ULKA12 Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 weszka, Sally ogromne dzięki:lol: ja jeśli chodzi o ogłoszenia to cienka jestem:oops: Quote
weszka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 FUX jest na blogu i ma allegro FUX mix sznaucer olbrzym - pilnie szuka domu (516628455) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Sally (od Koanka) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Napisałabym Ci, jak to wkleić, ale nie mogę, bo jak to wklejam, to od razu robi mi obrazek ;) Kombinowałam, jak to zrobić, ale coś słabo mi to idzie :roll: Może jakoś inaczej Ci to podam? gg? Wrzucam ogłoszenia tu i tam... Obrazisz się Weszko, jak skorzystam z Twojego jako wzorca??? Żebym nie musiała sama niczego pisać, bo nie mam doświadczenia :eviltong: Quote
Sally (od Koanka) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Dziękuję z chęcią się poczęstuję :) A banerek pomniejszam :) Ulka... gdybyś mogła mi pdoać, jeśli znasz: - nr. ID - nr. boksu - mam zaznaczyć "sznaucer olbrzymi", czy "mieszaniec"??? - Co z sterylizacją/odrobaczeniem/szczepieniem??? Wiesz coś? - Może być z dziećmi? - Do jakiego domku się nadaje? (opcje są - bez wypuszczania/wypuszczany do ogródka/wychodzący swobodnie - strzelam na tą drugą, może być? ;)) Quote
weszka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Tekst jest do wykorzystania - proszę się częstować :) Banerek jest stanowczo za duży - może mieć 500x100 pikseli! Musisz zmniejszyć bo się modzi wkurzą ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 zdaje się, że przestawiło posty :mad: Czekam na informacje... Quote
ULKA12 Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Sally (od Koanka) napisał(a):Dziękuję z chęcią się poczęstuję :) A banerek pomniejszam :) Ulka... gdybyś mogła mi pdoać, jeśli znasz: - nr. ID - nr. boksu - mam zaznaczyć "sznaucer olbrzymi", czy "mieszaniec"??? - Co z sterylizacją/odrobaczeniem/szczepieniem??? Wiesz coś? - Może być z dziećmi? - Do jakiego domku się nadaje? (opcje są - bez wypuszczania/wypuszczany do ogródka/wychodzący swobodnie - strzelam na tą drugą, może być? ;)) ad1. Co to jest numer ID? ad2. W tym schronisku nie ma numerowanych boksów, ten akurat pies jest na dworze przy budzie; ad3. napisz, że w typie sznaucera jeśli nie będzie takiej opcji pisz sznaucer ad4. Teoretycznie powinien być odrobaczony ale to tylko teoria, prawdopodobnie jest zaszczepiony przeciwko wściekliźnie i zaczipowany, nie jest kastrowany i w schronisku nie ma na to warunków; ad.5 Jak z dziećmi nie wiem ale chyba nie powinno być problemu ale wiem też że psy inaczej zachowują się w schronisku a inaczej potem w domu jak poczują się pewnie. Więc pewnie z dziećmi może być ale z takimi, które wiedzą jak się zachowywac wobec psa; ad.6 Najlepszy by był dom z ogrodem i możliwość swobodnego przebywania w domu lub w ogrodzie, opcja mieszkanie w bloku też może byc pod warunkiem, że przyszły pan będzie miał możliwość i chęci aby chodzić z Fuxem na długie spacery Quote
Sally (od Koanka) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Nie wiem, co to jest numer ID :oops: Pisze tylko obok tego "dotyczy zwierząt ze schronisk"... Za inf. thx... wstawiam ogłoszenia a tu pomniejszony baner :) Już mniejszego się nie da :) Quote
Sally (od Koanka) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 I już, mam nadzieję, ostatnie pytanie - pieska "oddam" (to znaczy nie ja, ale w ogóle ;)) czy "sprzedam" ??? Jakieś opłaty są w tym schronisku za adopcje??? Quote
Sally (od Koanka) Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ogłoszenia są na: Kupię Psa - Giełda zwierząt domowych :: Szczegóły ogłoszenia Psy.pl - strony miesięcznika "Mój Pies" na Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierzęta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa oczekuje na akceptacje wrzuciłabym jeszcze gdzieś, ale upierają się bym wpisała e-mail :crazyeye:, dałabym swój, ale lepiej, by szło bezpośrednio :) Quote
weszka Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Powodzenia Fux! Musisz mieć fuksa i nowy dom na nowy rok :) Quote
ULKA12 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Opłata adopcyjna w schronisku wynosi 35zł ale w razie czego to ja ją zapłacę a może też sie tak uda zrobić, że nie trzeba będzie w ogóle nic płacić więc śmiało można pisać, że oddam psa ale wyraźnie zaznacz, że to nie jest mój pies tylko ze schroniska, żeby mnie ludzie nie zlinczowali:evil_lol:. Tutaj jest mój mail [email protected] Quote
ULKA12 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 I jeszcze raz wszystkim dziękuję za pomoc:lol: Mam nadzieję, że Fux szybko znajdzie dom chociaż jak zauważyłam to chyba teraz jest jakiś wysyp tych psów:shake: Quote
Sally (od Koanka) Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 No, więc na adopcje.org już ogłoszenie jest: Psy do adopcji - koty do adopcji - zwierz�ta - oddam kota - oddam psa - adopcja kota - adopcja psa oraz już jest tu: [url=http://www.bono-polska.pl/index.php/a/3/b/2/c/3]Dzia Quote
weszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Jeszcze jedno ogłoszenie adopcjepsow.org - portal adopcji zwierzat - Zaginione, zgubione, bezdomne, internetowe schronisko Quote
Sally (od Koanka) Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 I tu :) [url=http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=726]Fux - mix sznaucer olbrzyma - pilnie szuka domu - Og Quote
ULKA12 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 U nas zimno mam nadzieję, że sierść Fuxa jest dostatecznie gruba:shake: Quote
Sally (od Koanka) Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Oby szybko znalazł domek... Quote
ULKA12 Posted December 28, 2008 Author Posted December 28, 2008 Jak na razie zero jakiegoś odzewu na ogłoszenia, ale jestem chyba zbyt niecierpliwa:oops: Quote
weszka Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Obawiam się że za wiele byś chciała... ale trzeba być optymistą! Quote
ULKA12 Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Pocieszam się tylko tym, że chociaż budę ma tylko dla siebie i nikt go z niej nie wygryzie:shake: Quote
Onaa Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Może znacie jakiś dobry hotelik dla psów w okolicach tego schroniska gdzie mieszka Fuks. Nie wiem dokładnie jakie to mogą być ceny 15zł. czy więcej za dobę. Ja niestety nie mogę wziąść psiaka na tymczas , bo mam już swojego psa. Quote
Sally (od Koanka) Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 NIe wiem nic o żadnych hotelach dla psów :oops: Ale na necie jest taki, w Częstochowie się znajduje i z tego, co piszą o sobie :razz: to całkiem fajny... [url=http://www.psy.kamiron.com/hotel.html]KAMIRON: PSY - szkolenie, sprzeda Quote
Recommended Posts