, dzisiaj studniówka!!! jeszcze pamiętam swoją a tu już drugą wyprawiam ech...
tak wcześnie mają studniówke :crazyeye: ja ma dopiero w połowie lutego...

Posted

:cunao: :cunao: :cunao:
Jestem happy ,była po MACHU PICCU prawie cała rodzinka.
Przesympatyczna ,uwielbiam jak moje"zarazki" idą w takie ręce :multi: .
Ala marzyła o szkocie od paru lat ,nawet dostała kiedyś maskotkę od rodziny w postaci szkota ,a dzisiaj zrealizowała swoje marzenia i to w dniu swoich urodzin:multi: :loveu:
Alu wszystkiego najlepszego ,aby wszystkie Twoje marzenia spełniały się jak dzisiaj:loveu: :loveu: :loveu:

Ala to prawdziwa "szkociara" ale nie tylko ona jej córka też
Tegoroczna maturzystka Michalina ( na zdjęciu ta z tyłu ) ,to dopiero dziewczyna o duszy szkotki;) ,cicha poważna ,ale to tylko pozory bo ze szkocim pozytywnym charakterem.
Zresztą Machu Piccu najbardziej lgnął do niej :evil_lol: ,Cchyba wyczuł swój swojego:razz:

A oto właściciele mojego rodzynka:)

Olu mam obiecane ,że Ala się tu zaloguje i bedzie zdawać relacje o Twoim chrześniaku:multi: :czytaj:

Posted

No ja mieszkam w okolicy, gdzie ludzie w szkotach edukowani. W sąsiednim bloku były 3, teraz są dwa, bo jednego raczysko wykończyło. Wszystkie pręgusy. Za to moje skye (wszystkie ciemno szare) są często za szkoty brane. Ale co tu mówić o laikach. Gdy nasz pierwszy był szczylem, wzięliśmy go do związku przy zapisywaniu się do tej instytucji. Specjalnie wybralismy dzień dyżuru osoby odpowiedzialnej za terriery. No i nasz czarnuszek (wówczas) o sterczących uszkach wkroczył dzielnie, a kierowniczka sekcji zaćwierkała "O jaki ładny szkocik, dobrze, że jest następny". Musieliśmy ją rozczarować.

Posted

[quote name='Magicnesca']:cunao: :cunao: :cunao:
Jestem happy ,była po MACHU PICCU prawie cała rodzinka.
Przesympatyczna ,uwielbiam jak moje"zarazki" idą w takie ręce :multi: .
Ala marzyła o szkocie od paru lat ,nawet dostała kiedyś maskotkę od rodziny w postaci szkota ,a dzisiaj zrealizowała swoje marzenia i to w dniu swoich urodzin:multi: :loveu:
Alu wszystkiego najlepszego ,aby wszystkie Twoje marzenia spełniały się jak dzisiaj:loveu: :loveu: :loveu:

Ala to prawdziwa "szkociara" ale nie tylko ona jej córka też
Tegoroczna maturzystka Michalina ( na zdjęciu ta z tyłu ) ,to dopiero dziewczyna o duszy szkotki;) ,cicha poważna ,ale to tylko pozory bo ze szkocim pozytywnym charakterem.
Zresztą Machu Piccu najbardziej lgnął do niej :evil_lol: ,Cchyba wyczuł swój swojego:razz:

A oto właściciele mojego rodzynka:)

Olu mam obiecane ,że Ala się tu zaloguje i bedzie zdawać relacje o Twoim chrześniaku:multi: :czytaj:

no to rodzynek jak w cieście same kobitki!!!!:loveu: :loveu: :loveu: niech się dobrze chowa i czekamy na relacje...

Posted

Nitencja napisał(a):

Extremi a gdzie zdjecia Tysi ??:roll:

Nitencja edukuję się we wstawianiu :oops: ...tychże fotek .... i jakoś tak mnie to średnio idzie ....ale mam nadzieję ... jeszcze trochę... i będą !!!
Tylko , szczerze mówiąc , mam złe doświadczenia ze wstawianiem fotek :p :p - bo ostatnio jakoś nic dobrego z tego nie wyszło :razz:
Nina - buziak ;)

Pozdrawiam szkociarzy - Sylwia

Posted

Co sie przejmujesz ?? :) Sa ludzie i klamki :angryy:
Tu sie wszyscy uciesza ze zobacza kolejnego czarnucha :lol:
Zadziorek gdzies ppisal o wstawianiu zdjec :) a jak nie dasz rady to przeslij mi fotki i je wstawie :)

Posted

Machu Piccu to będzie miał boskie życie z tyloma kobitkami - se chłopak pozyje niczym rozpieszczony król

extremi dziel się swoją nową panną zarazek :) Mnie jeszcze z 9-14 tygodni do odbioru zostało więc niech chodziaż cudzymi zarazkami oczy nacieszę :)

Chcę zdjęć:mad:

Posted

[quote name='Nitencja']Co sie przejmujesz ?? :) Sa ludzie i klamki :angryy:
Tu sie wszyscy uciesza ze zobacza kolejnego czarnucha :lol:
Zadziorek gdzies ppisal o wstawianiu zdjec :) a jak nie dasz rady to przeslij mi fotki i je wstawie :)
Wywołany do tablicy melduję się :cool3: :lol: :razz::

Przede wszystkim musisz fotki pozmniejszać do wielkości 500 pikseli dla dłuższego boku, a następnie umieścić je na ogólnodostępnym serwerze np. ImageShack (adres).

Wszystko o wstawianiu zdjęć na forum znajdziesz tutaj, a wszystko o korzystaniu z serwera ImageShack® tutaj

Jeśli korzystasz z linku "Direct link to image" to fotki możesz wstawiać wpisując z klawiatury "" lub klikając na ikonkę znajdującą się powyżej okna pisania postu (w ukazującym się oknie wklejasz tylko adres fotki) :multi: :loveu:

Posted

HaNisia napisał(a):
boje się, że jak coś napiszę to zapeszę. Ale oficjalnie ogłaszam, że za tydzień o tej samej porze to wszystko powiem jak na spowiedzi... Ja już daawno się przymierzałam do szkota i aż mi się wierzyć nie chce, że to już niedługo....
to będzie pierwszy szkot w mojej okolicy... ale się będzie działo ...

Wcale nie pierwszy!!!:diabloti: Ale widać rasa na tyle nieliczna ,że się za bardzo w oczy nie rzuca!!!

Posted

Jestem po przesympatycznej wizycie Bombla z mężem i synem.
No muszę przyznać Bomblowi jedno ma racje co do Antka - nieprzemakalny ale jak popracujemy to może trochę potrwać ......,może się uda .
Przecież kropla wody potrafic drążyć skałę to może się uda bo jest ich trójka - Dorota jej syn i...ich westie Bombel ,który zakochał się w MAGIC SPELL i MIÓD MALINIE :loveu: :multi:

Posted

dorota07 napisał(a):
no to rodzynek jak w cieście same kobitki!!!!:loveu: :loveu: :loveu: niech się dobrze chowa i czekamy na relacje...

Nie on nie jest tu rodzynkiem w tym cieście :cool3: w jasnej kurtece po ,lewej mstronie jest Jasiek , a po prawej stronie Kasia ,mama Ala i "szkotka" Michalina i oczywiscie MACHU PICCU to cały zestaw na zdjęciu:loveu:

Posted

Wracając do tematu wizyty Bombla i rodziny
to Wam przedstawię:
Tu czułe powitanie Doroty :loveu: w wykonaniu Maćka:evil_lol:

Tu Maciek zazdrosny o Dorote próbuje "wygryźć" MAGIC SPELL

ale musię nie udało ,wygrała MAGIC SPELL

u syna Doroty w ramionach MAGIC SPELL czuła się jak "u mamy"

pełna akceptacja Bombla

i.........
oto głowa rodziny "nieprzemakalny" Antek a tak mu szkot pasuje do ....brody:evil_lol:

Posted

T.A.Scotties napisał(a):
Wcale nie pierwszy!!!:diabloti: Ale widać rasa na tyle nieliczna ,że się za bardzo w oczy nie rzuca!!!

przecież wyraźnie pisałam, że w " mojej okolicy" a nie w mieście.. Poznań to spore miasto i już ja dokładnie wiem, gdzie spotkam inne szkociaki.
Co do okolicy, to za swój teren traktuje te miejsca, gdzie pomykam w przysłowiowym "dresie" tj. okoliczny park i tereny nad rzeką, a tam szkota jeszcze nie spotkaliśmy.
Moja okolica to też " moje sioło", gdzie mam kawałek domu i "maleńki" kawałek ziemii i tam też nie ma szkociastych... choć z drugiej strony któż to wie, co ludzie trzymają w przydomowych ogródkach ...

Posted

:evil_lol: Oj dorota zawróciła w głowie moim "zarazkom" Twoja rodzina ,teraz obudziły mnie wcześnie ujadając:placz: ,ze myslałam ze coś się stało a tu.....one poprostu chca na ręce:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...