FRODKA Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak skacze Inka a na palisadzie jest Ghandi , Lori się nie załapała na zdjęcia . Quote
Magda&Bloom Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Jak to nie - w moich galeriach jest jakieś zdjęcie Lori :mad: Quote
CHI Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Magda&Bloom - a możesz TU wkleić która to Lori? No i czy ktoś mam zdjęcie (trochę lepsze :razz:) Ghandiego?? To był by szeltikowy komplet zerówkowy... Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 a to Ghandi czy Inka??? bo ja stawiam na Inkę, ale nie jestem pewna To nie Ghandi - Ghan ma bardziej ognisty, rudy kolorek, pełny biały kołnierz, nieco inny wyraz kufy i oczu, inne skarpety na łapach (niuanse widoczne dla shelciarzy a zwłaszcza włascicieli). Poza tym ten piesek skacze w small a Ghandi w medium. Podejrzewam, ze to Inka - ona startuje w small i ma nieco inny kolorek w ramach umaszczenia śniade. Quote
OlaAB Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Wafelek napisał(a):Zawsze mi się wydawało że rozróżniam... przynajmniej rozpoznaję nasze, czyli Inkę i Lori (BEAUTIFUL SHINY BLACK LEGEND Asketila), ale jak zobaczyłam zdjęcie Inki na palisadzie z na pewno nie Karoliną to opadły mnie wątpliwości co do moich umiejętności rozróżniania :diabloti: i dlatego się bierze merlaka :eviltong:, ja nigdy nie miałama problemu z jego zdjęciem z zawodów :lol: Quote
CHI Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Dzięki!!! no to jeszcze Ghandi i Nikita... Chyba, że Lori bliżej ;-) Quote
CHI Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 OlaAB napisał(a):i dlatego się bierze merlaka :eviltong:, ja nigdy nie miałama problemu z jego zdjęciem z zawodów :lol: Eee, dlatego się bierze białe - boksera lub bulla:diabloti: to jest niepowtarzalne i łatwe do rozróżnienia... a i zdjęcia dobrze wychodzą:razz: Quote
Magda&Bloom Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 tu jest Lori A Bloom się u kogoś załapał? (wiem, że czarnym ciężko robić zdjęcia, ale dla chcącego nic trudnego) Quote
Wafelek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Magda&Bloom napisał(a):Jak to nie - w moich galeriach jest jakieś zdjęcie Lori :mad: tak tak tak - w twoich jest - miałam na myśli że TU nie ma... Ale teraz tutaj też już jest :-) Quote
FRODKA Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 O dzieki znalazła się Lori . W galeri jej nie zauważyłam taka malutka jest :oops:. Quote
Asti Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 :oops:Może mi ktoś powiedzieć, co się stało Blondynowi? Quote
Bzikowa Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Super zdjęcia, zazdroszczę zawodów strasznie! CHI napisał(a):Eee, dlatego się bierze białe :ylsuper: ja też dzięki temu nie mam żadnych problemów z rozróżnieniem swojego psa na zdjęciach z zawodów :evil_lol: nie dość , że westik to jeszcze zmutowany także od innych (jeśli się raz na sto lat pojawią:cool1:) odróżnić się da ;) Quote
Ania&parys Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dziękuję za zdjęcia mojego Paryska. Jeszcze jeden do kolekcji szetlandów. Raczej nie mam trudności z jego rozpoznaniem-ten błysk w oku,sylwetka. Może ktoś zrobił zdjęcie "szybującego" z palisady szetlanda z sobotniego biegu A2? Quote
PATIszon Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 wendka napisał(a):Beza :evil_lol: Czemu Beza jest :evil_lol: ?? Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 CHI napisał(a):A to nie jest Ghandi??? Czy KTOŚ ma Nikitę??? plizzzzz a z Blondyna się już tłumaczyłam:razz: Buuuuuuu, znowu nie Ghandi :placz:. Ghan w medium biega a tu hopka na small. To znowu Inka. Aniu nie tylko Parys ma błysk w oku, Ghandi, Grota i Beza też tak mają jeśli chodzi o agility - agilitymaniaki po prostu :lol: Quote
wendka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 koniec :eviltong: Beza jest Beza:evil_lol: bo wiem, ze to Beza poniewaz na zawodach nie bylo Groty :eviltong: Quote
CHI Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Magda&Bloom']http://images48.fotosik.pl/60/e7d323b256a2deb2med.jpg A to nie jest Ghandi??? Czy KTOŚ ma Nikitę??? plizzzzz a z Blondyna się już tłumaczyłam:razz: Quote
Wafelek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 CHI napisał(a):A to nie jest Ghandi??? Nie, to jest Inka. Poznaję po mniejszym białym kołnierzu, wysokości tyczki i kawałku właścicielki :diabloti: Quote
Recommended Posts