Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dostałam już trzy maile w sprawie Paragrafa - zaraz prześlę Tamarze. Jestem w szoku... Nie przypuszczałam, że będzie takie zainteresowanie. :-o :multi:

Mam na tymczasie czteromiesięczną Tinkę i mimo ogłoszeń zainteresowanie jest prawie zerowe. Owszem zgłaszali się tacy, co chcieli ją na łańcuch, albo do warsztatu... :stupid:

Patia, zdjęcia super.
Jaki masz aparat fotograficzny?

Posted

O rrany przebrnęłam przez watek tej nieszczęsnej śnieżynki - trzymam kciuki za domek dla niej.
a co z tym stanem zapalnym jelita czy odbytu....???
Kochany białasek..:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='hop!']Dostałam już trzy maile w sprawie Paragrafa - zaraz prześlę Tamarze. Jestem w szoku... Nie przypuszczałam, że będzie takie zainteresowanie. :-o :multi:

Mam na tymczasie czteromiesięczną Tinkę i mimo ogłoszeń zainteresowanie jest prawie zerowe. Owszem zgłaszali się tacy, co chcieli ją na łańcuch, albo do warsztatu... :stupid:

Patia, zdjęcia super.
Jaki masz aparat fotograficzny?

To jeśli to będa fajne domki, to mogę założyć wątek na dogo, że potrzebujemy równie biednego psiaka :p

Posted

Paragrafek dzisiaj został wymiziany przeze mnie. Jak wezłam do niego to mu nawet ogonek zamerdał i dostałam buziaczka przy mizianku. Oj jak on lubi mizianko:loveu:

Posted

brazowa1 napisał(a):
oby te maile były od tych właściwych ludzi

Chyba są...

Dostałam kolejnego maila w sprawie Paragrafa.

Mam sprawdzić dom w Warszawie - postaram się to zrobić jak najszybciej.

Posted

Paragraf już w nowym domu. Ma dwie koleżanki (jedną bez nóżki). Domki wszystkie trzeba sprawdzić bo staruszków dużo.;)Odwiozłyśmy go z dragonek 100 i Foksią i Dżekuś. :loveu:

Posted

Super ! :loveu: :multi::loveu::multi:

Oj dużo staruszków :-( Nie zapominajmy o tej parce małych staruszków w schronie , one , myślę , mają pierwszeństwo .

Posted

Mamy takiego staruszka, odebranego dwa tygodnie temu z okolic Słomnik.

Tak wyglądała jego buda po zaleconej poprawie warunków (przed poprawą było dużo gorzej):

A tak wygląda on sam, po przewiezieniu do Ksery:

Pies jest pogodny i spokojny. Ma uszkodzone oko i słabe serce.

Posted

Fantastycznie,że chłopak już w domku! :Cool!::Cool!::Cool!:

O cholerka... :bigcry::bigcry::bigcry:

Frotka napisał(a):
Mamy takiego staruszka, odebranego dwa tygodnie temu z okolic Słomnik.

Tak wyglądała jego buda po zaleconej poprawie warunków (przed poprawą było dużo gorzej):

A tak wygląda on sam, po przewiezieniu do Ksery:

Pies jest pogodny i spokojny. Ma uszkodzone oko i słabe serce.

Posted

Świetnie :loveu::multi:...To ja przedstawię moją bidę :roll:... Sonet ma około 8-10 lat (dokładniej określić nie potrafię:shake:). Jest bardzo przyjacielski,potrafi chodzic na smyczy. Właściciel chciał go zabic - cudem uciekł. Obecnie jest zdrowy poza starczymi dolegliwościami tkj. częste przeziębienia, utykanie przy zmianie pogody. Będzie bardzo dobrym stróżem - bardzo dobrze czuje sie na powietrzu - nie zna ciepła domowego,dlatego sie go boi. Kiedy jest w domu jest zestresowany, ale potrafi zachować czystosc;). Jest raczej większym psem. kontakt ze mną: 723321161

jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mial-zostac-zabity-uciekl-czy-nie-zasluguje-na-zyc-czeka-na-pomoc-na-ulicy-125467/

Posted

tamb napisał(a):
Paragraf już w nowym domu. Ma dwie koleżanki (jedną bez nóżki). Domki wszystkie trzeba sprawdzić bo staruszków dużo.;)Odwiozłyśmy go z dragonek 100 i Foksią i Dżekuś. :loveu:

Cudowny domek jest z ogloszenia z krakowskiej i dzisjaj juz napisalam podziekowania pani Malgosi, a co do suczki bez nózki to wiele osób napewno pamieta kolizje , a jak nie pamieta do wieczorkiem wysle zdjecia do kasi z prosba o wkleieni.;)

Ale mamy jeszcze jedna niepodzianke dragonek 100 zabiera po opercji pekinke na domek tymczasowy ,a opercja jest dzisiaj.:multi:

Posted

Ale cudownieeeee!
Prawda, że Paragrafek nie był zaskoczony nową sytuacją? Bo siedziałam wczoraj rano u niego w boksie, dawałam smaczki i szeptałam mu do ucha, że już niedługo, niedługo... No i proszę:multi: