wendka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Marysiu: jasne, ze tak :loveu: I tez mi sie pojawila jakas reklama specjalna wlazaca na fotki :roll: Quote
Asti Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 http://i724.photobucket.com/albums/ww246/dzynks1/zlotoryja/c6.jpg Ktoś tu sobie paluszkiem pomaga:evil_lol: Quote
Magda.P Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy'] Magdo możesz przekleić, tylko poproszę o linka dokąd! :) Dziękuję. Link podeślę, ale masz pełną skrzynkę i nie mogę wysłać Ci PW. Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 CHI napisał(a):Mam oficjalne wyniki... - te co Sędzina podpisała. Na razie zrobiłam niedzielne LA J + LA A + J i sobotnie zerówki. Powoli to idzie bo zerówki przepisuję "na piechotę". Wyniki wkleję na pierwszej stronie - aby było łatwiej szukać. Niedzielne zerówki - już są... poszło mi szybciej niż myślałam... Tylko tak jak wpisywałam "wyniki sumaryczne niedziela" to mi się "samo pisało "wyniki masakryczne":placz: :-().. Niestety w wynikach nadal są błędy :mad:. W niedzielnych zerówkach w MA0 Zuzia z Ghandim wygrali pierwszy bieg - Jumping z dobrym czasem. Dwa nastepne to disy (Ghandi głupawka i następny świadome cofniecie psa na strefę). Pod linkiem z wynikami ma same DIS-y :shake: Quote
wendka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Felki, sprawdz wyniki na stronie GKSP G��wna Komisja Szkolenia Ps�w Tam juz sa oficjalne wyniki i jezei cos sie nie zgadza to pisz do Leszka Kalisza. Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dzieki za radę. Tam jest dobrze: ZiG w tym biegu czas 17,72 s; pkt 0, prędkość 4,68 m/s, platz I. Pozdrowienia od szeltasów Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Magdo odetkam skrzynkę, jak dogo zacznie współpracować :mad: A póki co... Blue Milo Anti Lilo Kawa CDN Quote
CHI Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 No chyba wreszcie wyniki są poprawne:oops:, ale jakby były watpliwości (zwłaszcza w zerówkach) to tu jest niedziela http://www.zkwp-szkolenie.pl/dyscypliny/agility/agility_wyniki_zawodow/2009-02-08%20zlotoryja.pdf a na stronie www.zkwp-szkolenie.pl agility wynik zawodów jest całość Przepraszam za zamieszanie :oops:, ale jednak chyba grypa mnie jeszcze trzyma:-( Pozdrawiam CHI edytuję po raz 3-ci:angryy: nie dość, że dogo dopiero mi się "odpaliło" to jeszcze nie przyjmuję linka do ztrony GKSP:angryy::mad: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Pola Opi i zeróweczki, imion nie pamiętam :oops: CDN Quote
beta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Ta brązowa plama za Lilio to moja Kawa (Coffe Brown Teschiro) Dziekuję za zdjęcie i polecam się jakby gdzieś się jeszcze załapała. Marzena i Kawa Quote
Marysia_i_gończy Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Suza Blondyn Breska Jinx Kłak (i takie zdjęcie, jakie lubię, a jakie rzadko wychodzi - ostra głowa i nic więcej :) ) CDN Quote
niuka Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Marysiu dziekuje :loveu: zdjecie jest boskie i juz jest na pulpicie :loveu: Quote
Mudik Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Zdjęcia cudne!:multi::multi: jak ja już tęsknię za zawodami!:placz::placz::placz: Quote
Małgoś Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Dziękujemy za Asgarda (srebrny wyżeł) i Francuza :loveu: Asgard to chyba fotogeniczne zwierze, bo się na sporo pięknych zdjęć załapał :evil_lol: Czy komuś załapał się na zdjęcia Keaczek - marmurkowa australijka z LA1? Quote
CHI Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 DZIĘKI WIELKIE za moje białasy... a czy Ktoś rozróżnia szeltiki??? tak z ciekawości :razz: Pozdrawiam CHI czy i Wy macie problem z dogo? bo u mnie cały weekend było w sumie przez 3 godziny:angryy: Quote
Marysia_i_gończy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Milo Pola Vigo Opi (dlaczego Iwona nie mogła sobie kupić czekoladowego pudla?? :angryy:) Pipi CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 I na koniec zerówkowy ścigacz z grupy VI :loveu: K*O*N*I*E*C Quote
Monsun Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Marysia_i_gończy']I na koniec zerówkowy ścigacz z grupy VI :loveu: http://img16.imageshack.us/img16/9431/imgp3107mc9.jpg K*O*N*I*E*C Wielkie dzięki za superowe zdjęcie Ampera. Opłacało się poczekać do końca tej bardzo fajnej relacji :multi: Quote
Felki Ghandi i Jazz Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 CHI napisał(a): a czy Ktoś rozróżnia szeltiki??? tak z ciekawości :razz: ....na pewno rozróżniam Zuzię :mdrmed: ten śniady sheltik na palisadzie za dziewuszką w brązowym polarku to Ghandi - cd dlaczego niektórzy właściciele nie maja zdjęć swoich psów :lol::lol::lol: Pozdrowienia od szeltasów Quote
wendka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='CHI'] a czy Ktoś rozróżnia szeltiki??? tak z ciekawości :razz: Ja rozrozniam jedynie Grotę lub Bezę od innych :cool3: A najbardziej je rozróżniam wtedy gdy tylko jedna biega na zawodach a druga zostje w domu :evil_lol: Marysiu: wielkie wielkie dzieki za Jinx :loveu: Jej mina na tej fotce mowi wszystko :evil_lol: Quote
LALUNA Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 http://img23.imageshack.us/img23/2979/imgp3036xz4.jpg Eli od naszego Michała Wendka dzieki za moje borderasy, nawet w hali superaśne zdjęcia :loveu: Quote
CHI Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 czyli Eli a to Ghandi czy Inka??? bo ja stawiam na Inkę, ale nie jestem pewna No i był w zrówkach jeszcze 1 szeltik.. czyli BEAUTIFUL SHINY BLACK LEGEND Asketila I tak dla kontrastu a ma ktoś Nikitę??? czy przegapiłam bo już jest? Quote
Mokka Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 wendka napisał(a):Ja rozrozniam jedynie Grotę lub Bezę od innych :cool3: A najbardziej je rozróżniam wtedy gdy tylko jedna biega na zawodach a druga zostje w domu :evil_lol: A jeszcze jak widać przewodnika, to już w ogóle jest super :evil_lol: Quote
Wafelek Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='CHI'] a czy Ktoś rozróżnia szeltiki??? tak z ciekawości :razz: Zawsze mi się wydawało że rozróżniam... przynajmniej rozpoznaję nasze, czyli Inkę i Lori (BEAUTIFUL SHINY BLACK LEGEND Asketila), ale jak zobaczyłam zdjęcie Inki na palisadzie z na pewno nie Karoliną to opadły mnie wątpliwości co do moich umiejętności rozróżniania :diabloti: Wydaje mi się, że to: http://img24.imageshack.us/img24/2018/imgp3037ty3.jpg - faktycznie jest Inka. A zdjęć tricolorki Lori z zerówek chyba nie było w ogóle. Quote
Recommended Posts