Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tamarko sa wyniki.
serducho jak na swoj wiek,zmiany zastawkowe,ale bez tragedii.
Krew niezla,lekko podniesione bialka i wkrotce do lekow dolaczyc bedzie trzeba cos na watrobe,ale na razie nie.
Kontrola pod koniec przyszlego tyg.jakos 10 dni od wizyty;)

Posted

AMIGA napisał(a):
A ja siedziałam u niego w boksie we wtorek rano i cały czas gadałam do Paragrafa jak do dziewczynki (nie wiem dlaczego - może na usprawiedliwienie mam tylko to, że on cały czas leżał i nie widziałam jego szczegółów anatomicznych :oops:) Ale chyba mi nie miał tego za zle, bo mizianko mu się bardzo, bardzo podobało

Oj Olu mizianko to on lubi ale na spacerek tez lubial isc ,co prawda z boksu musial go wyniesc na rekach ale to zrozumiale ale potem bardzo ladnie chodzil i wachal sobie krzaczki.
;)

Posted

ULKA12 napisał(a):
Myzianko dla staruszka:loveu:

Było dziś mizianko i de mnie i od Wszystkich Cioteczek. A na smakołyczki wyraźnie się ożywił :evil_lol:

Posted

JAk z hotelikiem???ON jest w pomieszczeniu- prawda??Nie na podwórku??kTO FINANSUJE HOTELIK?lECZENIE FUNDACJA (prawdziwe OCALENIE..NIE TYLKO Z NAZWY)..ale za hotelik??Może trzeba rozsyłać linka po cioteczkach i gdzie się da..może fundacja zrobi Allegro cegiełkowe na pieska??No nie wiem ale kasa chyba potrzebna..nie może być tak, że wszystko spada na jedną osobę...???A Paragraf jest taki kochaniutki....:loveu::loveu::loveu:

Posted

Paragrafowi domek potrzebny.:loveu:Pieniądze zostały (200zł) z puli Karo, dużego, białego psa, któremu sponsorowała hotelik pani Ada. Przystań Ocalenie też proponowała sponsorowanie, poproszę o pomoc w gorszej sytuacji. :loveu:Pomocy potrzebuje kaukaz z mojego podpisu, który jest u Biafry.
Dziadeczek jest w ciepłym pomieszczeniu, ma kocyk i podusię ale nie ma swojego człowieka.:-(

Posted

Ojoooj zapomniałam napisać, że byłam przed południem w hotelu i wzięlam Paragrafka na króciutki spacerek. Najpierw posiedziałam z nim w boksie i porozmawiałam sobie trochę z nim, a potem go wzięłam i wynioslam na śnieżek. Nie wiem, czy bardzo był tym zachwyconu, troszeczke poniuchał dookoła, ale za bardzo nie chciał chodzić. parę kroczków i wręcz kładł się na śniegu. Strasznie mi szkoda tego dziadziusia, nie czuł się zbyt pewnie, bo nie zna jeszcze zbyt dobrze terenu, a przecież biedak nic nie widzi:-(:shake::-(

Posted

Dziadeczek wieczorkiem chętnie pospacerował, zrobił siku i kupkę. Dziękuję za tulenie i wyprowadzanie staruszka, widać, że czuje się coraz lepiej. Mar.gajko daje mu leki i wygłaskuje codziennie. Jestem Wam bardzo wdzięczna za zainteresowanie przy każdej okazji Paragrafem bo sama nie mogę często jeździć. Dzisiaj byłam w szoku jak bardzo się zmienił w ciągu tygodnia, już wcale nie kaszle.:loveu:

Posted

Tak bardzo przypomina mi mojego Spajka :shake: ... Tak bardzo chciałabym go zabrać do siebie,ale... 6 psów w tym 5 tymczasów to troche dużo :razz:.
Jeśli będziecie potrzebować szablonu na allegro - ja chętnie go wykonam ;) .. specjalny paragrafkowy :)