halbina Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ma zapewniony tymczas do 4 stycznia... ale to juz podrostek, więc trzeba bedzie popracować nad jego reklamą... no i po Świętach adopcje będą chyba nie tak szybkie... :roll: Quote
ANETTTA Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 czemu sie nikto niego nie bije ...cio Quote
egradska Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jaki fajny szczeniolek:loveu: Widzę, ze kolejny szczęsciarz, mogący trafić pod troskliwą opiekę Halbinki:loveu: Halbinko, podziwiam najszczerzej:Rose: Quote
jo_joanna Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 ale cudny ... Sproket :) była kiedyś taka bajka i jakoś mi się kojarzy :) Sliczny i na pewno szybko znajdzie domek Quote
1doberman Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Pewnie zakupiony z samochodu na bazarku jako York, a tu wyrosło takie "dziwactwo":loveu:. Ni to pies ni wydracoś na kształt świdra :);). Ale trzeba przyznać śliczne maleństwo Quote
Emiś Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Halbina, Ania_w, Formica... BARDZO ogromnie Wam dziękuję za tak szybką akcję... Własnie przyprowadziłam Gacka (robocze imię) do domu. Rodzice lekkiego szału dostali (w sobotę dopiero co do nowego domu pojechała Mufka - niepełnosprawna kotka) a Gacek w ramach pięknej prezentacji zaraz po wejściu do mieszkania zrobił mega kupę na środku przedpokoju... :roll: To mu nie przysporzyło wielbicieli w mojej rodzince :shake: Ogłoszenia gotowe, jutro je porozwieszam, teraz powrzucam trochę na portale. Psiak ogólnie jest miły, ale kompletnie niczego nie nauczony (poza proszeniem). Pakuje się na łóżko, ciągnie na smyczy, nie zna podstawowych komend... Wylałam na niego frontline i rano dostanie tabletę na robaka. Strasznie ciągnie do kotów. Quote
Kora Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 O wlasnie Gacek jest super:loveu:, a teraz :roll: sprawdzalyscie czy ma moze chipa? Moze jes cos na obrozy toz to cudo! Quote
Emiś Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Na obroży na bank nic nie ma, czipa nie zdążyłam sprawdzić. Quote
Emiś Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Na razie tylko tyle, wiecej jutro zrobię. Jeśli ktoś gdzieś wrzuci ogłoszenie, to prosze o linka, żebym nie dublowała Znaleziono szczeniaka mix yorka - Sosnowiec - Forum dyskusyjne | Gazeta.pl Znaleziono szczeniaka mix yorka Sosnowiec (508710047) - Aukcje internetowe Allegro Quote
wanda szostek Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Halbinko dzięki za link. Jak ja lubię takie małe i jaki ślicznie uszaty. To szczeniak? Czy on dużo jeszcze urośnie? Jutro o nim sobie dokładnie poczytam. Maluszki u mnie maja fory. Quote
Emiś Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 Jeszcze tu wrzuciłam Znaleziono szczeniaka mix yorka SOSNOWIEC - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Znaleziono szczeniaka mix yorka SOSNOWIEC - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Tak, to szczeiak, ok. 6 miesięczny. teraz waży niecałe 7 kg i jest taki do połowy łydki Quote
scarlet Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 taaaaaaaa tylko ja nadal nie wiem, czy ktoś go przywiezie do tego zabrza? ciotki gdzies się wam to zagubiło :diabloti: Quote
Janis Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Boski psiunek :loveu: Jeden z tych, które komentujemy z TZtem, ten też miał być yorkiem :evil_lol: Kciuki za domek :) Quote
scarlet Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 co tu taka cisza :angryy::mad: jedzie do zabrza czy nie jedzie :/ Quote
Fredzia:) Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 jezeli bylby transport do Wroclawia oferuje malemu DT Quote
Ania_w Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 scarlet napisał(a):co tu taka cisza :angryy::mad: jedzie do zabrza czy nie jedzie :/ jest już w Zabrzu - przed chwilą Formica dała mi znać, że to cudo czeka na mnie u niej w lecznicy. I jak tu teraz do 16.00 wysiedzieć w pracy?;) Quote
Yorija Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ania_w napisał(a):jest już w Zabrzu - przed chwilą Formica dała mi znać, że to cudo czeka na mnie u niej w lecznicy. I jak tu teraz do 16.00 wysiedzieć w pracy?;) Jak długo chcecie go ogłaszać zanim wydacie do DS? Mam już w Krakowie rodzinę, którą zauroczył. Domek z ogródkiem, teściowa na miejscu. Są dzieci. 6 i 2 lata - dziewczynki. Właśnie są na etapie adopcji kotki i żona uznała, że kotka i pies to prawie jak dwa kociaki. Kotka, którą wybrali jest przyzwyczajona do psów około 1 rok, wykastrowana. Dzieci wychowywane z inną kotką. Nie jest to bynajmniej kaprys rodziców, którzy chcą zwierzaki dla dzieci a raczej decyzja rodziców, którzy chcą żeby dzieci wychowywały się ze zwierzętami. Jeżeli zaczniecie już rozpatrywać DS - to nie odsyłajcie psiaka zbyt daleko od Krakowa :-) - może akurat ta rodzina da mu dobry dom. Quote
scarlet Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Ania_w napisał(a):jest już w Zabrzu - przed chwilą Formica dała mi znać, że to cudo czeka na mnie u niej w lecznicy. I jak tu teraz do 16.00 wysiedzieć w pracy?;) to dbrze, bo chciałam go przywieżć ale jak już jest to super :) Quote
halbina Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 dobre wiadomości: juz rozdzwoniły sie telefony... złe: pies ma raczej ok. 6 - 7 mies. i waży ponad 5 kg. może nawet z siedem :roll: Quote
egradska Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 a dlaczego to niedobra wiadomość, Halbinko Quote
Nutusia Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Z Gacka będzie psinek mocno długowłosy! Mój Lesio wyglądał dokładnie tak samo jak teraz Gacek, gdy zameldował się pod naszą furtką z żądaniem przyjęcia go "na stan". Byłam wtedy w delegacji i dostałam telefon od synka "Mamo, mamy sznaucera!". Lesinek miał wtedy właśnie pół roku, wychodziły mu stałe kiełki. Po kilku miesiącach Lesio... osiwiał! Przerażenie mojego męża utuliła pani doktor mówiąc z poważną miną: Proszę pana, on nie osiwiał, on się... WYSREBRZYŁ! :loveu: W ten oto sposób staliśmy się posiadaczami mazowieckiego yorka olbrzyma. Dziś pan Lesław ma już 6 latek i właśnie się okazało, że ma jeszcze jedną cechę typową dla yorków - wypadającą z kolana rzepkę - niestety, bez operacji się nie obejdzie :placz: Ale był, jest i będzie przeurokliwym, kochanym sierściuchem. Takim nieco "autystycznym indywidualistą" :lol: Powodzenia, przystojniaku! Quote
PaulinaT Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 O ja! Ale Gacek! Nie mogę co za cudaczek! Quote
halbina Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 no więc widziałam cudo i zostałąm prawie zalizana na śmierć z tej wielkiej miłości i rozpierającej go energii... mamy duuuuuuuuużo fotek... i ogłoszenie: Pies został ochrzczony Radarkiem! :evil_lol: Emiś, proszę Cię, zmień tytuł... Półroczny ni to sznaucer ni to york - Radar szuka domku! Co do wagi, to z pięć kilo waży bez dwóch zdań! (jest to o tyle zła wiadomość, że dzwoniły juz dwie panie z pytaniem, ile waży psiak... ważyłby do trzech kilogramów i byłaby o niego walka miedzy domkami... a tak... za ciężki... :p ) Quote
Ania_w Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Gacek, Frodo, Cudaczek a ostatecznie Radarek:evil_lol: to prawdziwy wulkan energii. Ciotka Halbina z uporem robiła zdjecia, ja poszłam na łatwizne i zrobiłam filmik. W rolach głównych: Radarek, Piorunek i Leoś (podopieczni Fundacji), w pozostałych rolach: Halbinowa Inka i moja osobista Megan. Koty póki co siedzą w łazience;) Wrzuta.pl - Megan i spółka... Quote
Recommended Posts