Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i jak czytam coś takiego to wiem ,ze to wszystko ma sens .Ten ciąg zdarzeń od momentu kiedy ujrzałam ta psią tragedię i do teraz .....kiedy świat się zaczął dla niej zmieniać:loveu:

Posted

leczenie luniastej w finale wyniesie ok 170zł-wet
66zł-pierwsze badania krwi
51zł-kontrolne badania krwi
_______
287zł całość
pierwsze badania już zapłacone,drugie w sumie też(dzisiaj zapłace)
lunka z cegiełek uzbierała 105zł czyli jeszcze troche lunce potrzeba,może bazarek jakiś???mam jakieś pierdoły na bazarek,ale nie umiem zrobić mogę przesłać zdjęcia gdyby ktoś sie podjął byłoby fantasycznie!

Posted

odebrałam wyniki luniastej!!!!!!
mozna się cieszyć:multi::multi::multi:
są duzo lepsze,jeszcze nie idealne,ale duuuuuużo lepsze!
morfologia najbardziej sie poprawiła,średnie wyniki chemii,ale też dużo lepsze!!!
tak się cieszę,moja królewna będzie zdrowa,jeszcze tylko niech dojdzie do nas historia choroby z Zamościa i lunka będzie mogła dziczeć z resztą psów w hoteliku(teraz jest izolowana i ma w sumie kontakt bardzo rzadki z moimi sukami)a ona lubi towarzystwo

Posted

Jutro będę miała wyniki Luny na papierze ,ale juz dzisiaj dzwoniłam do Hotelu i mówiłam Pani Ewie ,ze nie ma żadnych obaw i zagrozenia z jej strony dla innych psów.

Prosimy o zdjęcia Luny :cool3:

Posted

[quote name='funia']A kiedy z ogłoszeniami trzeba wkraczać?
oj jeszcze musimy się wstrzymac,myslę że dopiero po sterylce a to jeszcze trochę,cieszę sie bardzo że wyniki lepsze!

mam słabość do krówek:lol:

Posted

funia napisał(a):
Jutro będę miała wyniki Luny na papierze ,ale juz dzisiaj dzwoniłam do Hotelu i mówiłam Pani Ewie ,ze nie ma żadnych obaw i zagrozenia z jej strony dla innych psów.

Prosimy o zdjęcia Luny :cool3:

Zdjęcia Luny? Da się zrobić:lol:
Lala wyprana i jutro będziemy próbować ją łączyć ze stadem. :p

Posted

luna szczeka cały czas,jakby chciała wszystkim powiedzieć , ze jest,że żyje, że czeka,kochana sucz,baaaardzo stróżująca,jazga przy płocie jak dzika ale grzecznie wraca na wołanie,co niestety nie oznacza że przestaje szczekać:cool3:,jest bardzo żywa jak na psa który dziesięć dni temu był ledwie żywy,moze ruszymy już z ogłoszeniami jednak powoli?jak zdrówko będzie się poprawiało w takim tempie to może niedługo będzie możliwa sterylka i jazda do nowego domku,mile widziany domek z ogrodem