Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='supergoga']Bemol jest cudny. To ja też go powstawiam o w ogłoszenia. A jaki namiar kontaktowy podawać. I czy na allegro wstawiony, bo chyba mi umknęło.
Bardzo będę wdzięczna za wystawienie! :lol: Próbowałam podejść do allegro, ale nigdy tego nie robiłam i się boję, że coś schrzanię. Alfa i Zuzia mi poradziła (dzięki!) umieszczenie danych w pierwszym poście. Już to zrobiłam. I tu też wrzucę:
601-748-728, 0.32 2537-643, [email protected]
Z umieszczeniem na Allegro łączą się jakieś koszty - proszę dać cynk, to prześlę gdzie trzeba.

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To są adresy gdzie już są informacje o Bemolu :lol: :lol::
szarik.pl,
zgubiono.pl,
zgubione-znalezione.org,
adopcje.org,
adopcjapsa.pl,
dwukropek.pl (to ogłoszenia w Gazecie Wyborczej),
portal.animalia.pl,
owczarki.eu,
owczarek.pl
bobo-polska
katowice.olx.pl,
pineska.pl,
e-zwierzak.pl
katowiceslask.pajeczyna.pl
portal.animalia.pl

Czeka jeszcze na opublikowanie na wesołej łapce.
No i są ogłoszenia porozlepiane i było info w radio Katowice.
Może ktoś pokocha Bemola.
(A już się czuje pewnie, skubany! Fantastyczny jest. Zaczyna zapraszać do zabawy!)

Posted

Słuchajcie, czy jak się daje ogłoszenie na allegro, to czy wpisywać jakąś z kosmosu sumę w cena minimalna - np 10 mln, żeby nie być zmuszonym do sprzedania psa komukokwiek kto wylicytuje? Wczytuję się w regulamin allegro i wychodzi mi, że tak jest bezpiecznie, ale się na tym za cholerę nie znam! :shake:

Posted

[quote name='Bjuta']Słuchajcie, czy jak się daje ogłoszenie na allegro, to czy wpisywać jakąś z kosmosu sumę w cena minimalna - np 10 mln, żeby nie być zmuszonym do sprzedania psa komukokwiek kto wylicytuje?Wystaw za symboliczną złotówkę i dodaj taki tekst: "Zanim zalicytujesz - zadzwoń i omów warunki adopcji! Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa. Zastrzegamy sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna, bo pies to nie rzecz i nie oddamy go w pierwsze lepsze ręce...

Aukcja wystawiona jest przez wolontariuszy, którzy nie pobierają z tego tytułu żadnych opłat.
"
A w tytule napisz "owczarek (mix)", będzie więcej wyświetleń :).

Posted

Bemol ma już stronę na Allegro. Matko ila ja się dzięki niemu nauczyłam! :lol: Już umiem pisać na forum i wstawiać zdjęcia z fotosika i wystawiać na Allegro... ;) Wszystko dzięki Bemolkowi i Wam!

Posted

Bemolek wyspał się jak należy. (Heksa też). Poszliśmy na spacer i zauważyłam, że B. ciągnie bardzo do małych dzieci (do wózków konkretnie). Może dlatego musiał zamieszkać na ulicy, że przyjechało dzieciątko w wózeczku? A może nawiał za jakąś sunią, bo jurny chłopak jest!

Posted

Budą? Wuju, ja się włóczyłem parę (?) tygodni po mieście, ja tam budą byłbym zachwcony, byle była ciepła, bez łańcucha no i żeby przy tej budzie stał domek z ludźmi, którzy kochają! A masz jakąś konkretą budę na myśli, czy to taka refleksja ogólna?

Posted

No i nie zdążyłam z allegro. Ale wstawiam psa w inne portake na których jeszcze nie jest. Niestety nie było mnie do tego czasu przy kompie.
Pies jest przepiękny. Zupełna rewelacja.

Posted

Dzięki, dzięki wielkie! On dopiero będzie piękny! Już ładnie pożera królewskie obiady i będzie rósł! Ale w porównaniu z moją sunią ze schroniska, to Bemol jest trochę dzikusek. W ogóle się nie prosi o pieszczoty! Przyjmuje je z wdzięcznością, ale nie przyjdzie mu do głowy się upomnieć!

Posted

Wychodzimy z oboma psami dosyć często (na zmianę oczywiście - jest cała technologia wychodzenia), bo Heksa ma chore nery i musi co 3 godziny. Bemol na tym korzysta, bo przy okazji i on wychodzi, ale raz nie poszedł i 6 godzin wytrzymał zupełnie bez problemu - wcale się nie napraszał. Nie niszczy niczego w pokoju (nawet mu to do głowy nie przyszło), ale też się specjalnie nie bawi. Jeszcze jest troszkę skołowany. Tak naprawdę dopiero zaczęły mu kiszki pracować, w końcu naprawdę przyszedł zagłodzony i nie bardzo ... umiał jeść. Teraz wymiata miskę do czysta w mig i Heksie podjada, jak ta na spacerze. :lol: Uwielbia drapanie po brzuszku.