Jump to content
Dogomania

Znudzil sie wiec won na ulice!!! - Śląskie Lubliniec, MA DOM!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Ten pies był typowa maskotka dla dziecka...niestety po 5 miesiącach juz sie znudził i z ciepłego domku trafil na ulice. Nad psem w Sylwestra zlitowała sie pewna pani pod której nogami piesek przy wystrzałach chciał sie schronić. Okazało sie ze pies doprowadził ową pania do swojego "domu" gdzie już psa nie chcą znać. Pies podobno rok spał u tych ludzi na wycieraczce. Niestety pani ta nie może go zatrzymać i szuka mu na już domu bo za niedługo wyjeżdża.
A sam pies jest podobno bez wad. W domu nie brudzi, spragniony kontaktu i przytulania, bardzo rozumny. Ma gdzieś około 1,5 roku. Jezeli nie znajdzie domu trafi do schroniska. Tyle już przeszedł on uwielbia biegać - w schronisku ,ciasnej klatce jeszcze w takie mrozy ma małe szanse..........Prosze równiez o pomoc w ogłaszaniu!!!

telefon kontaktowy: 793 147 805
lub mail: [email protected]

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

irenaka napisał(a):
Gosia!
Czy jest szansa na jeszcze jakieś zdjęcia?
Takie samego pyszczka.
Ile On waży ( wielkość) i jak ma na imię.

Postaram sie zrobić, byłam wczoraj ale piesek poszedł sobie gdzieś pochodzić i długo nie wracał - moze dzis sie uda go namierzyć

On nie ma nawet imienia:shake:

Posted

Jak to poszedł sobie gdzieś pochodzić w takie mrozy? Jestem z Tarnowskich Gór - lekko zapsiona, ale w sytuacji bez wyjścia otworzę drzwi biedakowi . Niech dołączy do sfory Mika.Nela,Uszatek - wszystkie w jego wieku w moim DT. Tylko zabierzcie od BABY zaświadczenie o szczepieniu psa. Po co mu dokładać kolejną szczepionkę.

Posted

wiq napisał(a):
oby w nowym roku wszystko tak szło:eviltong:

No oby nie........

niestety psa nie ma zniknął, dziś go szukaliśmy i nie ma, wczoraj juz nie wrócił na noc a takie mrozy:shake::shake: mam nadzieje że może dziś przyjdze

Posted

Plakaty ze zdjęciem - KONIECZNIE!!! On przypomina mi jedno ze szczeniąt Neli. Ten sam typ urody - z tym, że szczenię było suczką.Ogłoszenie prasowe w prasie lokalnej jest konieczne. Trzeba w ogłoszeniu podkreślić nie tylko wygląd , ale i fakt rocznej bezdomności. Oby finał tej sprawy był dobry! Niech nie powtórzy się los mojego Uszatka- pogryzionego przez sforę bezpańskich towarzyszy niedoli.

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
No oby nie........

niestety psa nie ma zniknął, dziś go szukaliśmy i nie ma, wczoraj juz nie wrócił na noc a takie mrozy:shake::shake: mam nadzieje że może dziś przyjdze

Gosia a jest szansa, że jak wróci to Cię zawiadomią?

Posted

irenaka napisał(a):
Gosia a jest szansa, że jak wróci to Cię zawiadomią?

Tak Irenko...od rana czekam przy telefonie...jestem w kontakcie ze straża miejska oraz Pania, która przygarnęła psiaka na te pare dni...jak tylko sie pojawi bedzie dzwonic

Posted

Nie jest dobrze mam jakieś złe przeczucia...byłyśmy dzisiaj na interwencji ze staza miejska u tej kobiety co go wywaliła:shake::shake: katastrofa w kazdym razie tam raczej psa nie ma

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
całe szczescie psiak wrócił, jest cały i zdrowy

GOSIA:loveu::loveu::loveu::loveu:
KOCHAM CIĘ!!!!
Czy będzie nadal szansa na DT dla tego psiaka?
I nadajmy mu jakieś imię, lepiej się czuję kiedy pies ma imię bo to początek nowego życia dla Niego.