Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bjuto, kliknij na banerku prawym przyciskiem myszy, znajdź opcję "kopiuj" i zaznacz, potem wejdź w panel użytkownika, po lewej stronie znajdź opcję "twoja sygnatura" i po wejściu w tę opcję wklej sobie banerek (prawy przycisk myszy znów).

Posted

Tak, wet. podejrzewa zapalenie pęcherza, szczegółowe badania za tydzień. Ale masz doświadczenie Alicjo :lol:! Mnie to nie przychodziło do głowy.
Halbino! Jesteś niezastąpiona :lol: Już mi wyszło wstawianie banerka!

Posted

Ałłła! Ktoś wylicytował Bemola na Allegro ale wcale wcześniej nie zadzwonił :angryy: No mam trochę cykora! Dzisiaj wyszło bemolowe ogłoszenie w Wyborczej. Jejku, gdyby się zechciał odnaleźć poprzedni pan... Bo Bemol chyba jednak był w dobrym domy, skoro taki ufny. Łapę daje i szczotkować się daje (bez entuzjazmu)...

Posted

Bjuta napisał(a):
Ałłła! Ktoś wylicytował Bemola na Allegro ale wcale wcześniej nie zadzwonił :angryy: No mam trochę cykora!
Nie przejmuj się tym. To, że ktoś wylicytował psa nie znaczy, że musisz mu go oddawać. Tym bardziej, że w opisie aukcji było wyraźnie napisane, żeby przed zalicytowaniem zadzwonić. Napisz maila do tego kogoś, żeby się zadeklarował. A jeśli rzeczywiście jest Bemolem zainteresowany to niech przejdzie normalną procedurę przedadopcyjną (rozmowa, wizyta przedadopcyjna). Jak się sprawdzi to psa dostanie, a jak nie to niech się wypcha :).

Posted

Mnie też kilka razy ludzie licytowali psa , a potem sie nawet nie odezwali , na wszelki wypadek wyslij do niego e-maila z prosba o kontakt telefoniczny:cool3:

Posted

No właśnie, nie martwię się na zapas - zwłaszcza, że facet milczy jak grób...
Bawcie się dziewczyny cudnie! I mało wystrzałwego, ale szalondego Sylwka życzę! :lol: :evil_lol: :lol:

Posted

Dzięki! Mieszkam w samym centrum Katowic, więc cicho nie było, ale moje psiaki były bardzo dzielne! Bemol przespał Sylwestra aż miło, a Heksa trochę się postresowała, to znaczy strzygła uszami i szczekała, ale w porównaniu z tym co wyprawiała niegdyś moja Nuta to była spokojna jak niemowle u mamusi.
A facet z Allegro odpisał tak:
WITAM.Kocham psy mam bardzo obszerny ogród szukam właśnie takiego psa.Jeżeli zostanę wybrany to myślę że ten pies się ze mną szybko zaprzyjażni. Myślę że pies jest po przejściach ale wieżę że się do mnie przywiąże

No zobaczymy, jak z tą wiarą będzie, zaprosiłam go do poznania psa...

Posted

No ciekawe co z tego wyjdzie, choć nie rozumiem dlaczego ludzie, którym zależy na psie nie zadzwonią, tylko bawią się w sms i maile :roll:
ale to taki mój "optymistyczny" nastrój noworoczny..:eviltong:

Posted

a ja nie przepadam za telefonami w sprawie adopcji... takich "na już"... w ogłoszeniach jest info, żeby dzwonić po 17.00, ale gdzie tam... np jestem w pracy, telefon... nie odbiorę, bo nie mogę... no to za pięć minut kolejny... i tak 5 telefonów... jak dostaję email, to odbieram, kiedy mogę i odpisuję, sms typu: "czy ogłoszenie jest aktualne?" to informacja, że ktoś szuka kontaktu, odpisuję i proszę o oddzwonienie...

Posted

Kochane, jutro Bemol jedzie do mojej kuzynki do Łodzi. :lol: :lol: :lol: Kuzynka, nie chciała dorosłego psa tylko szczeniaka. Posłaliśmy jej zdjęcia psa, którego nie chce. :evil_lol: :evil_lol: I zaczęła mięknąć. :razz: No i wygląda na to, że już chce :lol:
Miała duże psy, więc da radę. W ogóle, jest bardzo ciekawą kobitką. Ma wielkiego męża (ona to 1/8 jego), a wszystkie psy słuchały się głównie jej. Tyle, że Bemol trafi na podwórko do budy. No ale to lepiej niż w schronie. I w ogóle fajnie! Ale na 100%, powiem, jak już Bemol zamieszka w nowym domku...
Dzięki za wszystko!

Posted

No to czekamy na wieści z nowego domu :multi: :multi: :multi:.

P.S. Dzięki za wpłatę dla białasa Bono :loveu: :loveu: I zapraszam na wątek katowickiego schroniska (banerek w moim podpisie).

Posted

Hm, prawda jest taka, że dopóki trwa remont ogrodzenia, Bemol będzie siedział na smyczy przy budzie, (ale oczywiście spacerki itd....), a jak remont się skończy - ogród będzie jego :lol:. Oni mieli już kilka dużych psów i wszystkie wyglądały jak pączek w maśle i dożywały całkiem sędziwych psich lat.

Posted

Jeśli to tylko chwilowo to ok. Dopilnujesz wszak, co widac - żeby ten czas się zbytnio nie wydłużył. Bemol jest cudny i z tego co piszesz ma super charakter.
Trzymam kciuki.