Jump to content
Dogomania

OFIARY SCHRONISKA ! ! ! Żywe trupy błagają o PILNE WSPARCIE ! ! !

Recommended Posts

Posted

Sprawa Pointera i Collie jutro bedzie wyjasniona, jutro musze dzwonic do UM w OL czy mozna te psy zabrac bo one mialy byc przewiezione do BB. Szczeniaki ktore byly w schronie trzy juz zabrane przez missieek jednego nie chcieli wydac, :angryy: a jeden rzekomo pojechal do BB.

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Sprawa Pointera i Collie jutro bedzie wyjasniona, jutro musze dzwonic do UM w OL czy mozna te psy zabrac bo one mialy byc przewiezione do BB. Szczeniaki ktore byly w schronie trzy juz zabrane przez missieek jednego nie chcieli wydac, :angryy: a jeden rzekomo pojechal do BB.

To jakiś paradoks :angryy::angryy::angryy: pojechał do BB czy :-( ... nawet nie chcę myśleć :shake:

Posted

Zabieram dzisiaj Pointera i przewoze do Wieliczki, wszystko juz dograne, IKA & SONIA prosimy zrob Allegro dla niego. Collie bedzie wydany po 14 dniach kwarantanny, jest na obserwacji na wscieklizne. Jak bede dzisiaj w OL to sprawdze kiedy konczy sie kwarantanna i w tym dniu pies bedzie do zabrania.
Z tego co sie dowiedzialam pies jest odlowiony w Myslachowicach gmina Trzebinia.

Posted

z kim kontaktować sie w sprawie collaka? Na forum collie zglosila sie osoba i zaoferowala DT.
"Witam. Czy wiadomo coś więcej na temat psiaka np. jak zachowuje się w stosunku do innych psów. Mogłabym pomóc i wziąść go tymczasowo do siebie, ale mam 4 psiaki (2 collie i 2 scheltie) i muszę wiedzieć czy będą się ze sobą zgadzały, nie mam możliwości odizolowania piesków. Odległość od Olkusza też jest sporo, mieszkamy pod Toruniem. Pozdrawiam i czekam z niecierpliwością na informacje"

prosze o jakis numer kontaktowy

Posted

Ss nie wiele mozna powiedziec o psie ktory jest w klatce sam, przy robienu mu fotek Collak zachowywal sie bardzo przyjaznie, jednak nie wiem jak zachowuje sie do innych psow. Faktem rowniez jest ze Collak pogryzl dziecko, ale trudno powiedziec w jakich okolicznosciach bo jest to pies wylapany ktory komus zwial. Pies bedzie do odebrania po 23 kwietnia ( koniec kwaryntanny) i moze go odebrac osoba o nicu missieek z Bukowna, tyle jest zalatwione na obecna chwile. Skontaktuj sie z missieek i dograj z nia reszte.

Posted

Panca w sprawie Pointera kontaktuj sie z osoba o nicku kanna, Pointer jest pod jej opieka. Rowniez nie wiele moge powiedziec o jego zachowaniu, jaki ma stosunek do psow, do kotow, do dzieci. Ja nie mialam z nim zadnych problemow, nie jest spanikowany w aucie zachowywal sie spokojnie, cala droge ogladal krajobraz ale tez ciagnie na smyczy. Agamika jezdzi do hotelu nawet dwa razy w tygodniu, popros ja, moze ona po krotkim czasie bedzie mogla cos wiecej zaobserwowac. Pies jest mlody gora dwa lata.

Posted

link do do wątku olkuskiego pointerka
http://www.dogomania.pl/forum/f28/wychudzony-pointer-z-olkusza-prosi-o-pomoc-136071/#post12164217
czy mogę prosić o allegro ?

nowe info o psiaku... psiak bezkonfliktowy w stosunku do innych psów, zupełnie obojętnie reaguje na zaczepki ...kontaktowy...łagodny natomiast lubi stawiać na swoim:diabloti: spacerki wjego wykonaniu wyglądają jak slalom , w którym on jest kierowcą a człowiek pilotem...

Posted

Pisalam wczesniej ze Collie byl do odebrania po 23 kwietnia i zaoferowala sie missieek wyciagnac go ze schronu. To wszystko co wiem na dzien dzisiejszy o collie. Osoby ktore chca pomoc Collie prosze o skontaktowanie sie z missieek.

Posted

Lucyja napisał(a):
Jutro zabieram collie ze schroniska. Będzie pod opieką Fundacji Dr Lucy.

O! Lucynka, jak dawno Cię nie widziałam :) Daj znać jak pomóc. Napiszesz PW gdzie ślicznota jedzie?

Posted

Spinca napisał(a):
O! Lucynka, jak dawno Cię nie widziałam :) Daj znać jak pomóc. Napiszesz PW gdzie ślicznota jedzie?

Świetna wiadomość! Też czekam na jakieś informacje i numer kontaktowy do ogłoszeń :)

Posted

Kolaczek już bezpieczny :)
Jest piękny, cudowny, przytulaśny tak jak wszystkie kolaki.
Co do kontaków i ogłoszeń, to o wszystkim decyduje fundacja.