Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

Posted

byłam dzisiaj z Luną na spacerze, funia dokarmiła sunię karmą tą lepszą

jak wychodziłam z nią na spacer, wszystkie psy chórem zaczęły szczekać, czułam się trochę jak ich kat:-( pewnie pytały tym szczekaniem czemu ona a nie ja?

funia próbowała też wziąć na spacer amstafa, strasznie ciągnął, jest niesamowicie silny, ja nawet nie próbowałam, raz że się bałam a dwa to pewnie w powietrzu bym za nim leciała:roll:

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

stonka1125 napisał(a):
marta,a czy można dodac link do lunkowej aukcji na strone schroniska albo zamojską emirową,tu coś mało ludzi zagląda:cool3:

Wszystko da sie zrobic:lol:

Posted

Coś Ania nie cieszy się to poskaczę sobie z radości sama:cool3:
:multi::multi::multi:
Lunka pojedzie do hoteliku:multi:
Bianka0 i jej znajome , które pomagały w utrzymaniu w hoteliku u Murki naszej Fryzi - p. Ania i P. Czesława - zadeklarowały stałe wpłaty od maja dla Luny:multi:
Bo nasza Fryzia jedzie w piatek do swojego domu
Kto cieszy się razem ze mną?

Posted

bardzo sie cieszę:multi::multi::multi:
właśnie wróciłam z hoteliku ,bo byłam poinformować ,że lunka przyjeżdza,oni tez sie ciesza,Kinga (córka właścicielki)poczyta wątek i mam nadzieje ze sie zaloguje,a teraz spadam futra przewietrzyć!

Posted

Torusia napisał(a):
Bardzo się cieszę,Luna zrobiła się już wesoła i jest w niej wiara i optymizm,super:loveu:

bo luna już wie ze wyjeżdża i się cieszy!
dane do przelewu powysyłam niedługo,a lunka po świętach bedzie wysterylizowana i jazda!!!!!!

Posted

sprzedalismy 7 cegiełek po 5 zeta ,to jest 35pln,mysle ze po prostu lunka będzie miała z tego wirusówki(jeszcze troche brakuje,ale nadrobimy )już chciałabym ją poznać!!!!!mamy jeszcze 20zł od ala123,która przepłaciła mi transport suni bassetki(ciekawe co tam u megi:cool3:),czyli dla lunki dodatkowe:
35zł
+
20zł
=55zł lunka jest do przodu jak na dziś
:multi::multi::multi::multi::multi:
już sie nie moge doczekac!
marta a dzwoniliscie do pani z ostrowa czy mam dzwonić?

Posted

kompletnie nikt do lunki nie zagląda ostatnio:mad:(mam nadzieje ze to tylko gorączka przedświąteczna)
przeciez ona nadal szuka domku!
na dogo zalogowała sie kinga nick kuna66(córka właścicielki hoteliku),mam nadzieję że coś napisze od siebie ,a ja po świętach wskoczę do nich i porobie zdjecia lunkowego towarzystwa(jeżeli dziewczyny sie zgodzą:cool3:)

Posted

Byłam dzisiaj w schronie,Lunka jakaś smutna stała,skórę ma już ładniejszą, ale apetytu nie ma i niestety nie było czasu wyprowadzić jej na spacer,bo kazano nam boksy szorować,po świętach kafelki mają kłaść,trochę pisku narobiłam jak szczura zobaczyłam (strasznie się ich boję).

Posted

stonka1125 napisał(a):
kompletnie nikt do lunki nie zagląda ostatnio:mad:(mam nadzieje ze to tylko gorączka przedświąteczna)
przeciez ona nadal szuka domku!
na dogo zalogowała sie kinga nick kuna66(córka właścicielki hoteliku),mam nadzieję że coś napisze od siebie ,a ja po świętach wskoczę do nich i porobie zdjecia lunkowego towarzystwa(jeżeli dziewczyny sie zgodzą:cool3:)

Witam. OOOOOOOO widze, że tu się już o mnie rozmawia:p. Miałam małe problemos z logowaniem i jeszcze sie nie łapie do końca na forum, więc proszę o wyrozumiałość. Zdjęcia lunkowego towarzystwa? Czemu nie, prosze bardzo można robić. Ja też mam kilka gdzieś w komputerze, kurcze tylko nie wiem gdzie. Musze poszukać. Na Lunke czekamy niecierpliwie. Ciekawe jak sie stado dogada;)