Jump to content
Dogomania

Luna SUNIA ZE SCHRONU ZOSTAJE NA ZAWSZE U STONKI 1125 DZIĘKI ANIA !!!!

Recommended Posts

• Replies 909
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

funia napisał(a):
Jak Luna dzisiaj ?

Luna czuje się na tyle dobrze ze pokazała dzisiaj co potrafi:diabloti:
Rzuciła się bez ostrzeżenia na naszą Sonię ( która jest troszkę większa od jamnika) i nie mogliśmy jej od niej oderwać. Sonia straciła garść futra i jej kark jest podziurawiony jak ser szwajcarski. :shake:

Posted

kuna66 napisał(a):
Luna czuje się na tyle dobrze ze pokazała dzisiaj co potrafi:diabloti:
Rzuciła się bez ostrzeżenia na naszą Sonię ( która jest troszkę większa od jamnika) i nie mogliśmy jej od niej oderwać. Sonia straciła garść futra i jej kark jest podziurawiony jak ser szwajcarski. :shake:

mam nadzieję że sońka ok,dobrze że luna ma tych zębów niewiele bo byłoby gorzej,z moimi sukami idealna komitywa od początku,raz alta na lunę ruszyła ale skarcona dała spokój,kotami była średnio zainteresowana,no ale jednak była u mnie tylko trochę i w kiepskim stanie,w życiu bym nie pomyslała ,że może wykazywać jakąkolwiek agresję,tyle razy byłam z nią u weterynarza,a tam i koty i psy,małe i duże ,nigdy nie wykazywała agresji,nawet królik raz sie trafił,była zainteresowana ale raczej zabawowo,machała ogonem i paszcza jej sie smiała,ona zachowuje sie bardzo podobnie do alty,szczeka na wszystko co sie rusza ale z wyrażną chęcią do zabawy,nie rozumiem co się stało:shake:a w schronisku jak reagowała na inne psy?

Posted

luna nie może jeść acany,ma biegunkę i znowu zaogniła się skóra na różowo,wraca na kurczaka z ryżem ,a potem spróbujemy eukanubę,biedna ta lunka i coś ma pecha,jaką karmę dostawała w zamościu?????????

Posted

LUNA SIEDZIAŁA W BOKSIE Z DUZYMI SUKAMI ,WIĘC IM NIE PODSKAKIWAŁA BO PEWNIE BYŁA ZDOMINOWANA .
a TO ZOŁZA JAKA ,NO KTO BY POMYŚLAŁ:cool1:CZY SONIA JEST POWAŻNIE PORANIONA?:roll:

Posted

funia napisał(a):
LUNA SIEDZIAŁA W BOKSIE Z DUZYMI SUKAMI ,WIĘC IM NIE PODSKAKIWAŁA BO PEWNIE BYŁA ZDOMINOWANA .
a TO ZOŁZA JAKA ,NO KTO BY POMYŚLAŁ:cool1:CZY SONIA JEST POWAŻNIE PORANIONA?:roll:

Naliczyłam jej na plecach 7 dziur. Gruba ma się dobrze, wredna jak dawniej. ma tylko wywietrznik na karku i plecy ja bolą:lol:

Posted

to by sie zgadzało,luna pewnie ma akurat 7 zębów z przodu i to w kiepskim stanie:evil_lol:
luna ogólnie jest wariatka,ale przesłodka,rozmawiałysmy wczoraj troszkę i pobserwowałam lune i tak zgodnie doszłyśmy do wniosku,że dla luny dobry byłby(niestety)dom w którym byłaby jedynym psem,domek aktywny,bo luna to sportowiec,może to sie jeszcze zmieni(mam nadzieję) bo to dopiero niecałe dwa tygodnie,ale w tej chwili niestety tak to wygląda...

Posted

wstyd to jest kraść i z d.... spaść:evil_lol:
luna jest kochana i będzie swietnym psem,popracować trzeba nad charakterkiem dzikusa i to wszystko i tak jest już lepiej(tak mówiły wczoraj dziewczyny)

Posted

Torusia napisał(a):
To trochę macie z nią kłopotów,wstyd mi za nią :oops:

A nie jest tak zle. Moze Grubej sie należało. W końcu ona tez święta nie jest.:cool3:
Ale Luna na prawde bardzo się poprawiła od czasu przyjazdu, mniej szczeka przede wszystkim. Ufffffffff, dzieki Bogu, bo hałaśnik z niej niesamowity, ale cały czas pracujemy.

Posted

jak dla mnie to nieporównywalnie lepiej,luna ma tylko jednego wielkiego strupa na uchu(ta rana była od poczatku najgorsza),dziewczyny się martwią ,że nic lepiej nie jest,ale one ją widzą codziennie,ja rzadziej:oops:

a jeżeli chodzi o cieczki, to gdyby luna nie była taka chora to tez byśmy zdążyli przed,z rokulą vel foką i z altą zdążylismy ale one były w dobrym stanie!

zajrzyjcie proszę chociaż podnieść:cool3:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/pogryziony-malenki-przerazony-slepy-latus-potrzebuje-pomocy-136754/

Posted

funia napisał(a):
Wszystkie suki które od nas jadą w Polskę zaraz mają cieczkę ....

A jak skóra Luny ?

Luna znów lepiej. Zrezygnowaliśmy z acany i przeszliśmy na sprawdzoną karmę. Teraz wszystko jest ok, skóra znów mniej czerwona, przestała się drapać i ogryzać. Ucho się goi.:loveu:

Posted

sprawdzona karma to kurczak z ryżem rozumiem,bo ona tylko to może jeść,oblazłam całe miasto i u nas z jagnięciną tylko purina,nawet niespecjalnie kosmiczna cena,sprawdzimy eukanubę,a jak nie to kupię jej purinę z jagnięciną,a została wam acana,bo jak tak to zabiorę do schroniska dla tych suczek ze szczylami?????????

Posted

Pieniadze, które wpłynęły na lunę (spis z dnia 30.04.2009):
- p. Judyta Kobylarz- 20 zł.
- Yana- 20 zł.
- Torusia- 10 zł.
- p. Anna Sowińska- 30 zł.