Alusia Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Chciałam się zapytać bo zobaczyłam że w planowanym przebiegu zawodów są napisane 2 jumpingi dla 0...Czy jest to błąd czy mają byc 2 ???? Jeżeli to błąd to który jest błędny? pierwszy czy drugi ? Planowany przebieg zawodów: Jumping 0 A1 A2 A3 Agility 0 Open agility Jumping 0 ??? Open Jumping Quote
Elka Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Planowany przebieg zawodów: Jumping 0 A1 A2 A3 Agility 0 Open agility Jumping 0 Open Jumping W niedzielę zamiast jednego z jumpingów 0 odbędzie się przebieg agility 0. Czyli plan jest taki że dla zerówek w sobotę jest jymping X2 i agility a w niedzielę agility x2 i jumping. ;) Quote
Asti Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 My jednak zdecydowałyśmy się nie jechać. Z powodu nadmiaru atrakcji i emocji w ostatnich dniach:evil_lol: IraKa napisał(a):Mógłby;) ... Bardzo dziękujemy za zainteresowanie :) Quote
Zielsko Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Ja jade sama. Takze jak chcesz, to zapraszam. Quote
yassue Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Szukam transportu z Warszawy jedna mała niekonfliktowa :razz: ja i jeden średniego wzrostu bc w kennelku lub w nogach lub na głowie :razz: Quote
CHI Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 Kochani - proszę sprawdźcie czy jesteście na liście zgłoszonych. Czy jakaś sucz przewiduje cieczkę? Proszę o info aby ją przerzucić na koniec? No i jak ktoś czegoś nie dosłał (w sensie informacji) to proszę uzupełnić jak najszybciej bo będę odsyłać do sekretariatu. Pozostałe informacje: Na hali bar będzie otwarty w godzinach od 8.00 do końca zawodów. Będzie można kupić coś na ciepło. Obiecują przystępne ceny. Przypominam wszystkim, o zabraniu ze sobą kopię opłaty startowej. Najlepiej taką, by można było ją zostawić w sekretariacie Pozdrawiam CHI Quote
CASIA&ttb Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='Sajko']A ja się trochę nie dziwię frekwencji... po pierwsze dla mnie 90zł za pierwszego psa to cena trochę mrożąca krew w żyłach. Po drugie w tym terminie to część ludzi ma ferie i najzwyczajniej w świecie wyjeżdża. Po trzecie- z perspektywy mojej to dłuższy dojazd mam chyba tylko do szczecina, po czwarte- w tym terminie to i ślisko może być i niefajnie na drogach, co mnie nastawia na jakieś 7-8 godzin jazdy a w poniedziałek do pracy... no i po ostatnie ale najmniejsze- na wszystkich zawodach jest jakiekolwiek małe 'coś' co jest pamiątką po miejscu na podium w tych zawodach, nieważne czy w egzaminie czy w openach. A jakby w legnicy i np. głogowie w zeszłym roku nie przypominam sobie właściwie nic... no może medal jakiś. I dlatego ze względu na wszystko powyższe- jadę z 3 psami:cooldevi:to chyba tylko świadczy o moim zdrowym rozsądku...:sweetCyb:[/quote] wnusia będzie mocno kciuki trzymać za dziadka Drania i obiecuje stawić się na czas :diabloti: Quote
yassue Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Jest może ktoś, kto jeszcze nie zapłacił startowego? Pies mi się skontuzjował, więc chętnie 'oddam' swoje... :shake: Quote
Zielsko Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 [quote name='yassue']Jest może ktoś, kto jeszcze nie zapłacił startowego? Pies mi się skontuzjował, więc chętnie 'oddam' swoje... :shake:[/QUOTE] Monika, chyba zglaszajac sie na zawody zobowiazalas sie do oplacenia startowego, zgodnie z tym co bylo napisane w informacjach o zawodach: "Przesłanie zgłoszenia zobowiązuje materialnie zawodnika do uiszczenia opłaty, bez względu na to, czy wystartuje w zawodach, czy też nie." Quote
yassue Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='Zielsko']Monika, chyba zglaszajac sie na zawody zobowiazalas sie do oplacenia startowego, zgodnie z tym co bylo napisane w informacjach o zawodach[/QUOTE] Dzięki Magdo za przypomnienie, ale może zostawmy to organizatorowi do rozstrzygnięcia. Swoje pytanie ponawiam, chce może ktoś przygarnąć startowe - nówka nieśmigana? ;) Quote
Zielsko Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Zwracam Ci na to uwage, gdyz to wlasnie w skutek takiego dzialania organizatorzy zaczeli wlasnie takie klauzule umieszczac i przykro mi stwierdzic, ale do tej pory nie wszyscy oplacili listopadowe Mistrzostwa Polski, miedzy innymi wlasnie dlatego, ze uwazaja, ze skoro nie przyjechali to nie musza placic startowego. A to niestety bardzo utrudnia organizacje i nie pozwala dobrze oszacowac wplywow, przez co zawody sa stratne co jest jednym z powodow dla ktorych startowe jest tak wysokie dla nas wszystkich. Quote
Apbt_sól Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Nie znam imion psiakow, wiec wybaczcie ze brz podpisu. Quote
martynkao Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Wiem ze , jumping open (jednoczesnie wszytkie 3 lapia sie na jakies punkty) 1. Cir 2.Kryska 3.Tola Dostalam tez info ze jedynym psem w agility open ,ktory dostal punkt wedlug zasad jest Mac . (oczywiscie dotyczcy klasy large , wiecej info nie mam) Quote
Aussie Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Znaczy się na razie bez zaskoczek :evil_lol: Dzięki wielkie za zdjęcia :loveu: Quote
Magda i Saga Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 A jak wypadły M-ki, kto załapał punkty? Quote
CHI Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 WYNIKI zawodów są tutaj http://www.meritumfci.republika.pl/wyniki_zlotoryja/wyniki_zlotoryja_2009.htm Sprawdźcie teraz - zmieniłam linka - bo nie chodził na innych przeglądarkach niż Explorer... Zawody, zawody i po zawodach... W imieniu organizatorów dziękuję Wszystkim Zawodnikiem za tak liczne przybycie, za wspaniałą atmosferę i pomoc w przeprowadzeniu zawodów. Jeśli chodzi o Blondyna... W sobotę biegał gorzej, ale ja prowadziłam lepiej - czyli jak na pierwsze zawody na hali na wykładzinie to było nieźle...:razz: W niedzielę za to Blondyn biegał dużo lepiej, ale ja prowadziłam do bani:oops:... i wyszło dużo gorzej - czyli stara prawda 97% błędów na torze popełnia przewodnik:-(... Funia 2 dni przed zawodami przestała skakać hopki - czyli zawody były lajtowe, bo sobie pobiegała (zamiast L0), M0 i S0... Ale w ostatnim biegu "trafiła" we wszystkie hopki :multi:, ale za to "zaparkowała" na tunelu:mad: Już w domu - psy odsypiają - Funia chciała jeszcze poszaleć, ale Blondyn się zamknął w klatce od wewnątrz i odsypia wrażenia, a Diuk ją pogonił - bo też odsypia wyjazd... Do zobaczenia "gdzieś w Polsce" na zawodach CHI & BBB Quote
Neo&Anti Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 chyba wyniki są źle polinkowane, u mnie nie działają Quote
Recommended Posts