danka4u1 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='UBOCZE']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ale się tu działo, gdy mnie nie było... To znaczy, że wszystko na bardzo dobrej drodze??? Już nic nie piszę, bo boję się zapeszyć...[/QUOTE] Pisz , pisz i CIESZ SIĘ z nami, bo jeszcze moment i po cykorze ani śladu nie będzie. Ciekawe, czy Cykorek zmieni imię, czy jest tak związany emocjonalnie ze starym, schronowym, że nie ma mowy o żadnym innym. Dobrze by było, gdyby tak nie było... Quote
lola8338 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 oze drogi jak ja sie ciesze :lol:,tak mnie ta psinka zlapala za serce trzymam kciuki i wielka buzka dla Agaty Quote
Monday Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 Czyli on prosto od weta do swojego domu ???? :) Ale byłoby super.... Quote
AlfaLS Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [quote name='Monday']Czyli on prosto od weta do swojego domu ???? :) Ale byłoby super....[/QUOTE] Tak chyba byłoby dla niego najlepiej:lol:. Po co mu ten stres związany z powrotem do schroniska? Quote
danka4u1 Posted July 16, 2010 Posted July 16, 2010 [URL="http://www.agroturystykaitaliana.com/img/dojazd/agrtom%20plener109.jpg"][IMG]http://www.agroturystykaitaliana.com/img/dojazd/agrtom%20plener109.jpg[/IMG][/URL] [B]SZEROKIEJ DROGI CYKORKU DO SZCZEŚLWEGO ŻYCIA U BOKU KOCHAJĄCEGO CZŁOWIEKA[/B] [COLOR=red]A Wam wszystkim, wszystim dziękujemy za ofiarność, starania, trud i serce[/COLOR] Quote
danka4u1 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=XvSqyCVFdaw[/URL] Gdzie jesteś, Cykorku? - śpiewa dla Ciebie....zobaczcie link :multi: Quote
MonAmiPet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cykorek dzielnie znosi podróż w tak upalkny dzień, rozmawiałam z dziewczyną, która go wiezie, jest dobrze;) Cykorek pozwala się głaskać:multi: Szkoda, że nie rozumie dokąd jedzie i jak bardzo zmieni się jego los:lol: Wszystko już gotowe na jego przyjazd Miseczki jedzonko i najważniejsze - wielkie serce Pani Agatki!!! Quote
Klaudus__ Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 [I]A ja dzisiaj głaskałam Cykorka :Cool!: bo się z Agą widziałyśmy w czasie trasy :Cool!:[/I] Quote
danka4u1 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='MonAmiPet']Cykorek dzielnie znosi podróż w tak upalkny dzień, rozmawiałam z dziewczyną, która go wiezie, jest dobrze;) Cykorek pozwala się głaskać:multi: Szkoda, że nie rozumie dokąd jedzie i jak bardzo zmieni się jego los:lol: Wszystko już gotowe na jego przyjazd Miseczki jedzonko i najważniejsze - wielkie serce Pani Agatki!!![/QUOTE] [COLOR=darkorchid]Wielkie dzięki dziewczyny:lol: Dzięki pani Agatko:lol: [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Cykorek zobaczy, co znaczy DOM:multi::multi:[/COLOR] [quote name='Klaudus__'][I]A ja dzisiaj głaskałam Cykorka :Cool!: bo się z Agą widziałyśmy w czasie trasy :Cool!:[/I][/QUOTE] Zazdroszczę Ci Klaudus bezpośredniego kontaktu z Cykorkiem... Zazdroszczę pani Agatce.......... Zazdrośnica jestem taka :shake::shake: Najważniejszy jest Cykorek i jego szczęście i bezpieczeństwo :multi: :multi: :multi: :multi:[COLOR=darkorchid] CYKOREK DZIĘKUJE WSZYSTKIM[/COLOR] :multi::multi: Quote
AlfaLS Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='danka4u1'][COLOR=darkorchid]Wielkie dzięki dziewczyny:lol: Dzięki pani Agatko:lol: [/COLOR] [COLOR=darkorchid]Cykorek zobaczy, co znaczy DOM:multi::multi:[/COLOR] Zazdroszczę Ci Klaudus bezpośredniego kontaktu z Cykorkiem... Zazdroszczę pani Agatce.......... Zazdrośnica jestem taka :shake::shake: Najważniejszy jest Cykorek i jego szczęście i bezpieczeństwo :multi: :multi: :multi: :multi:[COLOR=darkorchid] CYKOREK DZIĘKUJE WSZYSTKIM[/COLOR] :multi::multi:[/QUOTE] Danka4u1 pięknie to ujęłaś: [B]Cykorek zobaczy co to znaczy DOM[/B] Ja też zazdroszczę i wcale się akurat tej zazdrości nie wstydzę :lol: Quote
MonAmiPet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='AlfaLS']Danka4u1 pięknie to ujęłaś: [B]Cykorek zobaczy co to znaczy DOM[/B] Ja też zazdroszczę i wcale się akurat tej zazdrości nie wstydzę :lol:[/QUOTE] A ja muszę przyznać jestem bardzo szczęśliwa, że ta historia ma swój Happy End! Jestem nową urzytkowniczką dogomanii i przez przypadek trafiłam na wątek Cykorka, cieszę się, że mogłam(z pośrednictwem kochanej Pani Agatki)mu pomóc!:multi: Quote
MonAmiPet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='AlfaLS']Danka4u1 pięknie to ujęłaś: [B]Cykorek zobaczy co to znaczy DOM[/B] Ja też zazdroszczę i wcale się akurat tej zazdrości nie wstydzę :lol:[/QUOTE] A ja muszę przyznać jestem bardzo szczęśliwa, że ta historia ma swój Happy End! Jestem nową urzytkowniczką dogomanii i przez przypadek trafiłam na wątek Cykorka, cieszę się, że mogłam(z pośrednictwem kochanej Pani Agatki)mu pomóc!:multi: Quote
danka4u1 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [IMG]http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-2272/piesek.gif[/IMG] Kiedy Cykorek bedzie już u siebie i pokaże nam swój spokojny pyszczek- bez śladu cykora:evil_lol: -???? Quote
maarit Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 beż śladu cykora ale Cykorkiem zostanie dla mnie zawsze - tak go sobie zapamiętałam. Dziękuję Wam kochane cioteczki za pomoc :) Quote
MonAmiPet Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Cykorek już bezpieczny w swoim domku:) Był zdenerwowany, ale nie do przesady. Dużo się ostatnio u niego działo...musi minąć jakiś czas żeby zrozumiał, że to wszystko dla jego dobra! Pozdrawiam wszyskich i dziękuję:) Quote
Ania102 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [quote name='MonAmiPet']Cykorek już bezpieczny w swoim domku:) Był zdenerwowany, ale nie do przesady. Dużo się ostatnio u niego działo...musi minąć jakiś czas żeby zrozumiał, że to wszystko dla jego dobra! Pozdrawiam wszyskich i dziękuję:)[/QUOTE] Powodzenia psiaczku żebyscie oboje ze swoją panią byli szczęśliwi. Wszyskego najlepszego na nowej drodze życia:multi: Quote
ilon_n Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Wspaniałe zakończenie Cykusiowej dłuuuugiej bezpańskości!!! Pomyślności Cykorku w nowym domku!! Quote
UBOCZE Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 Chociaż późna, nocna pora,:roll: To szczęśliwa dla Cykora...:loveu: Pewnie merda już ogonem,:cool3: By pochwalić się swym domem...;) Quote
danka4u1 Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 [IMG]http://gify.city24h.pl/data/media/58/0006psy(gify.city24h).gif[/IMG] Już jest bardzo późna pora Dla Agatki, dla Cykora. Rano buźkę pokażemu, Bo tak chcemy, bo tak chcemy.... [B][SIZE=3]W swoim domu teraz ja rządzę.[/SIZE][/B] Dobranoc. Proszę o ciszę na wątku, bo odpoczywam.:multi: Quote
tysiek Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 O widzę, że Cykorek dojechał... i spędził pierwszą noc w swoim domu :) Oby szybko i bezproblemowo się zaaklimatyzował. Quote
Jolanta08 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Łezka w oku mi się zakręciła...Cykorku :buzi:życzę ci samych cudownych dni,już na zawsze Quote
Klaudus__ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 [I]Budrysek pewnie odsypia tę wczorajszą długą trasę. Należy się dziewczynie, bo kawał polski zjechała dla psiaków. Ale słyszałam,że Cykuś już u swojej nowej Pańci na kolankach siedział :Cool!: I głaskany był![/I] Quote
Recommended Posts