BUDRYSEK Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 ketunia napisał(a):W takim razie w tygodniu przeleję swoją deklarację a Wy Dziewczyny decydujcie. Ja nie potrafię. Chciałabym pomóc każdemu... wielkie dzięki :) :loveu: Quote
danka4u1 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Cykorek już śpi- w pełnej symbiozie z kociakami- ale DZIEKUJE, że daliście mu szansę na okazanie miłości i przyjaźni. Dziękuje Agatce, że odtąd człowiek- będzie oznaczało dla niego - PRZYJACIEL. Quote
Selenga Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Cykorku maleńki, tak długo Cię ogłaszałam i tak mi było przykro, że nikt na te ogłoszenia nie odpowiedział, a Tobie, słoneczko, po prostu był pisany dokładnie ten, najlepszy na świecie domek :) Jeszcze troszkę czasu minie zanim zrozumiesz co się stało i uwierzysz w to, że ktoś cię kocha, ale wtedy będziesz bardzo szczęśliwy i wtedy Twoja nowa Pani będzie miała najwierniejszego wielbiciela :) Dużo radości życzę Tobie i Twojej Pani Quote
Olena84 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Ech dziewczyny cudowna wiadomość!!! Oby było tak super zawsze. Ja też dzisiaj przeleję, a Wy decydujcie, któy ma najmniejsze szanse, najgorsza sytuacje i najbardziej sie boi, czyli bez szans. Quote
Javena Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jejku,co ja tu czytam.Cykorek już w swoim domku......Ogromnie sie cieszę. ŁZY MI ZASŁANIAJĄ KLAWIATURE ,TAK SIĘ WZRUSZYŁAM. Wtakim razie deklaracje ZOSTAWIAM NA INNEGO PSIAKA. Jest ich tak dużo.Decyzję pozostawiam Wam drogie cioteczki.Dziękuję !!!!!! Jestescie wielkie!!!!!! Cykusiu ,wszystkiego dobrego w nowym domu..... Quote
marra Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 100 lat nie było mnie u Cykorka,wchodze a tu takie wspaniałe wieści !!!! :) Bradzo się cieszę ale i trochę obawiam czy zaakceptuje swój nowy domek po tylu latach schronu,oby mu sie udało ;) trzymam kciuki :) Quote
MonAmiPet Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Zauważyłyśmy z Agatką, że Cykuś lubi męski głos, bo jak przyszedł na chwilę znajomy to on położył się spokojnie koło niego i słuchał przekrzywiając łepek. Jestem dobrej mysli i wierzę, że to tylko kwestia czasu i Cykuś zrozumie, że w końcu ma swój domek:) Jak jest na zewnątrz w ogrodzie(oczywiście na smyczy, żeby nie czmychnął)i go coś przestraszy to nie ucieka na oślep, byle przed siebie, tylko od razu kieruje się do domu:) Dzisiaj znowu był wyczesany, widać było po nim, że sprawia mu to przyjemność... Muszę się przyznać, że narazie nie mogę spać, bo też się denerwuję, czy napewno dobrze postąpiliśmy wyciągając go po tylu latach z" jego domu", ale jak na niego patrzę to wierzę, że będzie dobrze. Musi być!! Quote
pawel1w25 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 No tak . . . Internet to potęga . To m.in. dzięki niemu Cykorek znalazł po 10 latach spędzonych w schronisku - prawdziwy dom . Bardzo się cieszę . To znakomita wiadomość . Quote
danka4u1 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='MonAmiPet']Muszę się przyznać, że narazie nie mogę spać, bo też się denerwuję, czy napewno dobrze postąpiliśmy wyciągając go po tylu latach z" jego domu", ale jak na niego patrzę to wierzę, że będzie dobrze. Musi być!! Kochana, jesteś wielka!:multi: Cykorek JEST W SWOIM DOMKU :multi:! Schron trudno nazwać domem. Życzę Agatce i Cykusiowi tylko miłych chwil spędzonych RAZEM i dużo szczęścia. DZIĘKUJEMY. Quote
dudson13 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 To niesamowite wiadomości. Ja wpłaciłam z góry do sierpnia. Zdecyzdujcie na kogo te pieniązki przeznaczyć Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 [quote name='dudson13']To niesamowite wiadomości. Ja wpłaciłam z góry do sierpnia. Zdecyzdujcie na kogo te pieniązki przeznaczyć wielkie dzięki :) odwaliłam własnie posta na ten temat i wcięło mi go :( Bardzo proszę wszystkie osoby które deklarowały swoja pomoc na stałe o określenie się czy mogą przelewać kasiorkę na innego psiaka z naszego schronu parę postów wyżej opisałam psiaki. Jeżeli rezygnuje ktoś z deklaracji a już wpłacił proszę o pw z nr konta ketunia zgadza się dudson13 - zgadza się ( deklaracja do sierpnia) 5 -Javena zgadza się 10 - mercy - zgadza się 5 - Olena84 - zgadza się 10 - paulinken - zgadza się 20 - kameralna 20 -Doda_ 5 - Beata19 10 - Agnieszka103 20 - czerda 20 -BasiaD 5 - Plicha 30 - pawel1w25(3 mies.) 5 - Paja(5 mies.) 10 - ilion_n 1 - tysiek 20 - Aquifere 5 - zuzlikowa Quote
golf Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 mam nadzieje ze moje 20 zł doszlo. Ciesze sie ze Cykorek juz w swoim domu!!! szkoda , ze nie dla wszystkich biedaków starczy domków... Quote
lola8338 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 wreszcie usmiech na tej kochanej mordce,alez to cieszy pozdrawiam Agatke i Cykorka i trzymam kciuki Quote
mercy Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Cykorek pewnie spokojnie śpi , wie że jest bezpieczny :) Quote
kameralna Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Podtrzymuję swoją deklarację. Niech skorzysta inny piesek skoro historia Cykusia ma szczęśliwe zakończenie :). A jakie mordeczki macie teraz pod swoimi skrzydłami, na jakiego przekazać deklarację? Quote
Doda_ Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 zgadzam się :) proszę tylko na pw mi podać nowy nr konta (jeśli na inny mam zrobić przelew) , jaki tytul itd.. z powodu braku czasu wchodzę na dogomanię rzadko dlatego proszę o pw Quote
siekowa Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Wspaniale, że Cykuś wreszcie znalazł kochający domek. :) Bądź szczęśliwy psiaku. Quote
ketunia Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Cykorek szybko się przyzwyczai do nowego domku :) Przelałam obiecane 400 zł Quote
MonAmiPet Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Odwiedziłam dzisiaj naszego Cykusia:) Jestem wzruszona jak widzę tak duże zmiany w jego zachowaniu, w minęły niecałe 3 doby! Wczoraj wieczorem wskoczył na sofę i leżał koło Agatki, oglądali razem film! Ponoć obserwował z zaciekawieniem telewizor:) Potem poszedł za nią na piętro do łazienki i czekał aż się Agatka wykąpie. Dzisiaj sama byłam świadkiem jak biegając w kółko po mieszkaniu, co jakiś czas się zatrzymywał, żeby go pogłaskała, potem biegł dalej. Nie siusia już w kuchni jak na początku, tylko w ogrodzie, ale zaraz potem pędem do domu i drapie w drzwi żeby jak najszybciej wejść:) Jego sierść już nie przypomina sfilcowanego koca, ale zaczyna błyszczeć!! I to wszystko w ciągu niecałych 3 dni! Wyobraźcie sobie co będzie za tydzień, miesiąc, aż strach pomyśleć...hahahahah Dla takich chwil warto żyć:) Quote
kameralna Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dla takich chwil warto żyć:)[/QUOTE] I to jak warto żyć :) :multi: Quote
kameralna Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Gonia13 napisał(a):Cioteczko z nieba nam na ten wątek spadłaś :) Ktoś spadł z nieba? Kto? Już wiem, Ketunia :) Cykorek jest tu najbardziej anielski :loveu: No dobrze, są dwa aniołki i Cykuś i ta Cioteczka :lol: Quote
Recommended Posts