Jump to content
Dogomania

I zawody kwalifikacyjne do MŚ 2009 - Głogów, 7-8.02.2009

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aussie']http://i42.tinypic.com/wiugzs.jpg - super fota - to podwinięcie łap, ten profil, ta pasja! :happy1:

Taaa fota super... Mistrzostwo świata:multi:.
I nie widać:razz: , że to było na S-kach, bo się bull zawiesił na wyższych :mad:, i trzeba było restetować na niższyh...
Ale najważniejsze, że dało radę zresetować....

Dlatego cały czas podziwiam Sajko i Dragulca:crazyeye:

Posted

Maczek:

Tola:

Wendy albo Viola :diabloti::

I to jest koniec... Można przeklejać na inne fora i strony www, ale proszę o poinformowanie mnie gdzie i nie dokonywanie zmian.

Posted

Felki: a cos pozytywnego bylo na tych zawodach? :cool3:

Ja tam bardzo dziekuje za zawody, mile pogawedki a w szczegolnosci za "chórek" przed niedzielnym jumpingiem, dzieki ktoremu przynajmniej jeden przebieg mielismy bardzo skuteczny :evil_lol:
Zdjec mam bardzo malo tym razem, raczej szybko sie z nimi uwine :cool3:

Posted

Dzięki za Szarka CUD MIÓD i orzeszki (a jakby ktoś rudego jeszcze cykną to proszę dawać) A i mam pytanko takie z czystej ciekawości czy 0 miały dyplomy ???A i proszę o pozwolenie umieszczenia foty szarkowo-agilitowej na stronie

Posted

wendka napisał(a):
Felki: a cos pozytywnego bylo na tych zawodach? :cool3:

Ja tam bardzo dziekuje za zawody, mile pogawedki a w szczegolnosci za "chórek" przed niedzielnym jumpingiem, dzieki ktoremu przynajmniej jeden przebieg mielismy bardzo skuteczny :evil_lol:

Wendka,
:cool3: No takim malkontentem to ja nie jestem
Ależ zawody były bardzo pozytywne. Dzięki za możliwość spotkania się z Wami, pobiegania w warunkach zawodów, podejrzenia paru rzeczy, pogadania - bezcenne. Żeby była jasność podejrzewam, że jak wiekszość nie jechaliśmy tam pół Polski po nagrody tylko własnie po to. A te drobne wpadeczki organizacyjne, ...no cóż zdarza się :p A o braku "jakiegokolwiek, małego czegoś" to juz Sajko pisała a propos zeszłorocznego Głogowa i małej frekwencji w tym roku. W tym roku średnio to wyszło, że dotknęło to tylko zerówek, openy chociaż medale dostały.
Ale temat został już wyczerpany i nie wracajmy

Posted

Mam oficjalne wyniki... - te co Sędzina podpisała.
Na razie zrobiłam niedzielne LA J + LA A + J
i sobotnie zerówki.
Powoli to idzie bo zerówki przepisuję "na piechotę".
Wyniki wkleję na pierwszej stronie - aby było łatwiej szukać.

Niedzielne zerówki - już są... poszło mi szybciej niż myślałam... Tylko tak jak wpisywałam "wyniki sumaryczne niedziela" to mi się "samo pisało "wyniki masakryczne":placz:

punktację wrzucę jutro późnym wieczorem (bo dziś chyba nie dam rady:-()..

Posted

Alusia napisał(a):
A i mam pytanko takie z czystej ciekawości czy 0 miały dyplomy ???

Już pisałem, miały.
W niedzielę dostały za sobotnie A+J (abstrahuję już od tego czy zgodne z tablica czy tez nie). Nie wiem jak za niedzielne A+J inne klasy 0 bo akurat w niedzielę zeroM-ki wszystkie poległy:grab:

Posted

Aussie napisał(a):
Przyznam, że intryguje mnie różowy kolor blondyna ;-) :lol:

Chciałam go przemalować całego - aby się odróżniał od Funi:razz:, ale mi farbki zabrakło, i wystarczyło tylko na głowę...
A co różowy Blondyn jest brzydal?:mad: