Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 787
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałabym Ci, jak to wkleić, ale nie mogę, bo jak to wklejam, to od razu robi mi obrazek ;) Kombinowałam, jak to zrobić, ale coś słabo mi to idzie :roll: Może jakoś inaczej Ci to podam? gg?
Wrzucam ogłoszenia tu i tam... Obrazisz się Weszko, jak skorzystam z Twojego jako wzorca??? Żebym nie musiała sama niczego pisać, bo nie mam doświadczenia :eviltong:

Posted

Dziękuję z chęcią się poczęstuję :) A banerek pomniejszam :)
Ulka... gdybyś mogła mi pdoać, jeśli znasz:
- nr. ID
- nr. boksu
- mam zaznaczyć "sznaucer olbrzymi", czy "mieszaniec"???
- Co z sterylizacją/odrobaczeniem/szczepieniem??? Wiesz coś?
- Może być z dziećmi?
- Do jakiego domku się nadaje? (opcje są - bez wypuszczania/wypuszczany do ogródka/wychodzący swobodnie - strzelam na tą drugą, może być? ;))

Posted

Sally (od Koanka) napisał(a):
Dziękuję z chęcią się poczęstuję :) A banerek pomniejszam :)
Ulka... gdybyś mogła mi pdoać, jeśli znasz:
- nr. ID
- nr. boksu
- mam zaznaczyć "sznaucer olbrzymi", czy "mieszaniec"???
- Co z sterylizacją/odrobaczeniem/szczepieniem??? Wiesz coś?
- Może być z dziećmi?
- Do jakiego domku się nadaje? (opcje są - bez wypuszczania/wypuszczany do ogródka/wychodzący swobodnie - strzelam na tą drugą, może być? ;))

ad1. Co to jest numer ID?
ad2. W tym schronisku nie ma numerowanych boksów, ten akurat pies jest na dworze przy budzie;
ad3. napisz, że w typie sznaucera jeśli nie będzie takiej opcji pisz sznaucer
ad4. Teoretycznie powinien być odrobaczony ale to tylko teoria, prawdopodobnie jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i zaczipowany, nie jest kastrowany i w schronisku nie ma na to warunków;
ad.5 Jak z dziećmi nie wiem ale chyba nie powinno być problemu ale wiem też że psy inaczej zachowują się w schronisku a inaczej potem w domu jak poczują się pewnie. Więc pewnie z dziećmi może być ale z takimi, które wiedzą jak się zachowywac wobec psa;
ad.6 Najlepszy by był dom z ogrodem i możliwość swobodnego przebywania w domu lub w ogrodzie, opcja mieszkanie w bloku też może byc pod warunkiem, że przyszły pan będzie miał możliwość i chęci aby chodzić z Fuxem na długie spacery

Posted

Opłata adopcyjna w schronisku wynosi 35zł ale w razie czego to ja ją zapłacę a może też sie tak uda zrobić, że nie trzeba będzie w ogóle nic płacić więc śmiało można pisać, że oddam psa ale wyraźnie zaznacz, że to nie jest mój pies tylko ze schroniska, żeby mnie ludzie nie zlinczowali:evil_lol:. Tutaj jest mój mail [email protected]

Posted

I jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc:lol: Mam nadzieję, że Fux szybko znajdzie dom chociaż jak zauważyłam to chyba teraz jest jakiś wysyp tych psów:shake:

Posted

Może znacie jakiś dobry hotelik dla psów w okolicach tego schroniska gdzie mieszka Fuks.
Nie wiem dokładnie jakie to mogą być ceny 15zł. czy więcej za dobę.
Ja niestety nie mogę wziąść psiaka na tymczas , bo mam już swojego psa.