majqa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='doddy']Na razie chyba na Age.(...).[/quote] Czekamy wobec tego na jeszcze jakieś konkrety. Przybyło takich o suni? Quote
modliszka84 Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Narazie nic wiecej nie wiem. Widziałam ją raz, w sobote - była tak zestresowana że trudno ocenić czy jest łagodna do innych psów/suk/kotów..:roll: Będę tylko na chwilke w sylwestra w schronie, a potem w sobote, wiec pewnie cos wiecej napisze. Jutro dowiem się czy jest szansa, żeby suka opuściła schronisko przed końcem kwarantanny. Quote
majqa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 [quote name='modliszka84'](...) Będę tylko na chwilke w sylwestra w schronie, a potem w sobote, wiec pewnie cos wiecej napisze. Jutro dowiem się czy jest szansa, żeby suka opuściła schronisko przed końcem kwarantanny.[/quote] Czekamy wobec tego. Może Twoje odwiedziny coś jeszcze wniosą do sprawy. Quote
phase Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='majqa']Czekamy wobec tego. Może Twoje odwiedziny coś jeszcze wniosą do sprawy.[/quote] Miejmy nadzieję, że tak. biedna sunia :-( Quote
kasia14 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 żeby sunia nie zmarzła ma założoną piękną, fioletową kurteczkę/sweterek... bardzo delikatnie bierze smakołyki z ręki, bez problemu można do niej wejść... nadal jest strasznie wystraszona... Quote
modliszka84 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Sunia do odbioru 7 stycznia po szczepieniu na wścieklizne... - taką dostałam informacje ze schroniska. Doddy - moze Ty wynegocjujesz cos ... Quote
Alicja Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 [FONT=Arial][B]Sunieczko ...wytrzymaj jeszcze troszkę [/B][/FONT] Quote
doddy Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Mam nadzieje, ze sunia sobie jakos radzi w te mrozne dni... Modliszko, czy sunia mieszka teraz w budzie? Obawiam sie ze sie przeziebi a wtedy nie bede jej mogla zabrac do czasu wyleczenia z uwagi na nasze psy. Quote
Cieplutkaa. Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Sunia mieszka w budzie na kwarantannie. Tak jak już Kasia pisała, sunia ma 'sweterek'. Miejmy nadzieję że sunia się fatycznie nie przeziębi... :shake: Quote
modliszka84 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 no niestety tu są tylko boksy i budy... miała założoną kurtke, ale nie wiem czy to cos da. w budzie słoma i tyle. Są boksy w budynku, ale tam siedzą szczeniaki i małe pieski, które w budzie sobie nie poradzą w takich temperaturach. Quote
doddy Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Szkoda, że schronisko nie zgodziło się nam jej przekazać na okres kwarantanny. Modliszko, może uda Ci się wynegocjować, żeby sunie wydali np. w niedzielę, poniedziałek. Tylko oby była zdrowa... Quote
arjuna Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Kaśka, mam kubrak jeśli potrzeba.mogę podesłac. Quote
modliszka84 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 ze względu na nadchodzące mrozy, sukę można zabrać już jutro... Quote
doddy Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 [quote name='arjuna']Kaśka, mam kubrak jeśli potrzeba.mogę podesłac.[/quote] Monia, ona ze względu na stan trafi do mnie do domu. Pojedziemy po nią w niedzielę, bo jutro nie damy rady. Quote
Isadora7 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Moje kciuki przypięte też, aby była zdrowa i transport doddy sie powiódł Quote
majqa Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='Isadora7'](...) transport doddy sie powiódł[/quote] Wyjechał i wrócił bezpiecznie z sunią. :thumbs: Quote
teapot Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 I ja mocno zaciskam. Ona biedna wygląda jak krzyżówka z chartem ... i to niedożywionym :shake: Quote
sleepingbyday Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 dopiero tu wlazłam.. i od pierwszego postu miałam taka cichą nadzieję ze ja ktoś przejmie... i.. uff, okazało się, ze tak. w niedzielę będę zaglądać. czego potrzeba dziewczynce? Quote
GoniaP Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 I ja odnalazłam wątek. Kciuki zaciskam do białości. Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 co za ulga ze psina będzie miała ciepło i bezpiecznie! jak niewyobrazalnie zimno musi byc takiemu szkieletkowi na mrozie... Quote
modliszka84 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 jak dobrze ze sunia ma tyle cioć :loveu: jakies imie by się przydało jej dać... Quote
agaga21 Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 [quote name='modliszka84']jak dobrze ze sunia ma tyle cioć :loveu: jakies imie by się przydało jej dać...[/quote] ona wygląda jak siostra Fiodora Quote
Recommended Posts