Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

becia66 napisał(a):
napewno albiemu napisze jak bedzie coś wiadomo .....:roll:

no więc tak

Rozmawiałam z Madziek sprawdzi domek. Pani Kasia dzielnie czekała na kogoś kto ja odwiedzi więc małymi krokami do przodu :) Trzymajcie kciuki, postaram się Panie jak najszybciej ze sobą skontaktować i ... zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Ściskam Was mocno i pozdrawiam :)

Posted

przeczytałam kilka stron wątku, ale nie dam rady przekopać się przez cały. Czy możecie mi napisać jaki Promyczek jest teraz? czy ma jakieś szczególne wymagania? na co mam zwrócić uwagę podczas wizyty?

no i poproszę kontakt do pani, która chce adoptować Promyczka.

biedny ten pisak, tak go strasznie skrzywdzili ... oby to był domek, w którym spędzi całe spokojne życie

Posted

Hmmm raz juz kontakt wysyłałam, no ale pewnie kochane dogo zawiodło :-/ zaraz podesle.

Promyczek teraz cieszy sie na widok człowieka ale nie jest napastliwy, jak biega po wybiegu to czasami sie "zawiesza" patrzac sobie gdzies na pola, jest bardzo spokojny, bez problemu daje sie łapac na rece i zanosic do boksu, mimo ogromnych zmian jakie w nim zaszły nadal czasami nie jest pewien co spotka go ze strony człowieka i momentami stara sie go unikac, akcepruje inne psy ale nie szuka z nimi kontaktu. Niezabardzo umie chodzic na smyczy