Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ankiety powysyłałam, czekam niecierpliwie na odpowiedzi! Cieszę się, że znów temat trochę odżył, bo już przez moment straciłam nadzieję na kolejne wypełnione ankiety...
Dziękuję :multi:

Posted

Ankiety rozesłane, wprawdzie z lekkim poślizgiem (egzaminy, zaliczenia), ale rozesłane :)
Dziękuję za te, które do mnie wróciły :loveu:
Ciągle czekam na osoby, które wypełnią dla mnie ankietę o swoim psie :) Podawajcie proszę swoje maile tutaj, na pw lub [email protected]

• 2 months later...
Posted

Witam wszystkich po dłuższej przerwie. Odświeżam temat!! Ciągle czekam na osoby, które wypełnią dla mnie ankietę o zachowaniu swojego psa (przypominam, że piszę pracę o występowaniu problemach z zachowaniem u psów, więc ankiety o psach sprawiających i tych niesprawiających problemów są dla mnie równie cenne) :smile: Podawajcie proszę swoje maile tutaj, na pw lub [email protected]
Na podane przez Was adresy będę wysyłać formularz ankiety. Bardzo proszę o pomoc. Im więcej ankiet uda mi się zgromadzić i zanalizować, tym bardziej miarodajne będzie moje badanie.