Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cykoras tak sie ciesze, żeś szczęsliwy. Ja też mam taką przerażoną sunie jak Cykor, i wczoraj jak była burza, ona sie strasznie do nas tuliła i tak pomyslałąm, jak te psiaki w te burze muszą sobie same radzic,może tulą sie do siebie, ale mało co im to pewnie pomaga, a teraz chociaż ona ma dobrze i Cykorek może i jeszcze długo sie bać, ale napewno przy wielu sprawach okaże sie, że oddanie go do ds było dobrym rozwiązaniem.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marra napisał(a):
Cykusiu kochany witaj:)
Widzę wspaniały postęp u Ciebie staruszku, bardzo się cieszę. (...)
Mnie również wątek Cykora vel Cykusia jest szczególnie bliski :) Trzymaj się maluszku ;)

podpisuję sie pod tymi słowami :):)
pamiętam jak składałam mu ten filmik ....

[video=youtube;dNRwQCw6YEM]http://www.youtube.com/watch?v=dNRwQCw6YEM[/video]

Posted

Spłakałam się oglądając ten filmik, chociaz widziałąm go już wiele razy i wiem, że Cykuś ma już swoją Agatkę...
Straszne jest to, że my, ludzie jesteśmy tacy okrutni.:(

Posted

Cykorek naprawdę ma wielkie szczęście :):)
a ja zapraszam na bazarek dla Tili ,ta młodziutka sunia powoli umiera , konieczna jest skomplikowana operacja ,a pieniędzy a jak zwykle brakuje ... zapraszam cichutko (banerek w moim podpisie )

Posted

danka4u1 napisał(a):
Cykuś goń jeże...ale ostrożnie...a na cykorki burzowe najlepsze są objęcia WŁASNEJ PANI. iI już cykorek idzie precz !

Niekoniecznie to dobry pomysł na cykorki burzowe niestety:shake: nie powinno się jakoś specjalnie tulić psa kiedy ten się boi a wręcz przeciwnie, zachowywać się normalnie (nie mówię tu o zostawieniu psa samego w domu, wyrzuceniu go na dwór czy coś w tym stylu ale o normalnych zajęciach w domu) Pies wychodzi z założenia że skoro moja Pani mnie przytula to znaczy że naprawdę burza pożera wszystkie kudłate czterołapki :) I Cykorek staję się większy niż był. Aczkolwiek są wyjątki które pchają się do przytulasów czy pod kołdrę, wtedy nie można odmawiać:razz:

Cykuś, buziak w nosek z rana ;)

Posted

Całuski popołudniowe dla Cykusia :) mam nadzieje że u Ciebie Cykusiu nie ma takiej burzy jak u nas:shake: bo tutaj to noc się zrobiła i grad straszny !

Posted

marra napisał(a):
Niekoniecznie to dobry pomysł na cykorki burzowe niestety:shake: nie powinno się jakoś specjalnie tulić psa kiedy ten się boi a wręcz przeciwnie, zachowywać się normalnie (nie mówię tu o zostawieniu psa samego w domu, wyrzuceniu go na dwór czy coś w tym stylu ale o normalnych zajęciach w domu) Pies wychodzi z założenia że skoro moja Pani mnie przytula to znaczy że naprawdę burza pożera wszystkie kudłate czterołapki :) I Cykorek staję się większy niż był. Aczkolwiek są wyjątki które pchają się do przytulasów czy pod kołdrę, wtedy nie można odmawiać:razz:

Cykuś, buziak w nosek z rana ;)

Pomysł podobno dobry, ale ...kazdy lubi buziaki i przytulanki..nie tylko Cykorki; prawda?
W związku z tym buziaki dla wszystkim z cykorem i bez cykora; na wszelki wypadek, na zachętę, na przyszłość i za przeszłość bez przytulanek.

Posted

danka4u1 napisał(a):
Pomysł podobno dobry, ale ...kazdy lubi buziaki i przytulanki..nie tylko Cykorki; prawda?
W związku z tym buziaki dla wszystkim z cykorem i bez cykora; na wszelki wypadek, na zachętę, na przyszłość i za przeszłość bez przytulanek.

Prawda :D z wyjątkiem mojej sucz która ma ich nadmiar i już kolejnych nie chce:mad: a w burzę też nie przepada za przytulasami, usiądzie sobie przy nodze i trzęsie się i dyszy:cool3:

Cykuś co tu taka cisza ??

Posted

Przepraszam, jek juz wspomniałam wcześniej jestem na rehabilitacyjnym turnusie:)
Dzisiaj rozmawiałam z Agatką i aż mi sie łezka szczęścia zakręciła w oku!
Wzobracie sobie, że Cykuś chodzi do ogrodu uż bez szelek i biega szczęśliwy z podniesionym ogonkiem do góry. Na spacerki na zewnątrz też wychodzi coraz dalej i śmielej:)
Jest coraz szczęśliwszy. Rano drapie jeszcze śpiącą Agatkę żeby z nim na siusiu wyszła, a potem ją molestuje o głaskanie, a dzisiaj to prawdziwa rewelacja! Cykuś wskoczył jej do łóżka i pomimo protestów kotów zajął w nim centralne miejsce:);)
Jest kochany i szcześliwy, jego sierść jest przepiękna, wróżę mu jeszcze ładnych parę lat u boku swojej kochanej Agatki!!!

Posted

MonAmiPet napisał(a):
Jest kochany i szcześliwy, jego sierść jest przepiękna, wróżę mu jeszcze ładnych parę lat u boku swojej kochanej Agatki!!!

Ładnych parę, szczęśliwych lat dzięki Tobie MonAmiPet i Agatce.

Posted

lilk_a napisał(a):
dobrze jest czytać takie wiadomości :)

Tak, zwłaszcza na zakończenie dnia po lekturze tylu strasznych wątków..
Dobranoc wszystkim. Śnijcie, że nigdy juz żaden pies nie będzie miał " cykora", tak jak nasz wątkowy faworyt, wyzwolony z lęku w swoim szczęśliwym domku.