Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem, zaraz wszystko ponadrabiam :p

Dziewczyny, dużo jest do uzbierania, i na zabieg i na hotel, czym więcej tym lepiej, musimy mieć co najmniej 1000zł myślę uzbierane :(

Prosimy o wsparcie!!!

Jak wszystko nadrobię to wysyłam dalej zaproszenia :)

dziękuję dusje, egzamin średnio, bo nie przepadam za przedmiotem, ale za to z jednego dostałam dziś wpis na 5 :D

wilczku, wpisz nowe wpłaty w pierwszym poście:

zolapi55 30zł

wuzetka86 25zł

celina12 20zł

Dziękujemy! :loveu:

Razem na koncie: 217zł :loveu:

Posted

dziękuję dusje :loveu:

wilczku, koszt jednego miesiąca w hotelu to +/- 300zł, a przecież trzeba liczyć się z tym, że sunia od razu nie znajdzie domu, do tego koszty operacji...

Posted

Melduje się...roześlę wątek Allegro po NK a wątek suni z dogo...chyba po dogo mam rozesłać- tak??Czy jakaś inna pomoc wchodzi w grę???(oczywiscie oprócz pomocy materialnej)???

Posted

gonia66 napisał(a):
Melduje się...roześlę wątek Allegro po NK a wątek suni z dogo...chyba po dogo mam rozesłać- tak??Czy jakaś inna pomoc wchodzi w grę???(oczywiscie oprócz pomocy materialnej)???

Goniu66 dziękujemy :loveu: narazie to jest ważne :) wysyłanie zaproszeń :)

Posted

dusje napisał(a):
Goniu, jesli mozesz to zajrzyj do 1 postu i wybierz wolna literke :lol:

Byłam na pierwszym poście ale kurcze w ogole nie zrozumialam o co chodzi z tymi wolnymi literkami???

Posted

Ja tez nie rozumiem o co chodzi z tymi literkami.
Niestety na razie nie mogę weprzeć finansowo, bo cała kasę przelałam na Arielka operacje..

Posted

Co do literek:
Wybierasz wolną literkę (ja np. wzięłam R). Następnie ślesz tekst zaproszenia z pierwszego postu do wszystkich osób o nicku zaczynającym się na tę literkę.

Jasne?

no super a teraz podnoszę!!! :multi: