Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 466
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dana napisał(a):
Diuna- wiem , nie jest Ci lekko , ale chodzi o to aby Ceza miała DOMEK i LOVE na ZAWSZE ! Ale rozumiem ....pozdrawiam i cieszę się !:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Ja też się cieszę ,że Ceza będzie miała kochających właścicieli i super domek,ale wiadomo -rozum co innego, a serce inaczej....

Posted

Ale super wieści!!!!!! :multi::multi::multi::multi:
Ceziulcu - bądź szczęśliwy w nowym domku! :loveu:
I.... chciałam jeszcze Wam podziękować: Diunie, Potter, Elizie i wszystkim, którzy przejęli się losem Cezy i wsparli ją datkiem, dobrym słowem - za Wasze wielkie serca :loveu:

Potter i Eliza - może jeśli ktoś będzie jeszcze dzwonił w sprawie Cezy - przekażecie namiary na Tigrę? Drugą filkę, która szuka domu? :shake:

Diuna - możesz przyjechać do mnie - moja Anabelka jest baaardzo przytulasną i kochającą filką :loveu: Dostaniecie oddzielny pokój i duże łózko do spania! No i wikt i opierunek - pomyśl - na Warmii i Mazurach latem jest piknie! No i fileta dostaniesz - co prawda na chFilę i łobcego - ale za to baaardzo przytulnego!

Eliza - napisz (tak jak dla osiołów) jak zainstalować ten banerek w podpisie....

Posted

Diuna - możesz przyjechać do mnie - moja Anabelka jest baaardzo przytulasną i kochającą filką :loveu: Dostaniecie oddzielny pokój i duże łózko do spania! No i wikt i opierunek - pomyśl - na Warmii i Mazurach latem jest piknie! No i fileta dostaniesz - co prawda na chFilę i łobcego - ale za to baaardzo przytulnego!
Serdecznie dziękuję za zaproszenie :loveu:,ale łóżko musi być takie,żeby się Anabelka zmieściła;).A na Mazurach jeszcze w życiu nie byłam,więc wierzę na słowo,że pięknie;ale najważniejsze ,żeby był filet,może być coś jeszcze na 4 nogach np ze 2 koty;)

Posted

[quote name='filabrasileiro']Ale super wieści!!!!!! :multi::multi::multi::multi:
Potter i Eliza - może jeśli ktoś będzie jeszcze dzwonił w sprawie Cezy - przekażecie namiary na Tigrę? Drugą filkę, która szuka domu? :shake:

Eliza - napisz (tak jak dla osiołów) jak zainstalować ten banerek w podpisie....

Już byłam u Tigry i Potter ma notować sensowniejsze telefony ;)

Instrukcja zabanerkowania się:

1. Zaznacz myszą (jak byle jaki obiekt) banerek, który chcesz umieścić w podpisie.
2. Prawy klawisz myszy i kopiuj.
3. Wchodzimy w panel użytkownika i z lewej kolumny wybieramy opcję "edytuj sygnaturę".
4. i tam w okno edycji tekstu włazimy - tzn. ono się wyświetli nie trzeba nigdzie iść - i prawy myszy i WKLEJ.
5. a potem "zapisz sygnaturę" i gotowe.

W razie problemów pisz ;)

Posted

[quote name='filabrasileiro']Diuna - koty są! Zgredzia i Leon Zawodowiec :p
No i TRZY filety i boksia emerytka!
I ta oto panienka do przytulania :loveu: Ale - bez faceta :eviltong:

Trzy filety? JADĘ:multi:

Posted

[quote name='filabrasileiro']Ha! Udało się z banerkiem! Na molosach tyż mam!
Jeszcze są dwa takie

I koniec offów! :lol:
Ale - naprawdę - latem zapraszam!
A ja -naprawdę -latem przyjeżdżam.;)
3 filety ,mój Boże,szczyt szczęścia:loveu: i jeszcze koty:loveu:
A filety przecudne:lol:

Posted

Z całego serca życzę Cezarii już samych pogodnych i beztroskich dni w nowym domku.Diuna wiem co czujesz branie fb na DT to wyzwanie zwłaszcza jak sie ma miękkie serce,dlatego współczuję Ci ,ale myśl że mała znalazła swoje miejsce na ziemi[a ja już nie muszę kombinować po nocach czy moja dominująca suczka zgodziła by się ją zaakceptować ,że nie wspomnę o :starszym ,zdziwaczałym labku".Trzymaj się Diuna-Dorota z Aventurą i Kometem.:loveu:

Posted

Tak bardzo sie ciesze ze Cezunia juz ma nowy domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi:
teraz tylko nacieszyc oko jakimis fotkami z nowego miejsca....

Posted

[quote name='filabrasileiro']Dziękuję!
To jeszcze jedno - w ramach promocji banerka :evil_lol:

Jolu Twoje filety są przecudne :loveu::loveu::loveu:

Posted

Diuna B. napisał(a):
Jejku ,co jeden to ładniejszy,one są prawie tak ładne jak Cezaria.:razz:

Masz rację Diuna :p Bo Ceza - pod Twoją opieką po prostu rozkwitła. :) Z wystraszonego, wychudzonego psiego nieszczęścia zmieniła się w prawdziwą piękność! :loveu:
Jeszcze raz - ogromnie dziękuję! :Rose: