Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='UBOCZE']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:Ale się tu działo, gdy mnie nie było...

To znaczy, że wszystko na bardzo dobrej drodze??? Już nic nie piszę, bo boję się zapeszyć...[/QUOTE]
Pisz , pisz i CIESZ SIĘ z nami, bo jeszcze moment i po cykorze ani śladu nie będzie.
Ciekawe, czy Cykorek zmieni imię, czy jest tak związany emocjonalnie ze starym, schronowym, że nie ma mowy o żadnym innym.
Dobrze by było, gdyby tak nie było...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monday']Czyli on prosto od weta do swojego domu ????
:)
Ale byłoby super....[/QUOTE]
Tak chyba byłoby dla niego najlepiej:lol:. Po co mu ten stres związany z powrotem do schroniska?

Posted

[URL="http://www.agroturystykaitaliana.com/img/dojazd/agrtom%20plener109.jpg"][IMG]http://www.agroturystykaitaliana.com/img/dojazd/agrtom%20plener109.jpg[/IMG][/URL]
[B]SZEROKIEJ DROGI CYKORKU DO SZCZEŚLWEGO ŻYCIA U BOKU KOCHAJĄCEGO CZŁOWIEKA[/B]

[COLOR=red]A Wam wszystkim, wszystim dziękujemy za ofiarność, starania, trud i serce[/COLOR]

Posted

Cykorek dzielnie znosi podróż w tak upalkny dzień, rozmawiałam z dziewczyną, która go wiezie, jest dobrze;) Cykorek pozwala się głaskać:multi:
Szkoda, że nie rozumie dokąd jedzie i jak bardzo zmieni się jego los:lol:
Wszystko już gotowe na jego przyjazd
Miseczki jedzonko i najważniejsze - wielkie serce Pani Agatki!!!

Posted

[quote name='MonAmiPet']Cykorek dzielnie znosi podróż w tak upalkny dzień, rozmawiałam z dziewczyną, która go wiezie, jest dobrze;) Cykorek pozwala się głaskać:multi:
Szkoda, że nie rozumie dokąd jedzie i jak bardzo zmieni się jego los:lol:
Wszystko już gotowe na jego przyjazd
Miseczki jedzonko i najważniejsze - wielkie serce Pani Agatki!!![/QUOTE]
[COLOR=darkorchid]Wielkie dzięki dziewczyny:lol: Dzięki pani Agatko:lol: [/COLOR]
[COLOR=darkorchid]Cykorek zobaczy, co znaczy DOM:multi::multi:[/COLOR]

[quote name='Klaudus__'][I]A ja dzisiaj głaskałam Cykorka :Cool!: bo się z Agą widziałyśmy w czasie trasy :Cool!:[/I][/QUOTE]
Zazdroszczę Ci Klaudus bezpośredniego kontaktu z Cykorkiem...
Zazdroszczę pani Agatce..........
Zazdrośnica jestem taka :shake::shake:
Najważniejszy jest Cykorek i jego szczęście i bezpieczeństwo :multi: :multi:
:multi: :multi:[COLOR=darkorchid] CYKOREK DZIĘKUJE WSZYSTKIM[/COLOR] :multi::multi:

Posted

[quote name='danka4u1'][COLOR=darkorchid]Wielkie dzięki dziewczyny:lol: Dzięki pani Agatko:lol: [/COLOR]
[COLOR=darkorchid]Cykorek zobaczy, co znaczy DOM:multi::multi:[/COLOR]

Zazdroszczę Ci Klaudus bezpośredniego kontaktu z Cykorkiem...
Zazdroszczę pani Agatce..........
Zazdrośnica jestem taka :shake::shake:
Najważniejszy jest Cykorek i jego szczęście i bezpieczeństwo :multi: :multi:
:multi: :multi:[COLOR=darkorchid] CYKOREK DZIĘKUJE WSZYSTKIM[/COLOR] :multi::multi:[/QUOTE]
Danka4u1 pięknie to ujęłaś: [B]Cykorek zobaczy co to znaczy DOM[/B]

Ja też zazdroszczę i wcale się akurat tej zazdrości nie wstydzę :lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']Danka4u1 pięknie to ujęłaś: [B]Cykorek zobaczy co to znaczy DOM[/B]

Ja też zazdroszczę i wcale się akurat tej zazdrości nie wstydzę :lol:[/QUOTE]

A ja muszę przyznać jestem bardzo szczęśliwa, że ta historia ma swój Happy End!
Jestem nową urzytkowniczką dogomanii i przez przypadek trafiłam na wątek Cykorka, cieszę się, że mogłam(z pośrednictwem kochanej Pani Agatki)mu pomóc!:multi:

Posted

[quote name='AlfaLS']Danka4u1 pięknie to ujęłaś: [B]Cykorek zobaczy co to znaczy DOM[/B]

Ja też zazdroszczę i wcale się akurat tej zazdrości nie wstydzę :lol:[/QUOTE]

A ja muszę przyznać jestem bardzo szczęśliwa, że ta historia ma swój Happy End!
Jestem nową urzytkowniczką dogomanii i przez przypadek trafiłam na wątek Cykorka, cieszę się, że mogłam(z pośrednictwem kochanej Pani Agatki)mu pomóc!:multi:

Posted

[IMG]http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-2272/piesek.gif[/IMG]
Kiedy Cykorek bedzie już u siebie i pokaże nam swój spokojny pyszczek- bez śladu cykora:evil_lol: -????

Posted

Cykorek już bezpieczny w swoim domku:)
Był zdenerwowany, ale nie do przesady. Dużo się ostatnio u niego działo...musi minąć jakiś czas żeby zrozumiał, że to wszystko dla jego dobra!
Pozdrawiam wszyskich i dziękuję:)

Posted

[quote name='MonAmiPet']Cykorek już bezpieczny w swoim domku:)
Był zdenerwowany, ale nie do przesady. Dużo się ostatnio u niego działo...musi minąć jakiś czas żeby zrozumiał, że to wszystko dla jego dobra!
Pozdrawiam wszyskich i dziękuję:)[/QUOTE]
Powodzenia psiaczku żebyscie oboje ze swoją panią byli szczęśliwi. Wszyskego najlepszego na nowej drodze życia:multi:

Posted

[IMG]http://gify.city24h.pl/data/media/58/0006psy(gify.city24h).gif[/IMG]
Już jest bardzo późna pora
Dla Agatki, dla Cykora.
Rano buźkę pokażemu,
Bo tak chcemy, bo tak chcemy....

[B][SIZE=3]W swoim domu teraz ja rządzę.[/SIZE][/B] Dobranoc. Proszę o ciszę na wątku, bo odpoczywam.:multi:

Posted

[I]Budrysek pewnie odsypia tę wczorajszą długą trasę.
Należy się dziewczynie, bo kawał polski zjechała dla psiaków.
Ale słyszałam,że Cykuś już u swojej nowej Pańci na kolankach siedział :Cool!:
I głaskany był![/I]