Mokka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Wafelek napisał(a):Różowy Blondyn jest boski, ja postuluję, żeby zawsze taki był!!! :diabloti: ps.zdjęcia super, ale... nie ma nikt więcej fotek zeróweczek eseczek...? :cool3: Łomatko, a z kimżeś Ty tam w smallikach śmigała? :-o :lol: Quote
Wafelek Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Mokka napisał(a):Łomatko, a z kimżeś Ty tam w smallikach śmigała? :-o :lol: Od razu że ja... co ty myślisz, że ja to tylko o sobie myslę?? :diabloti: :eviltong: Ja tylko ludzi od nas szukam, szelciaków - śniadej wymiataczki i tricolorowej debiutantki ;-) Bo ONkowaty taran to taaak... on to załapał się na wiele fotek, ale dziewczyn prawie że nie widzę... :-( Quote
Marysia_i_gończy Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ja melduję, że żyję ;) i nawet mam kilka zdjęć, ale zdjęcia w aparacie, a do domu daleeeeeeeko. Za oknem śnieg po kolana i nadal sypie... Jeśli uda mi się stąd wyjechać :evil_lol: powinnam dojechać do domu jakoś w przyszłym tygodniu. Wtedy też zabiorę się za fotki :) Bardzo wszystkim dziękuję za zawody, jak zwykle miło było Was wszystkich znów zobaczyć :loveu: Olga Una startująca z pazurków fantastyczna :loveu::loveu::loveu: Quote
OlaAB Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='Apbt_sól'] http://i257.photobucket.com/albums/hh221/soranossa/Zlotoryja/DSC_0575.jpg zaintrygowało mnie to zdjęcie...dlaczego Vigo miał dodatkowe przeszkody do skakania? :evil_lol: Quote
Aussie Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 CHI napisał(a):Chciałam go przemalować całego - aby się odróżniał od Funi:razz:, ale mi farbki zabrakło, i wystarczyło tylko na głowę... A co różowy Blondyn jest brzydal?:mad: Czy ja napisałam, że brzydal? Jest intrygujący, oryginalny, awangardowy, jedyny w swoim rodzaju, itp... :evil_lol: Quote
wendka Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Gimnastyczki :evil_lol: [SIZE="1"]Fotki kiepskiej jakosci, ale nie moglam sobie odmowic :cool3: Quote
Mudik Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Świetne Wendka!:-o:-o:multi::multi::multi::loveu::loveu: Jeeeeszczeee! Quote
CHI Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 W wynikach (post 1 i 73) wczoraj dodałam punkty do eliminacji na MŚ. Ale od razu piszę - ja tylko je przepisałam i nie wiem (bo mnie to nie dotyczy :razz: - przynajmniej w tym roku:razz:) jak to było liczone... = ew. pytania do Leszka.... No i czekam na zdjęcia moich białych pieszczochów (w tym biało-różowego:razz:) Pozdrawiam CHI Quote
wendka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Ja wiem, ze nakaszanilysmy z Jinxowa strasznie, ale niedzielny jumping zdecydowanie mialysmy na czysto i w dodatku 3 miejsce, wiec byloby mi milo gdyby to zostalo zmienione :cool3: Quote
CHI Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 wendka napisał(a):Ja wiem, ze nakaszanilysmy z Jinxowa strasznie, ale niedzielny jumping zdecydowanie mialysmy na czysto i w dodatku 3 miejsce, wiec byloby mi milo gdyby to zostalo zmienione :cool3: Sorry - tak jest w wydruku, który podpisała sędzina i jest to jedyny cały wydruk... W arkuszu, który był w laptopie brakuje całego L jumpingu i kawałka L agility open :angryy:. Dlatego miałam problem z wpisaniem tych wyników... Ponieważ Ola R. mi pisała, że programik automatycznie zachowuje, jak jest coś wpisane (a skoro mamy wydruk - to BYŁO wpisane :mad:) - wynika z tego, że jakieś wirusy :mad: zrobiły zadymę z ostatnim arkuszem excela...:-(:placz: nic tylko sie pochlastać:-( Quote
niuka Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 wydaje mi sie ze w punktach wynik klaka zostal zamieniony z wynikiem jinx - to ona miala jeden czysty ladny jumping - klak mial w openach same disy... poza tym dzieki za sliczne fotesie z krecikiem i klasiem (z pamietnego a1 ;)) Quote
CHI Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Już poprawiłam - Leszek mi przysłał "jak powinno być":razz: sorry, ale ja tu tylko "jestem fizyczna":diabloti: A poza tym ostatnio dogo mi nie chodzi :angryy: i to ani w domu ani w pracy.... chyba czas poszukać innego forum...:angryy: Quote
Edyta & Regis Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 CHI napisał(a):Już poprawiłam - Leszek mi przysłał "jak powinno być":razz: sorry, ale ja tu tylko "jestem fizyczna":diabloti: A poza tym ostatnio dogo mi nie chodzi :angryy: i to ani w domu ani w pracy.... chyba czas poszukać innego forum...:angryy: No coś Ty, Chi, nie zostawiaj nas tu samych... Quote
Marysia_i_gończy Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ufff, no to dotarłam do domu :) wendka Una wygląda tam strasznie! :-o Biedactwo, tak się starała skoczyć z poślizgu... Kilka zdjęć, jeśli tu jeszcze ktoś zagląda :roll: Funia Fru Loki Suza Nie pamiętam :oops: Quote
niuka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Marysia wrocila :loveu: ja sie uprzejmie i elegancko dopomne o tego powykrzywianego Klasia, ktory zalapal sie na Twoja fotke ze dwa razy :)) Quote
Marysia_i_gończy Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 niuka może być ten? Benek Jinx Regis Francuz Quote
niuka Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 wyglada na wielce skupionego na zadaniu psa ;-) dziekuje Marysiu :loveu: btw: byl jeszcze drugi prawda? :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 niuka możliwe, że coś się jeszcze uda wygrzebać, ale póki co będę kończyć... Salsa Mono, czyli dlaczego niektórzy nie mają zdjęć swoich psów ;) Zefira Ava :loveu: Canelle Quote
CHI Posted February 14, 2009 Author Posted February 14, 2009 Edyta & Regis napisał(a):No coś Ty, Chi, nie zostawiaj nas tu samych... Edyta co Ty, to dogo mnie zostawia:mad:, a nie ja Was... chodzi mi w dziwnych godzinach nocno-rannych:angryy: Marysia - dzięki za Funiaczka = super fota, ten lot i to zaangażowanie na pysku:crazyeye: a muszę się pochwalić.:diabloti:.. Funia już skacze na largach... (55 i 65 cm!!!) co prawda pojedynczą hopkę, ale powoli:mad:... Marysiu - Bardzo proszę o zdjęcia zerówek.... i Blondyna:razz: Quote
Mudik Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Marysiu cudne fotki, Lokówka super!!:lol::multi: Quote
Magda.P Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Mudik napisał(a):Marysiu cudne fotki, Lokówka super!!:lol::multi: Nie zaprzeczę, że Loki został uchwycony w wyjątkowo przystojnej fazie lotu :multi: Super zdjęcie. Marysiu, czy mogę je wstawić do galerii moich psiaków? Quote
wendka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Marysiu: wielkie dzieki za Jinxową :loveu: Zmobilizowalas mnie aby tez cos wstawic, choc mi sie nie chce :roll: W tym i Une w normalnym wydaniu :cool3: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 CHI wkleję wszystko, co się nadaje do wklejenia :cool3: tylko mam do obrobienia jeszcze zdjęcia z tygodnia spędzonego w górach :) więc pracuję nad nimi na zmianę :) Mudik dzięki :) Magdo możesz przekleić, tylko poproszę o linka dokąd! :) wendka jakie śliczne Uniaczki!! :loveu::loveu::loveu: Mogę porwać do naszej galerii i na bloga? :modla: EDIT: czy Wam też reklama specjalna wjeżdża na zdjęcia?? :angryy: Quote
Recommended Posts