Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

Posted

a ja tam cioteczki nosem weta czuję, że może sie jakieś grzybisko przypałętało. Swierzb mógł być, advocat go zwalczył, ale grzyb zostanie i poprawy nie bedzie. jak u Tośki a propos:roll:
porozmawiajcie z wetem o ketokonazolu. Tabletki chyba to towarzystwo wzajemnej adoracji będzie mogło podać:mad:

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Jak "towarzystwo" wolontariuszek za bramę nie chce wpuścić to raczej trudno będzie.Ja jestem za "partyzantką".Jak się już uda wejść.

Nie rozumię :oops:,przecież wchodzimy .Smiało można jej smarować ,jak pogadam z wetem schroniskowym to myślę ,że zrobi jej wymaz bez problemu .Trzeba będzie tylko za to zapłacić .Powiem,że osoba z przyszłego domu chce miec wyniki zeskrobin na piśmie i tyle .

Jeśli się okaże ,ze jednak jest coś więcej to będzie to dla niego gleba i więcej zaocznie bez badań nie wyda diagnozy . I nie będzie taki pewny na przyszłość:roll:

No to co ,mam dzwonić do niego żeby to pobrał do badania???
Czy najpierw dowiedzieć się ile to ma kosztować?

Nie będzie musiała w tą i z powrotem jeżdzić i wracać do schronu.

,

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Docierają do mnie , w takim razie, sprzeczne informacje. Skoro możecie swobodnie poruszać się w schronie, to świetnie.
Wracając do Luny. Zapytaj, ile to będzie kosztowało.

Funia jezdzi w piątek i chyba nie wie, ze w sobotę dziewczyny nie zostały wpuszczone

Posted

Raczej nie wie.Ciekawe, jakie będą następne dni.
Założę się, że wet będzie obstawał przy swoim i powie, że jak ktoś nie wierzy ( a chce ja wziąć), to niech sobie robi badania (bo schroniska nie stać na takie fanaberie; on twierdzi , że jest zdrowa i kropka).
Jeśli by był w porządku, to dla spokoju świętego dałby jakąś maść (wyjdzie taniej, niż badanie).

Posted

Ja jestem w piatek sprawdzę wszystko i wyprowadzę ją na spacer.Jeśli mnie wpuszcza ,bo kierownik ma wystawiać opinie wolontariuszkom i może ja nie dostapię tej łaski :crazyeye:

Posted

Coś właśnie jakby rozdrapała wzdłuż kręgosłupa ,ale nie ma dziwne .W tych budach przez 10 lat zadomowiły się mutanty wszelkiego świństwa,jak ona tam ma wydobrzeć jak ciągle jest narażona na ataki tych chorób.