rufusowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Diuna B. napisał(a):Zabrali mi filę :placz::placz::placz: :calus: chcesz drugą? :cool3: :diabloti: Quote
rufusowa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Diuna B. napisał(a):Już nie :-(,nie nadaję się na dt jaaasne :eviltong: zawsze jest ciężko ale na otarcie łez są pełne szczęścia fotki z nowego domku :loveu: Quote
Diuna B. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 rufusowa napisał(a):jaaasne :eviltong: zawsze jest ciężko ale na otarcie łez są pełne szczęścia fotki z nowego domku :loveu: Taaa,tylko fotki zostaną po filecie:-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Diuna- wiem , nie jest Ci lekko , ale chodzi o to aby Ceza miała DOMEK i LOVE na ZAWSZE ! Ale rozumiem ....pozdrawiam i cieszę się !:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Diuna B. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 dana napisał(a):Diuna- wiem , nie jest Ci lekko , ale chodzi o to aby Ceza miała DOMEK i LOVE na ZAWSZE ! Ale rozumiem ....pozdrawiam i cieszę się !:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Ja też się cieszę ,że Ceza będzie miała kochających właścicieli i super domek,ale wiadomo -rozum co innego, a serce inaczej.... Quote
filabrasileiro Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ale super wieści!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Ceziulcu - bądź szczęśliwy w nowym domku! :loveu: I.... chciałam jeszcze Wam podziękować: Diunie, Potter, Elizie i wszystkim, którzy przejęli się losem Cezy i wsparli ją datkiem, dobrym słowem - za Wasze wielkie serca :loveu: Potter i Eliza - może jeśli ktoś będzie jeszcze dzwonił w sprawie Cezy - przekażecie namiary na Tigrę? Drugą filkę, która szuka domu? :shake: Diuna - możesz przyjechać do mnie - moja Anabelka jest baaardzo przytulasną i kochającą filką :loveu: Dostaniecie oddzielny pokój i duże łózko do spania! No i wikt i opierunek - pomyśl - na Warmii i Mazurach latem jest piknie! No i fileta dostaniesz - co prawda na chFilę i łobcego - ale za to baaardzo przytulnego! Eliza - napisz (tak jak dla osiołów) jak zainstalować ten banerek w podpisie.... Quote
Diuna B. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Diuna - możesz przyjechać do mnie - moja Anabelka jest baaardzo przytulasną i kochającą filką :loveu: Dostaniecie oddzielny pokój i duże łózko do spania! No i wikt i opierunek - pomyśl - na Warmii i Mazurach latem jest piknie! No i fileta dostaniesz - co prawda na chFilę i łobcego - ale za to baaardzo przytulnego! Serdecznie dziękuję za zaproszenie :loveu:,ale łóżko musi być takie,żeby się Anabelka zmieściła;).A na Mazurach jeszcze w życiu nie byłam,więc wierzę na słowo,że pięknie;ale najważniejsze ,żeby był filet,może być coś jeszcze na 4 nogach np ze 2 koty;) Quote
eliza_sk Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='filabrasileiro']Ale super wieści!!!!!! :multi::multi::multi::multi: Potter i Eliza - może jeśli ktoś będzie jeszcze dzwonił w sprawie Cezy - przekażecie namiary na Tigrę? Drugą filkę, która szuka domu? :shake: Eliza - napisz (tak jak dla osiołów) jak zainstalować ten banerek w podpisie.... Już byłam u Tigry i Potter ma notować sensowniejsze telefony ;) Instrukcja zabanerkowania się: 1. Zaznacz myszą (jak byle jaki obiekt) banerek, który chcesz umieścić w podpisie. 2. Prawy klawisz myszy i kopiuj. 3. Wchodzimy w panel użytkownika i z lewej kolumny wybieramy opcję "edytuj sygnaturę". 4. i tam w okno edycji tekstu włazimy - tzn. ono się wyświetli nie trzeba nigdzie iść - i prawy myszy i WKLEJ. 5. a potem "zapisz sygnaturę" i gotowe. W razie problemów pisz ;) Quote
filabrasileiro Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Diuna - koty są! Zgredzia i Leon Zawodowiec :p No i TRZY filety i boksia emerytka! I ta oto panienka do przytulania :loveu: Ale - bez faceta :eviltong: Quote
Diuna B. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='filabrasileiro']Diuna - koty są! Zgredzia i Leon Zawodowiec :p No i TRZY filety i boksia emerytka! I ta oto panienka do przytulania :loveu: Ale - bez faceta :eviltong: Trzy filety? JADĘ:multi: Quote
filabrasileiro Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ha! Udało się z banerkiem! Na molosach tyż mam! Jeszcze są dwa takie I koniec offów! :lol: Ale - naprawdę - latem zapraszam! Quote
Diuna B. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='filabrasileiro']Ha! Udało się z banerkiem! Na molosach tyż mam! Jeszcze są dwa takie I koniec offów! :lol: Ale - naprawdę - latem zapraszam! A ja -naprawdę -latem przyjeżdżam.;) 3 filety ,mój Boże,szczyt szczęścia:loveu: i jeszcze koty:loveu: A filety przecudne:lol: Quote
filabrasileiro Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Dziękuję! To jeszcze jedno - w ramach promocji banerka :evil_lol: Quote
eliza_sk Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ale proszę sobie offować ile wlezie. Takie zdjęcia to sama przyjemność - śliczne bestyjki, ale bym je potłamsiła :evil_lol: Quote
Diuna B. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Jejku ,co jeden to ładniejszy,one są prawie tak ładne jak Cezaria.:razz: Quote
niki-for Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Z całego serca życzę Cezarii już samych pogodnych i beztroskich dni w nowym domku.Diuna wiem co czujesz branie fb na DT to wyzwanie zwłaszcza jak sie ma miękkie serce,dlatego współczuję Ci ,ale myśl że mała znalazła swoje miejsce na ziemi[a ja już nie muszę kombinować po nocach czy moja dominująca suczka zgodziła by się ją zaakceptować ,że nie wspomnę o :starszym ,zdziwaczałym labku".Trzymaj się Diuna-Dorota z Aventurą i Kometem.:loveu: Quote
Nicol Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Tak bardzo sie ciesze ze Cezunia juz ma nowy domek :multi::multi::multi::multi::multi::multi: teraz tylko nacieszyc oko jakimis fotkami z nowego miejsca.... Quote
Nicol Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 [quote name='filabrasileiro']Dziękuję! To jeszcze jedno - w ramach promocji banerka :evil_lol: Jolu Twoje filety są przecudne :loveu::loveu::loveu: Quote
Linssi Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Wiedzialam ze na Ceze szybko znajdzie sie chetny!! :cool3::loveu: Fantastyczne wiadomosci dziewczyny i czekamy na szczegoly od Potter!! Quote
filabrasileiro Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Diuna B. napisał(a):Jejku ,co jeden to ładniejszy,one są prawie tak ładne jak Cezaria.:razz: Masz rację Diuna :p Bo Ceza - pod Twoją opieką po prostu rozkwitła. :) Z wystraszonego, wychudzonego psiego nieszczęścia zmieniła się w prawdziwą piękność! :loveu: Jeszcze raz - ogromnie dziękuję! :Rose: Quote
gameta Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ja również dziękuję, szczególnie Diunie i Potter, ale i całej reszcie, która nie dała zginąć filetowi :) Lubię happy endy :) Quote
Recommended Posts