stonka1125 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 prosze bardzo link do zdjęć mixa bulteriera z wyżłem;) Picasa Web Albums - stonka - spacer luny i tak jak funia napisała w tytule watku potrzebne wsparcie finansowe,luna ma dzisiaj kontrolne badania krwi,ostatnio zapłaciłam 66zł,teraz pewnie tyle samo,zapytam dzisiaj weta ile wynosi rachunek u niego,tak ze każdy grosz mile widziany:cool3: Quote
funia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 No i jak czytam coś takiego to wiem ,ze to wszystko ma sens .Ten ciąg zdarzeń od momentu kiedy ujrzałam ta psią tragedię i do teraz .....kiedy świat się zaczął dla niej zmieniać:loveu: Quote
Torusia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Super zdjęcia, szczególnie zdjęcie nr.17:evil_lol: Mogę przelać tylko 10 zł,proszę podać namiary Quote
funia Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Beata takie same jak do wpłaty na Adę .Dam Ci na Pw Quote
stonka1125 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 leczenie luniastej w finale wyniesie ok 170zł-wet 66zł-pierwsze badania krwi 51zł-kontrolne badania krwi _______ 287zł całość pierwsze badania już zapłacone,drugie w sumie też(dzisiaj zapłace) lunka z cegiełek uzbierała 105zł czyli jeszcze troche lunce potrzeba,może bazarek jakiś???mam jakieś pierdoły na bazarek,ale nie umiem zrobić mogę przesłać zdjęcia gdyby ktoś sie podjął byłoby fantasycznie! Quote
stonka1125 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 odebrałam wyniki luniastej!!!!!! mozna się cieszyć:multi::multi::multi: są duzo lepsze,jeszcze nie idealne,ale duuuuuużo lepsze! morfologia najbardziej sie poprawiła,średnie wyniki chemii,ale też dużo lepsze!!! tak się cieszę,moja królewna będzie zdrowa,jeszcze tylko niech dojdzie do nas historia choroby z Zamościa i lunka będzie mogła dziczeć z resztą psów w hoteliku(teraz jest izolowana i ma w sumie kontakt bardzo rzadki z moimi sukami)a ona lubi towarzystwo Quote
funia Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Jutro będę miała wyniki Luny na papierze ,ale juz dzisiaj dzwoniłam do Hotelu i mówiłam Pani Ewie ,ze nie ma żadnych obaw i zagrozenia z jej strony dla innych psów. Prosimy o zdjęcia Luny :cool3: Quote
funia Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 A kiedy z ogłoszeniami trzeba wkraczać? Quote
stonka1125 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 [quote name='funia']A kiedy z ogłoszeniami trzeba wkraczać? oj jeszcze musimy się wstrzymac,myslę że dopiero po sterylce a to jeszcze trochę,cieszę sie bardzo że wyniki lepsze! mam słabość do krówek:lol: Quote
stonka1125 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 funia napisał(a):Stoneczko dzięki za opiekę :loveu: ja tylko zajmuję sie sprawami weterynaryjnymi ,opieka jest hotelikowa,mam nadzieję że uda nam się iść na spacerek w sobotę! Quote
kuna66 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 funia napisał(a):Jutro będę miała wyniki Luny na papierze ,ale juz dzisiaj dzwoniłam do Hotelu i mówiłam Pani Ewie ,ze nie ma żadnych obaw i zagrozenia z jej strony dla innych psów. Prosimy o zdjęcia Luny :cool3: Zdjęcia Luny? Da się zrobić:lol: Lala wyprana i jutro będziemy próbować ją łączyć ze stadem. :p Quote
funia Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Rozmawiałam z Ewą z hoteliku ,Luna wychodzi na spacery i jest z niej niezły numerek .Stan skóry znacznie sie polepszył;) Quote
stonka1125 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 mam dla luninki acane,dzisiaj jej zaniosę(dziękuję ati!) Quote
kuna66 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 I jeszcze kilka sztuk. W końcu się nauczyłam wstawiać fotki:multi: Quote
stonka1125 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 luna szczeka cały czas,jakby chciała wszystkim powiedzieć , ze jest,że żyje, że czeka,kochana sucz,baaaardzo stróżująca,jazga przy płocie jak dzika ale grzecznie wraca na wołanie,co niestety nie oznacza że przestaje szczekać:cool3:,jest bardzo żywa jak na psa który dziesięć dni temu był ledwie żywy,moze ruszymy już z ogłoszeniami jednak powoli?jak zdrówko będzie się poprawiało w takim tempie to może niedługo będzie możliwa sterylka i jazda do nowego domku,mile widziany domek z ogrodem Quote
jogi Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 ciocie, mam w końcu neta:multi: dziś zrobię przelew cieszę się, że z Lunką lepiej:) Quote
Torusia Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Luna faktycznie jest bardzo rozmowna,nie może się nacieszyć i ludźmi i wolnością,super :loveu: Quote
funia Posted April 25, 2009 Author Posted April 25, 2009 Ewa zaczarowałyście mi Lune albo ja ktoś podmienił :cool3:Przecież Panna jak ta lala błyszcząca zadowolona ,ho ,ho :crazyeye: Quote
stonka1125 Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 jogi ,fajnie ,że jesteś widziałaś lunowe pierwsze wyniki,co o nich myślisz??? Quote
Recommended Posts