Jump to content
Dogomania

I zawody kwalifikacyjne do MŚ 2009 - Głogów, 7-8.02.2009

Recommended Posts

Posted

Chciałam się zapytać bo zobaczyłam że w planowanym przebiegu zawodów są napisane 2 jumpingi dla 0...Czy jest to błąd czy mają byc 2 ????
Jeżeli to błąd to który jest błędny? pierwszy czy drugi ?
Planowany przebieg zawodów: Jumping 0
A1
A2
A3
Agility 0
Open agility
Jumping 0 ???
Open Jumping

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Planowany przebieg zawodów:
Jumping 0
A1
A2
A3
Agility 0
Open agility
Jumping 0
Open Jumping

W niedzielę zamiast jednego z jumpingów 0 odbędzie się przebieg agility 0.

Czyli plan jest taki że dla zerówek w sobotę jest jymping X2 i agility a w niedzielę agility x2 i jumping. ;)

Posted

My jednak zdecydowałyśmy się nie jechać. Z powodu nadmiaru atrakcji i emocji w ostatnich dniach:evil_lol:

IraKa napisał(a):
Mógłby;) ...

Bardzo dziękujemy za zainteresowanie :)

Posted

Kochani - proszę sprawdźcie czy jesteście na liście zgłoszonych.

Czy jakaś sucz przewiduje cieczkę? Proszę o info aby ją przerzucić na koniec?
No i jak ktoś czegoś nie dosłał (w sensie informacji) to proszę uzupełnić jak najszybciej bo będę odsyłać do sekretariatu.

Pozostałe informacje:

Na hali bar będzie otwarty w godzinach od 8.00 do końca zawodów. Będzie można kupić coś na ciepło. Obiecują przystępne ceny.

Przypominam wszystkim, o zabraniu ze sobą kopię opłaty startowej.

Najlepiej taką, by można było ją zostawić w sekretariacie

Pozdrawiam
CHI

Posted

[quote name='Sajko']A ja się trochę nie dziwię frekwencji... po pierwsze dla mnie 90zł za pierwszego psa to cena trochę mrożąca krew w żyłach. Po drugie w tym terminie to część ludzi ma ferie i najzwyczajniej w świecie wyjeżdża. Po trzecie- z perspektywy mojej to dłuższy dojazd mam chyba tylko do szczecina, po czwarte- w tym terminie to i ślisko może być i niefajnie na drogach, co mnie nastawia na jakieś 7-8 godzin jazdy a w poniedziałek do pracy... no i po ostatnie ale najmniejsze- na wszystkich zawodach jest jakiekolwiek małe 'coś' co jest pamiątką po miejscu na podium w tych zawodach, nieważne czy w egzaminie czy w openach. A jakby w legnicy i np. głogowie w zeszłym roku nie przypominam sobie właściwie nic... no może medal jakiś.

I dlatego ze względu na wszystko powyższe- jadę z 3 psami:cooldevi:to chyba tylko świadczy o moim zdrowym rozsądku...:sweetCyb:[/quote]

wnusia będzie mocno kciuki trzymać za dziadka Drania i obiecuje stawić się na czas :diabloti:

Posted

[quote name='yassue']Jest może ktoś, kto jeszcze nie zapłacił startowego? Pies mi się skontuzjował, więc chętnie 'oddam' swoje... :shake:[/QUOTE]

Monika, chyba zglaszajac sie na zawody zobowiazalas sie do oplacenia startowego, zgodnie z tym co bylo napisane w informacjach o zawodach:

"Przesłanie zgłoszenia zobowiązuje materialnie zawodnika do uiszczenia opłaty, bez względu na to, czy wystartuje w zawodach, czy też nie."

Posted

[quote name='Zielsko']Monika, chyba zglaszajac sie na zawody zobowiazalas sie do oplacenia startowego, zgodnie z tym co bylo napisane w informacjach o zawodach[/QUOTE]

Dzięki Magdo za przypomnienie, ale może zostawmy to organizatorowi do rozstrzygnięcia.
Swoje pytanie ponawiam, chce może ktoś przygarnąć startowe - nówka nieśmigana? ;)

Posted

Zwracam Ci na to uwage, gdyz to wlasnie w skutek takiego dzialania organizatorzy zaczeli wlasnie takie klauzule umieszczac i przykro mi stwierdzic, ale do tej pory nie wszyscy oplacili listopadowe Mistrzostwa Polski, miedzy innymi wlasnie dlatego, ze uwazaja, ze skoro nie przyjechali to nie musza placic startowego. A to niestety bardzo utrudnia organizacje i nie pozwala dobrze oszacowac wplywow, przez co zawody sa stratne co jest jednym z powodow dla ktorych startowe jest tak wysokie dla nas wszystkich.

Posted

Wiem ze , jumping open (jednoczesnie wszytkie 3 lapia sie na jakies punkty)
1. Cir
2.Kryska
3.Tola

Dostalam tez info ze jedynym psem w agility open ,ktory dostal punkt wedlug zasad jest Mac .

(oczywiscie dotyczcy klasy large , wiecej info nie mam)

Posted

WYNIKI zawodów są tutaj
http://www.meritumfci.republika.pl/wyniki_zlotoryja/wyniki_zlotoryja_2009.htm

Sprawdźcie teraz - zmieniłam linka - bo nie chodził na innych przeglądarkach niż Explorer...

Zawody, zawody i po zawodach...

W imieniu organizatorów dziękuję Wszystkim Zawodnikiem za tak liczne przybycie, za wspaniałą atmosferę i pomoc w przeprowadzeniu zawodów.

Jeśli chodzi o Blondyna...
W sobotę biegał gorzej, ale ja prowadziłam lepiej - czyli jak na pierwsze zawody na hali na wykładzinie to było nieźle...:razz:
W niedzielę za to Blondyn biegał dużo lepiej, ale ja prowadziłam do bani:oops:... i wyszło dużo gorzej - czyli stara prawda 97% błędów na torze popełnia przewodnik:-(...

Funia 2 dni przed zawodami przestała skakać hopki - czyli zawody były lajtowe, bo sobie pobiegała (zamiast L0), M0 i S0...
Ale w ostatnim biegu "trafiła" we wszystkie hopki :multi:, ale za to "zaparkowała" na tunelu:mad:

Już w domu - psy odsypiają - Funia chciała jeszcze poszaleć, ale Blondyn się zamknął w klatce od wewnątrz i odsypia wrażenia, a Diuk ją pogonił - bo też odsypia wyjazd...

Do zobaczenia "gdzieś w Polsce" na zawodach
CHI & BBB