stonka1125 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 oj coś sie lunki szczęście nie trzyma:-( Quote
funia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Bede może jutro ,to zajrzę do niej . Quote
Tola Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Jutro o 16 nasza wolontariuszka zabiera do siebie seterkę na okres posterylkowy, wiec zwalnia się miejsce w DT. Funia - jaka decyzja? Quote
matrioszka2 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 No - te zdjęcia to są zdjęcia ! Do końca aukcji Luny tylko 3 godziny,więc teraz już nie ma sensu zmieniać, ale w powtórnej "wystawce" wstawię już te nowe foty.O wiele korzystniej na nich wygląda. Aukcja Nitki skończyła się wczoraj.Jeżeli potrzebne powtórne allegro, Tolu, funiu, to napiszcie to. Quote
funia Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Wiecie to nie jest takie proste ,ja pracuje do 17 tej i nie moge ciagle uciekac z pracy bo to się na mnie zemści . Jeśli uda sie to wszystko jakos zgrac to może jutro ,ale nie na 100%.Musze mieć kogoś do pomocy ,chyba ze wezmę służbowy samochód i klatkę .W moim nie mog ę jechać sama ,bo nie wiem jak zareaguje pies podczas jazdy .Zresztą trzeba z nia do weta jechac po schronie ,a ja muszę po pracy pędem do domu bo zwalniam babcię która siedzi cały dzień z dzieckiem. Quote
funia Posted February 5, 2009 Author Posted February 5, 2009 Jutro najprawdopodobniej Luna jedzie do DT,wyjdę ok 14 z pracy bo ide na wolontariat i ją zawiozę .Musi też dostac antykoncepcje bo tymczas ma 3 psy . Jest już odseparowana w szpitaliku i czeka na nowe życie,potrzeba jej dobrego domu :roll: Quote
Torusia Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wyprowadziłam dzisiaj Lunę na spacer była taka wesoła i od razu się załatwiła,ale potem po zaprowadzeniu do kojca to zaczęła płakać,ale przynajmniej dobrze,że nie musi się bać,tylko ma jakieś zmiany skórne. Quote
funia Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Beata to ty teraz jesteś w soboty??? Quote
funia Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Luna ma zmiany skórne i dlatego musimy sie upewnic czy to zarażliwe i dopiero wtedy a może w końcu wtedy pojedzie na tymczas:roll:Tam są zwierzeta i nie moga sie zarazić. Quote
Torusia Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jestem w poniedziałki,ale jak mogę to i w soboty. Quote
Torusia Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Luna to bardzo pogodna i łagodna sunia strasznie się cieszy jak się wyjdzie z nią spacer i jest bardzo przytulaśna :lol: Quote
stonka1125 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 podniose chociaz bo nikt do lunki nie zagląda...... Quote
Terhenetar Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 podnoszę, niewiele więcej mogę, trzymaj się bidulo Quote
funia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Luna jest w szpitaliku ,czeka na dom .W pon.beata wyprowadziła ja na spacer,była bardzo szczęsliwa.Jest bardzo łagodna i przytulaśna Quote
Tola Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Luna znowu w boksach ogólnych:-( Nie mamy na razie gdzie jej zabrać:-( Quote
nika28 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Tola napisał(a):Luna znowu w boksach ogólnych:-( Nie mamy na razie gdzie jej zabrać:-( Bidulka :-( Quote
Recommended Posts