robkowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 byłam dzisiaj z Luną na spacerze, funia dokarmiła sunię karmą tą lepszą jak wychodziłam z nią na spacer, wszystkie psy chórem zaczęły szczekać, czułam się trochę jak ich kat:-( pewnie pytały tym szczekaniem czemu ona a nie ja? funia próbowała też wziąć na spacer amstafa, strasznie ciągnął, jest niesamowicie silny, ja nawet nie próbowałam, raz że się bałam a dwa to pewnie w powietrzu bym za nim leciała:roll: Quote
stonka1125 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 takie ładne było,a jak wystawiłam aukcje to mi wszystkie zdjęcia z tekstu pouciekały:angryy: pomocy!Luna,sunia depresją! (603169341) - Aukcje internetowe Allegro teraz takie jest ,moze akurat:cool3: Quote
funia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Luneczka poznała mnie od razu i skoczyła na piersi sie przytulić ,kochana suczyna :-(Ma troche czerwone ,na łapach i koło szyi... Quote
funia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Stoneczko ,brawo za allegro :klacz::cool2: Quote
funia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Jak skończę opłacać ADĘ w Łodzi to deklaruje 10 zł miesięcznie na Lune .Myślę ze moze od maja. Quote
stonka1125 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 funia napisał(a):Jak skończę opłacać ADĘ w Łodzi to deklaruje 10 zł miesięcznie na Lune .Myślę ze moze od maja. no to będzie brakowało 140 złotych:multi: Quote
stonka1125 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 jedna cegiełka sprzedana:multi: jeszcze tylko 199:cool3: bądźmy dobrej myśli! Quote
Tola Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Brawo stoneczko:loveu: Super ten pomysł z aukcją:lol: Quote
stonka1125 Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 marta,a czy można dodac link do lunkowej aukcji na strone schroniska albo zamojską emirową,tu coś mało ludzi zagląda:cool3: Quote
Tola Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 stonka1125 napisał(a):marta,a czy można dodac link do lunkowej aukcji na strone schroniska albo zamojską emirową,tu coś mało ludzi zagląda:cool3: Wszystko da sie zrobic:lol: Quote
Tola Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Coś Ania nie cieszy się to poskaczę sobie z radości sama:cool3: :multi::multi::multi: Lunka pojedzie do hoteliku:multi: Bianka0 i jej znajome , które pomagały w utrzymaniu w hoteliku u Murki naszej Fryzi - p. Ania i P. Czesława - zadeklarowały stałe wpłaty od maja dla Luny:multi: Bo nasza Fryzia jedzie w piatek do swojego domu Kto cieszy się razem ze mną? Quote
stonka1125 Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 bardzo sie cieszę:multi::multi::multi: właśnie wróciłam z hoteliku ,bo byłam poinformować ,że lunka przyjeżdza,oni tez sie ciesza,Kinga (córka właścicielki)poczyta wątek i mam nadzieje ze sie zaloguje,a teraz spadam futra przewietrzyć! Quote
Tola Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Zaraz po świętach Lunka bedzie miała sterylkę i potem w drogę:cool3: Quote
funia Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 A pamiętam ten dzień w którym ja pierwszy raz zobaczyłam <tragedia i rozpacz :placz:A teraz taka wiadomośc !!!!!!!!! Lunia kochamy cię Quote
jogi Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 kiedy Lunka wreszcie opuszcza schron? :cool3: a i proszę o pw z powiadomieniem gdzie mam wpłacać pieniądze Quote
Torusia Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Bardzo się cieszę,Luna zrobiła się już wesoła i jest w niej wiara i optymizm,super:loveu: Quote
stonka1125 Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Torusia napisał(a):Bardzo się cieszę,Luna zrobiła się już wesoła i jest w niej wiara i optymizm,super:loveu: bo luna już wie ze wyjeżdża i się cieszy! dane do przelewu powysyłam niedługo,a lunka po świętach bedzie wysterylizowana i jazda!!!!!! Quote
stonka1125 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 sprzedalismy 7 cegiełek po 5 zeta ,to jest 35pln,mysle ze po prostu lunka będzie miała z tego wirusówki(jeszcze troche brakuje,ale nadrobimy )już chciałabym ją poznać!!!!!mamy jeszcze 20zł od ala123,która przepłaciła mi transport suni bassetki(ciekawe co tam u megi:cool3:),czyli dla lunki dodatkowe: 35zł + 20zł =55zł lunka jest do przodu jak na dziś :multi::multi::multi::multi::multi: już sie nie moge doczekac! marta a dzwoniliscie do pani z ostrowa czy mam dzwonić? Quote
stonka1125 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 kompletnie nikt do lunki nie zagląda ostatnio:mad:(mam nadzieje ze to tylko gorączka przedświąteczna) przeciez ona nadal szuka domku! na dogo zalogowała sie kinga nick kuna66(córka właścicielki hoteliku),mam nadzieję że coś napisze od siebie ,a ja po świętach wskoczę do nich i porobie zdjecia lunkowego towarzystwa(jeżeli dziewczyny sie zgodzą:cool3:) Quote
nika28 Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 stonka1125 napisał(a):kompletnie nikt do lunki nie zagląda ostatnio:mad: Zaglądam, zaglądam, ale pomóc nie mogę... :shake: :-( Quote
Torusia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Byłam dzisiaj w schronie,Lunka jakaś smutna stała,skórę ma już ładniejszą, ale apetytu nie ma i niestety nie było czasu wyprowadzić jej na spacer,bo kazano nam boksy szorować,po świętach kafelki mają kłaść,trochę pisku narobiłam jak szczura zobaczyłam (strasznie się ich boję). Quote
kuna66 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 stonka1125 napisał(a):kompletnie nikt do lunki nie zagląda ostatnio:mad:(mam nadzieje ze to tylko gorączka przedświąteczna) przeciez ona nadal szuka domku! na dogo zalogowała sie kinga nick kuna66(córka właścicielki hoteliku),mam nadzieję że coś napisze od siebie ,a ja po świętach wskoczę do nich i porobie zdjecia lunkowego towarzystwa(jeżeli dziewczyny sie zgodzą:cool3:) Witam. OOOOOOOO widze, że tu się już o mnie rozmawia:p. Miałam małe problemos z logowaniem i jeszcze sie nie łapie do końca na forum, więc proszę o wyrozumiałość. Zdjęcia lunkowego towarzystwa? Czemu nie, prosze bardzo można robić. Ja też mam kilka gdzieś w komputerze, kurcze tylko nie wiem gdzie. Musze poszukać. Na Lunke czekamy niecierpliwie. Ciekawe jak sie stado dogada;) Quote
Torusia Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Luna bardzo lubi towarzystwo zarówno ludzi jak i innych piesków, także na pewno się dogadają, już sama nie mogę się doczekać kiedy będzie bezpieczna. Quote
Recommended Posts