Lu_Gosiak Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ten pies był typowa maskotka dla dziecka...niestety po 5 miesiącach juz sie znudził i z ciepłego domku trafil na ulice. Nad psem w Sylwestra zlitowała sie pewna pani pod której nogami piesek przy wystrzałach chciał sie schronić. Okazało sie ze pies doprowadził ową pania do swojego "domu" gdzie już psa nie chcą znać. Pies podobno rok spał u tych ludzi na wycieraczce. Niestety pani ta nie może go zatrzymać i szuka mu na już domu bo za niedługo wyjeżdża. A sam pies jest podobno bez wad. W domu nie brudzi, spragniony kontaktu i przytulania, bardzo rozumny. Ma gdzieś około 1,5 roku. Jezeli nie znajdzie domu trafi do schroniska. Tyle już przeszedł on uwielbia biegać - w schronisku ,ciasnej klatce jeszcze w takie mrozy ma małe szanse..........Prosze równiez o pomoc w ogłaszaniu!!! telefon kontaktowy: 793 147 805 lub mail: [email protected] Quote
Poker Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 gdzie on przebywa? Napisz w tytule wątku,że potrzebne ogłoszenia . Biedny psiak jakich tu wiele :-( Quote
supergoga Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Śliczny - taki Norkowaty. Osttanio jakos mam do nich słabość. W jakim mieście jest maluch. Namiar kontaktowy poproszę. Quote
wiq Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 w Lublińcu jest, myślę, że namiar najlepszy na Gośkę.. Quote
Lu_Gosiak Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 niezły:cool3::cool3: dzieki!!!!!!!! Quote
Isadora7 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Nóż w kieszeni się otwiera na myśl o tych co sie przyczyniają do nieszczęśc tych biedaków. Quote
jusstyna85 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Ten świat nigdy już nie będzie inny...:( Quote
irenaka Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Gosia! Czy jest szansa na jeszcze jakieś zdjęcia? Takie samego pyszczka. Ile On waży ( wielkość) i jak ma na imię. Quote
Lu_Gosiak Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 irenaka napisał(a):Gosia! Czy jest szansa na jeszcze jakieś zdjęcia? Takie samego pyszczka. Ile On waży ( wielkość) i jak ma na imię. Postaram sie zrobić, byłam wczoraj ale piesek poszedł sobie gdzieś pochodzić i długo nie wracał - moze dzis sie uda go namierzyć On nie ma nawet imienia:shake: Quote
mmlasowice Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Jak to poszedł sobie gdzieś pochodzić w takie mrozy? Jestem z Tarnowskich Gór - lekko zapsiona, ale w sytuacji bez wyjścia otworzę drzwi biedakowi . Niech dołączy do sfory Mika.Nela,Uszatek - wszystkie w jego wieku w moim DT. Tylko zabierzcie od BABY zaświadczenie o szczepieniu psa. Po co mu dokładać kolejną szczepionkę. Quote
Lu_Gosiak Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 wspaniałe wieści....jutro wstepnie psiak pojedzie na DT...porobie przy tym również zdjecia do ogoszeń...WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA P. MAGDY:Rose::Rose: Quote
Lu_Gosiak Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 wiq napisał(a):oby w nowym roku wszystko tak szło:eviltong: No oby nie........ niestety psa nie ma zniknął, dziś go szukaliśmy i nie ma, wczoraj juz nie wrócił na noc a takie mrozy:shake::shake: mam nadzieje że może dziś przyjdze Quote
jusstyna85 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Niedobrze...:( Może trzeba porozwieszać plakaty? Quote
maarit Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 kurcze:shake::shake::shake: już myślałam że tak fajnie się składa..........:shake: Quote
mmlasowice Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Plakaty ze zdjęciem - KONIECZNIE!!! On przypomina mi jedno ze szczeniąt Neli. Ten sam typ urody - z tym, że szczenię było suczką.Ogłoszenie prasowe w prasie lokalnej jest konieczne. Trzeba w ogłoszeniu podkreślić nie tylko wygląd , ale i fakt rocznej bezdomności. Oby finał tej sprawy był dobry! Niech nie powtórzy się los mojego Uszatka- pogryzionego przez sforę bezpańskich towarzyszy niedoli. Quote
irenaka Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):No oby nie........ niestety psa nie ma zniknął, dziś go szukaliśmy i nie ma, wczoraj juz nie wrócił na noc a takie mrozy:shake::shake: mam nadzieje że może dziś przyjdze Gosia a jest szansa, że jak wróci to Cię zawiadomią? Quote
Lu_Gosiak Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 irenaka napisał(a):Gosia a jest szansa, że jak wróci to Cię zawiadomią? Tak Irenko...od rana czekam przy telefonie...jestem w kontakcie ze straża miejska oraz Pania, która przygarnęła psiaka na te pare dni...jak tylko sie pojawi bedzie dzwonic Quote
Lu_Gosiak Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Nie jest dobrze mam jakieś złe przeczucia...byłyśmy dzisiaj na interwencji ze staza miejska u tej kobiety co go wywaliła:shake::shake: katastrofa w kazdym razie tam raczej psa nie ma Quote
mmlasowice Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Porozwieszaj ogłoszenia ze zdjęciem wokół KOŚCIOŁA. Nadchodzi niedziela - ludzie zauważą!!! Quote
Lu_Gosiak Posted January 10, 2009 Author Posted January 10, 2009 całe szczescie psiak wrócił, jest cały i zdrowy Quote
irenaka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):całe szczescie psiak wrócił, jest cały i zdrowy GOSIA:loveu::loveu::loveu::loveu: KOCHAM CIĘ!!!! Czy będzie nadal szansa na DT dla tego psiaka? I nadajmy mu jakieś imię, lepiej się czuję kiedy pies ma imię bo to początek nowego życia dla Niego. Quote
Recommended Posts