Jump to content
Dogomania

I zawody kwalifikacyjne do MŚ 2009 - Głogów, 7-8.02.2009

Recommended Posts

Posted

Wafelek napisał(a):
Różowy Blondyn jest boski, ja postuluję, żeby zawsze taki był!!! :diabloti:

ps.zdjęcia super, ale... nie ma nikt więcej fotek zeróweczek eseczek...? :cool3:

Łomatko, a z kimżeś Ty tam w smallikach śmigała? :-o :lol:

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mokka napisał(a):
Łomatko, a z kimżeś Ty tam w smallikach śmigała? :-o :lol:

Od razu że ja... co ty myślisz, że ja to tylko o sobie myslę?? :diabloti: :eviltong:
Ja tylko ludzi od nas szukam, szelciaków - śniadej wymiataczki i tricolorowej debiutantki ;-) Bo ONkowaty taran to taaak... on to załapał się na wiele fotek, ale dziewczyn prawie że nie widzę... :-(

Posted

Ja melduję, że żyję ;) i nawet mam kilka zdjęć, ale zdjęcia w aparacie, a do domu daleeeeeeeko. Za oknem śnieg po kolana i nadal sypie... Jeśli uda mi się stąd wyjechać :evil_lol: powinnam dojechać do domu jakoś w przyszłym tygodniu. Wtedy też zabiorę się za fotki :)

Bardzo wszystkim dziękuję za zawody, jak zwykle miło było Was wszystkich znów zobaczyć :loveu:

Olga Una startująca z pazurków fantastyczna :loveu::loveu::loveu:

Posted

CHI napisał(a):
Chciałam go przemalować całego - aby się odróżniał od Funi:razz:, ale mi farbki zabrakło, i wystarczyło tylko na głowę...
A co różowy Blondyn jest brzydal?:mad:

Czy ja napisałam, że brzydal?
Jest intrygujący, oryginalny, awangardowy, jedyny w swoim rodzaju, itp... :evil_lol:

Posted

W wynikach (post 1 i 73) wczoraj dodałam punkty do eliminacji na MŚ.

Ale od razu piszę - ja tylko je przepisałam i nie wiem (bo mnie to nie dotyczy :razz: - przynajmniej w tym roku:razz:) jak to było liczone...
= ew. pytania do Leszka....

No i czekam na zdjęcia moich białych pieszczochów (w tym biało-różowego:razz:)

Pozdrawiam
CHI

Posted

Ja wiem, ze nakaszanilysmy z Jinxowa strasznie, ale niedzielny jumping zdecydowanie mialysmy na czysto i w dodatku 3 miejsce, wiec byloby mi milo gdyby to zostalo zmienione :cool3:

Posted

wendka napisał(a):
Ja wiem, ze nakaszanilysmy z Jinxowa strasznie, ale niedzielny jumping zdecydowanie mialysmy na czysto i w dodatku 3 miejsce, wiec byloby mi milo gdyby to zostalo zmienione :cool3:

Sorry - tak jest w wydruku, który podpisała sędzina i jest to jedyny cały wydruk...

W arkuszu, który był w laptopie brakuje całego L jumpingu i kawałka L agility open :angryy:. Dlatego miałam problem z wpisaniem tych wyników...
Ponieważ Ola R. mi pisała, że programik automatycznie zachowuje, jak jest coś wpisane (a skoro mamy wydruk - to BYŁO wpisane :mad:) - wynika z tego, że jakieś wirusy :mad: zrobiły zadymę z ostatnim arkuszem excela...:-(:placz: nic tylko sie pochlastać:-(

Posted

wydaje mi sie ze w punktach wynik klaka zostal zamieniony z wynikiem jinx - to ona miala jeden czysty ladny jumping - klak mial w openach same disy...

poza tym dzieki za sliczne fotesie z krecikiem i klasiem (z pamietnego a1 ;))

Posted

Już poprawiłam - Leszek mi przysłał "jak powinno być":razz:

sorry, ale ja tu tylko "jestem fizyczna":diabloti:

A poza tym ostatnio dogo mi nie chodzi :angryy: i to ani w domu ani w pracy....
chyba czas poszukać innego forum...:angryy:

Posted

CHI napisał(a):
Już poprawiłam - Leszek mi przysłał "jak powinno być":razz:

sorry, ale ja tu tylko "jestem fizyczna":diabloti:

A poza tym ostatnio dogo mi nie chodzi :angryy: i to ani w domu ani w pracy....
chyba czas poszukać innego forum...:angryy:

No coś Ty, Chi, nie zostawiaj nas tu samych...

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
No coś Ty, Chi, nie zostawiaj nas tu samych...

Edyta co Ty, to dogo mnie zostawia:mad:, a nie ja Was... chodzi mi w dziwnych godzinach nocno-rannych:angryy:

Marysia - dzięki za Funiaczka = super fota, ten lot i to zaangażowanie na pysku:crazyeye:

a muszę się pochwalić.:diabloti:.. Funia już skacze na largach... (55 i 65 cm!!!) co prawda pojedynczą hopkę, ale powoli:mad:...

Marysiu - Bardzo proszę o zdjęcia zerówek.... i Blondyna:razz:

Posted

Mudik napisał(a):
Marysiu cudne fotki, Lokówka super!!:lol::multi:

Nie zaprzeczę, że Loki został uchwycony w wyjątkowo przystojnej fazie lotu :multi: Super zdjęcie.
Marysiu, czy mogę je wstawić do galerii moich psiaków?

Posted

CHI wkleję wszystko, co się nadaje do wklejenia :cool3: tylko mam do obrobienia jeszcze zdjęcia z tygodnia spędzonego w górach :) więc pracuję nad nimi na zmianę :)

Mudik dzięki :)

Magdo możesz przekleić, tylko poproszę o linka dokąd! :)

wendka jakie śliczne Uniaczki!! :loveu::loveu::loveu: Mogę porwać do naszej galerii i na bloga? :modla:

EDIT: czy Wam też reklama specjalna wjeżdża na zdjęcia?? :angryy: