edit_f Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 nie no... byłoby super :p trzymam kciuki Quote
Marlena:) Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 CUDA SIE ZDARZAJĄ !!! :multi::multi::multi: Paragrafku kochany,trzymam kciuki :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Jutro z Tamara jedziemy na kontrole z Paragrafem ,czy ktos moze nam gdzie jest ten wet.Na Orlich Gniazd ,jaki to rejon krakowa i ewn.jak sie jedzie z wieliczki?;) Quote
hop! Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Dostałam już trzy maile w sprawie Paragrafa - zaraz prześlę Tamarze. Jestem w szoku... Nie przypuszczałam, że będzie takie zainteresowanie. :-o :multi: Mam na tymczasie czteromiesięczną Tinkę i mimo ogłoszeń zainteresowanie jest prawie zerowe. Owszem zgłaszali się tacy, co chcieli ją na łańcuch, albo do warsztatu... :stupid: Patia, zdjęcia super. Jaki masz aparat fotograficzny? Quote
elainfo Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 O rrany przebrnęłam przez watek tej nieszczęsnej śnieżynki - trzymam kciuki za domek dla niej. a co z tym stanem zapalnym jelita czy odbytu....??? Kochany białasek..:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Ank@ Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='hop!']Dostałam już trzy maile w sprawie Paragrafa - zaraz prześlę Tamarze. Jestem w szoku... Nie przypuszczałam, że będzie takie zainteresowanie. :-o :multi: Mam na tymczasie czteromiesięczną Tinkę i mimo ogłoszeń zainteresowanie jest prawie zerowe. Owszem zgłaszali się tacy, co chcieli ją na łańcuch, albo do warsztatu... :stupid: Patia, zdjęcia super. Jaki masz aparat fotograficzny? To jeśli to będa fajne domki, to mogę założyć wątek na dogo, że potrzebujemy równie biednego psiaka :p Quote
Marlena:) Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 No to ja już takiego mam w razie czego dajcie znać;), bo Sonet biedny:razz: .... Quote
Patia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 I jeszcze niewidoma pekinka : http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-jedno-oczko-niewidome-drugiego-nie-ma-biedna-sunia-pekinczyka-ze-schronu-129608/ Aparat Nikon D3 Quote
AMIGA Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Paragrafku - szczęście tuż tuż. Tfu tfu tfu - trzy razy za lewe ramię:p Quote
brazowa1 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 oby te maile były od tych właściwych ludzi Quote
ruru Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 ale kciuki! :multi::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::multi: Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Pargraf jest dzisiaj w Krakowskiej ,Tamarko jak by byly telefony to pomysl o slepej pekince, bo Aga mam mi przyslac zdjecie i tekst dla suni ale pewnie nie ma czasu wiec cierpliwie czekam ale wolala bym zeby szybko poszla do domku. Quote
AMIGA Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Paragrafek dzisiaj został wymiziany przeze mnie. Jak wezłam do niego to mu nawet ogonek zamerdał i dostałam buziaczka przy mizianku. Oj jak on lubi mizianko:loveu: Quote
hop! Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 brazowa1 napisał(a):oby te maile były od tych właściwych ludzi Chyba są... Dostałam kolejnego maila w sprawie Paragrafa. Mam sprawdzić dom w Warszawie - postaram się to zrobić jak najszybciej. Quote
tamb Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Paragraf już w nowym domu. Ma dwie koleżanki (jedną bez nóżki). Domki wszystkie trzeba sprawdzić bo staruszków dużo.;)Odwiozłyśmy go z dragonek 100 i Foksią i Dżekuś. :loveu: Quote
Patia Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Super ! :loveu: :multi::loveu::multi: Oj dużo staruszków :-( Nie zapominajmy o tej parce małych staruszków w schronie , one , myślę , mają pierwszeństwo . Quote
Frotka Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Mamy takiego staruszka, odebranego dwa tygodnie temu z okolic Słomnik. Tak wyglądała jego buda po zaleconej poprawie warunków (przed poprawą było dużo gorzej): A tak wygląda on sam, po przewiezieniu do Ksery: Pies jest pogodny i spokojny. Ma uszkodzone oko i słabe serce. Quote
Klaudus__ Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Fantastycznie,że chłopak już w domku! :Cool!::Cool!::Cool!: O cholerka... :bigcry::bigcry::bigcry:Frotka napisał(a):Mamy takiego staruszka, odebranego dwa tygodnie temu z okolic Słomnik. Tak wyglądała jego buda po zaleconej poprawie warunków (przed poprawą było dużo gorzej): A tak wygląda on sam, po przewiezieniu do Ksery: Pies jest pogodny i spokojny. Ma uszkodzone oko i słabe serce. Quote
brazowa1 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 jakze sie ciesze! niech wszyscy beda szczesliwi i piesek i jego nowi,dobrzy ludzie. Quote
Marlena:) Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Świetnie :loveu::multi:...To ja przedstawię moją bidę :roll:... Sonet ma około 8-10 lat (dokładniej określić nie potrafię:shake:). Jest bardzo przyjacielski,potrafi chodzic na smyczy. Właściciel chciał go zabic - cudem uciekł. Obecnie jest zdrowy poza starczymi dolegliwościami tkj. częste przeziębienia, utykanie przy zmianie pogody. Będzie bardzo dobrym stróżem - bardzo dobrze czuje sie na powietrzu - nie zna ciepła domowego,dlatego sie go boi. Kiedy jest w domu jest zestresowany, ale potrafi zachować czystosc;). Jest raczej większym psem. kontakt ze mną: 723321161 jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/mial-zostac-zabity-uciekl-czy-nie-zasluguje-na-zyc-czeka-na-pomoc-na-ulicy-125467/ Quote
Foksia i Dżekuś Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tamb napisał(a):Paragraf już w nowym domu. Ma dwie koleżanki (jedną bez nóżki). Domki wszystkie trzeba sprawdzić bo staruszków dużo.;)Odwiozłyśmy go z dragonek 100 i Foksią i Dżekuś. :loveu: Cudowny domek jest z ogloszenia z krakowskiej i dzisjaj juz napisalam podziekowania pani Malgosi, a co do suczki bez nózki to wiele osób napewno pamieta kolizje , a jak nie pamieta do wieczorkiem wysle zdjecia do kasi z prosba o wkleieni.;) Ale mamy jeszcze jedna niepodzianke dragonek 100 zabiera po opercji pekinke na domek tymczasowy ,a opercja jest dzisiaj.:multi: Quote
Patia Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 tamb napisał(a):A ta druga bida? Została? Wydaje mi się , że go widzę na pierwszej fotce od Ksery . Jakiej są wielkości ? Quote
AMIGA Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Ale cudownieeeee! Prawda, że Paragrafek nie był zaskoczony nową sytuacją? Bo siedziałam wczoraj rano u niego w boksie, dawałam smaczki i szeptałam mu do ucha, że już niedługo, niedługo... No i proszę:multi: Quote
Recommended Posts