hanek Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Zdjęcia z wczoraj (25 maja): Nowe szczeniaczki, czekają na wywóz, ale nie udało nam się dowiedzieć do jakiego schroniska! Jest ich 3, albo 4, wszystkie takie jasne. W ogóle nie wychodziły z bud... Quote
hanek Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Oneczka, ma problem z prawym okiem (chyba coś z trzecią powieką): Quote
Dorothy Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Oneczka wyglada niezle, moze sie komus zgubila... Quote
hanek Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Ta środkowa ruda sunia jest już bardzo długo w schronisku (przedtem była w klatce, teraz jest na wybiegu ogólnym suczek dużych), teraz zaczęła bardzo utykać! Quote
Ada-jeje Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Dorothy, nawet jezeli sie komus zgubila, trudno dojsc skad przyjechala, bo przy dacie wylapania psa jest tylko zaznaczone z jakiej miejscowosci, zas brak dokladnego opisu psa, a mogla by byc pieknie gdyby dzialal wolontariat i od razu robili fotki psom, pozniej plakat i rozwieszenie plakatu na danym terenie, lokalne gazety tez sa chetne do wspolpracy w oglaszaniu, brak jednak chetnych do organizowania takiego dzialania. A jak pies juz pojedzie do BB,JZ, lub Raciborza to kto go tam bedzie szukal. :-( Quote
Ada-jeje Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Przyznam szczerze ze nie przygladalam jej sie az tak dokladnie, choc sadze ze nie ma wiecej jak cztery lata, ale to tak bardzo ogolnie. Nie chcialysmy wyciagac psow do robienia im fotek bo wiadomo ze jak wracaja do boksu to od razu sa atakowane, dlatego tym razem fotki z za krat. Mial byc wczoraj wet, tylko pytanie czy on tam wogole cos robi dla dobra psow, chyba tylko usypia jak zajdzie taka koniecznosc, bo o leczenie go nie posadzam :angryy: Quote
hanek Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Dalszy ciąg zdjęć z 25 maja: Średnio-mała młodziutka suczka, bardzo miła, skakała jak piłeczka... Quote
hanek Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Lisiczka wciąż tam jest! Chyba się poddała, leży zrezygnowana:placz: Ten pies z wybiegu dużych samców też bardzo apatyczny, podobno jest też mocno wylękniony: Wybieg dużych psów: Quote
IKA & SONIA Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Takie info przyszło z Przeglądu olkuskiego: bardzo proszę o przesłanie, wraz z opisami wszystkich psów do adopcji z Olkuskiego schroniska. Stworzymy w tym celu specjalną zakładkę na naszej stronie internetowej i będą tam miały one swoje stałe miejsce, a w wydaniu "papierowym" będziemy przypominać je w miarę możliwości. Ostatnio mamy dość ograniczoną ilość miejsca stąd też musieliśmy wstrzymać się z publikacją fotek psiaków. Pozdrawiam Wyślę im te fotki psiaków z Allegro, ale tak jeszcze pomyślałam o fotkach ostatnio wklejonych przez Hanek, ale nie wiem co dać w opisach i nie wiem co by powiedział pan P. gdyby zobaczył fotki psiaków za kratkami, bo przecież nie wolno robić fotek :roll: Sama nie wiem ... Quote
Ada-jeje Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Ika & Sonia mozesz przeslac te fotki ktore hanek wstawila na watek, fotki byly robione za przyzwoleniem p. P. Napewno nie bedzie mial nic przeciwko ze promujemy psy z jego schroniska. Opisy dodaj te ktore dala hanek, i ogolnie ze psy szukaja nowych wlascicieli. Trudno jest wyciagac psy z wybiegow gdzie jest ich kilka lub kilkanascie, powrot takiego psiaka do boksu to ryzyko ataku. W pierwszej kolejnosci przeslij im te psy ktore jeszcze siedza w schronie a do zdjec byly wyciagane i dodaj kilka tych nowych za kratami dopisujac ze czekaja na swojego czlowieka. Quote
leni356 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Mam pytanie - na której stronie wątku jest banerek do pobrania? Quote
kanna Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 pomocy !! wątek lisiczki..a jeśli nie ma gdzie znaleźć jej zdjęcia pilne!!! plissssss..... Quote
kanna Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 kanna napisał(a):pomocy !! wątek lisiczki..a jeśli nie ma gdzie znaleźć jej zdjęcia pilne!!! plissssss..... dobrze..znalazłam:lol: Quote
IKA & SONIA Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Aniu tu też jest fotka Lisiczki: Psy z Olkuskiego schronu, czy mają szansę??? (671771399) - Aukcje internetowe Allegro Gdybyś chciała więcej fotek, to mogę na skrzynkę posłać. Quote
kanna Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='IKA & SONIA']Aniu tu też jest fotka Lisiczki: Psy z Olkuskiego schronu, czy mają szansę??? (671771399) - Aukcje internetowe Allegro Gdybyś chciała więcej fotek, to mogę na skrzynkę posłać.dziękuję..już ściągnęłam :lol: i jeszcze kilka innych... Quote
hanek Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Nie było dzisiaj Lisiczki w schronisku, podobno ktoś adoptował. Zostało 49 psów. Jest 5 kociaczków podobno podrzuconych w worku kilka dni temu. Maluszki już same jedzą, kilka ma jeszcze niebieskie oczka. Nie mamy już wolnego miejsca w naszych kocich DT, zresztą finansowo też nie jest dobrze, macie jakiś pomysł co zrobić z kotkami??? Ten jasny był największy: [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/9084/13864840.jpg[/IMG] Plus 4 młodsze nieco: [IMG]http://img200.imageshack.us/img200/4510/35158684.jpg[/IMG] Quote
Dorothy Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 sliczne koteczki. gdybym ie wyjezdzala i nie miala takich rozjechanych wakacji w pracy to bym cos wziela. A na miau nie maja watku? Quote
hanek Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='Dorothy']sliczne koteczki. gdybym ie wyjezdzala i nie miala takich rozjechanych wakacji w pracy to bym cos wziela. A na miau nie maja watku?[/quote] Nie mają wątku na miau, nie jestem tam zarejestrowana, a dopiero dziś rano im robiłam zdjęcia. Jeśli ktoś mógłby kociakom założyć wątek na miau, to bardzo prosimy! Quote
pasja Posted June 29, 2009 Posted June 29, 2009 Czy jest mozliwośc dowiedzenia się, kto i gdzie adoptował Lisiczkę? Quote
hanek Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 [quote name='pasja']Czy jest mozliwośc dowiedzenia się, kto i gdzie adoptował Lisiczkę?[/quote] Pracownik ledwo kojarzył o jakiego psa mi chodzi, nic się nie dowiedziałam. Quote
Recommended Posts