Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

Posted

Magda - Zamość napisał(a):
czy Luna jest gdzieś ogłoszona?

Lunka ma ogłoszenia na :

ale.gratka.pl
kupiepsa.pl
gieldaogloszen.pl
petsy.pl
mojpupil.pl
adopcje.org.pl
przygarnijzwierzaka.pl

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lunka na dzisiejszym spacerku:loveu:
Wyglada zdecydoanie lepiej, a jak się cieszy po wyjsciu boksu:loveu:
Trzeba zastanawiac sie ostro nad tym hotelikiem, bo Lunka po kuracji moze znowu wrócic do boksów ogolnych:-(

Posted

ło jezu,dopiero widze jaka ona piękna!!!!!pysk ma altowy,dupsko płatowe, a uszy całkiem swoje,cudna jest krówka!
ja cały czas sie ostro zastanawiam nad hotelikiem,hotelik czeka bo wie ze brakuje 150 zł,może by ją od razu wysterylizowac na miejscu?

Posted

stonka1125 napisał(a):
ło jezu,dopiero widze jaka ona piękna!!!!!pysk ma altowy,dupsko płatowe, a uszy całkiem swoje,cudna jest krówka!
ja cały czas sie ostro zastanawiam nad hotelikiem,hotelik czeka bo wie ze brakuje 150 zł,może by ją od razu wysterylizowac na miejscu?

Ania - jak będzie wiadomo ze juz pojedzie to ja wysterylizujemy.
Póki jest w schronie to to raczej niemozliwe, bo nie zostawię jej w słomie po sterylce.

Posted

Funia była dzisiaj dokarmic Lunkę, mówi, ze Luna wygląda lepiej, ale nadal smutna:roll:
Cieszy sie na widok naszych wolontariuszek, ale tak jakby rozumiała, ze będzie z nimi krótko, a potem znowu pustka:-(

Posted

boże nie wyrabiam z czasem!!!!ja wiem ze allegro to nie problem,ale musze zrobić jakąś cegiełke ze zdjęciem lunki do wysyłania ludziom,a nie umiem:oops:musze sie doszkolic w tym temacie,bo dzieciory twierdzą że nie potrafią,obiecuje że zrobię to "na dniach":oops:

Posted

ogarnęłam to allegro,jednak cuda sie zdarzają,jutro będzie gotowe ,mam nadzieje że uda sie zebrać kase chociaż na trzy miesiące tak na zapas,mamy deklaracje na 90 złotych co miesiąc,czyli byłoby fajnie zebrać chociaż 450 to byłyby trzy miesiące dla lunki na szukanie domu:razz: