Jump to content
Dogomania

I zawody kwalifikacyjne do MŚ 2009 - Głogów, 7-8.02.2009

Recommended Posts

Posted

I zawody kwalifikacyjne do MŚ 2009 - Głogów

ZKwP Oddział w Legnicy, Hodowla Meritum FCI oraz Klub Sportowy Agility Extreme Dog

zapraszają na zawody agility w ramach
Kwalifikacji do Mistrzostw Świata Agility 2009 w Dornbirn

Termin zawodów: 7.-8. lutego 2009r
Sędzia zawodów: Mgr. Jiřina Máčková (Czechy)

Miejsce: Złotoryja, Hala Sportowa Tęcza, ul. Wilcza 43
www.hala.zlotoryja.pl

Plan zawodów:
Przyjmowanie zawodników od godz. 7:00, rozpoczęcie zawodów godz. 9:00 w sobotę i o 8.00 w niedzielę

Planowany przebieg zawodów:
Jumping 0
A1
A2
A3
Agility 0
Open agility
Jumping 0
Open Jumping

Organizator zastrzega sobie możliwość zmian w przebiegu zawodów.

Startowe:
Za pierwszego psa 90 zł za dwa dni i 60 zł za jeden dzień, za kolejnego psa 80 zł za dwa dni, 50 zł za jeden dzień.

Przesłanie zgłoszenia zobowiązuje materialnie zawodnika do uiszczenia opłaty, bez względu na to, czy wystartuje w zawodach, czy też nie.

Wpłaty prosimy kierować na konto:
Związek Kynologiczny w Polsce O/Legnica
59-220 Legnica, ul. Libana 10
Kredyt Bank PBI O/Legnica 83 1500 1504 1215 0000 4148 0000.

Każde zgłoszenie jest potwierdzane na adres mailowy nadawcy. W przypadku braku potwierdzenia w ciągu trzech dni należy zgłoszenie ponowić.

Termin zgłoszeń do 31.01.2009r.

W dniu zawodów nie będą dokonywane żadne zmiany na listach startowych. Wszelkie zmiany klas należy zgłaszać najpóźniej do 31.01.2009. Listy startowe będą widoczne na stronie www.extremedog.pl.

Wszelkich informacji udziela:

Leszek Kalisz
Tel. 0 71 373 68 53, 0 601 75 88 44

Wyniki są tutaj

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
Jedziesz na pewno? To co się nie odzywałaś, kiedy pytałam dziś na treningu, kto się wybiera?:mad:

Ja cie w ogole nie sluchalam :niewiem:

No wiec jade
:eviltong:

Posted

Termin zgłoszeń do 31.01.2008r.

W dniu zawodów nie będą dokonywane żadne zmiany na listach startowych. Wszelkie zmiany klas należy zgłaszać najpóźniej do 17.01.2008. Listy startowe będą widoczne na stronie www.extremedog.pl.

Witam
Do kiedy są zgłoszenia i ew zmiany w klasach?
Bo tutaj daty są sprzeczne i obie w zeszłym roku.
Pzdr
Marzena i Coffe

Posted

Ponieważ nie miałam dostępu do netu od 7.01 praktycznie do dzisiaj, to listy będą uzupełnione jutro.
Byłam "wyjechana służbowo", a psy "na ludziach" - co nam wyszło na dobre, bo w mojej miejscowości było -32 o C w nocy 7-go...
Po wejściu do domu (dziś o 18-tej) było +4...
Teraz jest + 8, ale to nie jest temperatura do pracy na kompie...
Dlatego proszę o wyrozumiałość do jutra - piec już rozpalony :razz:...
Wszyscy, których mam kompletne dane będą jutro na liście...
I to by było dziś na tyle, bo z lekka przymarzam do klawiatury:angryy:
Myślę, że mi wybaczycie...
Pozdrawiam
CHI i (BBB zakopana w kocach)

Posted

Mam pytanko do organizatorów. Przeglądałem stronę internetową hali na której odbędą się zawody, wygląda na nowiutki obiekt i jest prześliczna ale nie widziałem tam żadnych trybun na których można usiąść. Jest trochę krzesełek na tarasie u góry ale na fotkach wydaje się że jest ich mało. Czy dobrze będzie zabrać własne krzesełka czy to tylko tak wygląda że ich nie ma a one po prostu są dobrze ukryte? :lol:

Znalazłem odpowiedź na pytanie:
Widownia wyposażona jest w 102 plastikowe miejsca siedzące, w przyszłości planowane jest zwiększenie widowni do ponad 400-tu miejsc.

Posted

Neo&Anti - nie wiem, to już pytanie do Leszka..

Lista jest w necie...
Bardzo proszę Tych co ich nie ma :razz: o przesłanie brakujących danych :mad:
(głównie nr leg ZKwP przewodnika i właściciela).
No i już bez :mad: (= na spokojnie) o Klub, w którym ćwiczycie to już bedę mieć pełną bazę danych do tych i następnych zawodów... I wtedy faktycznie wystarczy klasa psa, jego imię, imię i nazwisko przewodnika :multi:

Posted

Mam pytanie co do ogólnie zawodów kwalifikacji do MŚ. Zgodnie z regulaminiem to jak to wygląda? ile trzeba mieć punktów by zakwalifikować się do MŚ, jakie trzeba spełniać wymogi itp.? Ja dopiero staruje w zerówkach więć jakby nie biorę udziału w walce o zakwalifikowanie się ale chciałabym wiedzieć.

Posted

Elka napisał(a):
Junka
Zgłaszać się możecie ale na MŚ nie pojedziecie nawet mając najwyższą ilość punktów we wszystkich kwalifikacjach. :)

To wiem, tak sie zastanawiam czy się nie zgłosić, ale raz, ze nie wiem czy bvęde miała czym jechać, dwa, ze mam sesje teraz. :roll:

Posted

Monika1 napisał(a):
Mam pytanie co do ogólnie zawodów kwalifikacji do MŚ. Zgodnie z regulaminiem to jak to wygląda? ile trzeba mieć punktów by zakwalifikować się do MŚ, jakie trzeba spełniać wymogi itp.? Ja dopiero staruje w zerówkach więć jakby nie biorę udziału w walce o zakwalifikowanie się ale chciałabym wiedzieć.

Zasady kwalifikacji na MS 2009

Posted

Mam prośbę do tych co się jeszcze nie zgłosili:
w pierwszym poście są podane dane, które w/g ustaleń z Głównym Organizatorem mam zebrać. Nawet jest tabelka w excelu - aby można było wszystkie potrzebne organizatorom (a nie mnie - jak się chyba niektórym wydaje) wpisać.

Bardzo proszę o wypełnianie wszystkich pozycji - jeśli Ktoś nie chce jakiejś informacji wpisać to proszę o wpisanie "NIE PODAM" (lub czegoś w tym stylu, abym jasno miała napisane, że nie chce podać - a nie, że niedoczytał lub zapomniał...
Ponieważ podjełam się zebrać Wasze dane staram się to zrobić dobrze - zgodnie z tym czego sobie zażyczył Główny Organizator.

Pozdrawiam
CHI

Posted

QM edycja!!! sorry za post pod postem ale jak edytuje to mi zjada połowę

Co do noclegów to w schronisku młodzieżowym
http://www.eholiday.pl/noclegi-3429.html

Cena za osobę uczącą się 14 zł
Osoba dorosła 20 zł

Pościel kosztuje 5 zł
NIE PŁACIMY ZA PSY.

Warunek że psy na terenie schroniska będą chodzić na smyczy.
I sprzątamy po psach.

Posted

Post preklejony z innego forum. Pomyślałam, że może ktoś będzie miał miejsce w samochodzie.

Wysłany: Wczoraj 23:39 Potrzebny transport szczeniaka z Warszawy do Wrocławia
Witam!
Wiem że to nie jest na temat, ale sprawa jest pilna, i może dać szczęśliwy dom psiakowi ze schroniska.
Potrzebny transport z Warszawy do Wrocławia, pieska, szczeniaka 4 miesięcznego. Może ktoś jeżdzi tą trasą i nie będzie dla niego problemem zabrać potrzebującego psiaka:)
Bardzo prosze p kontakt!! Tutaj, mailowo( [email protected]) lub telefonicznie 507 137 706.

Z góry dziekuję