__Lara Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Dziewczyny, zajrzyjcie proszę... finanse topnieją, a sunia nie może zostać bez leków... http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-morelowa-pudelka-fibi-blagamy-o-pomoc-finansowa-na-leczenie-hotelik-133507/ Quote
Gosiapk Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 albiemu napisał(a):Napisałam maila do Francy i jeszcze dwóch osób z prośbą o sprawdzenie domku w Opolu ale narazie cisza ... I co ? Odpowiedzieli? Quote
Becia66 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 napewno albiemu napisze jak bedzie coś wiadomo .....:roll: Quote
albiemu Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 becia66 napisał(a):napewno albiemu napisze jak bedzie coś wiadomo .....:roll: no więc tak Rozmawiałam z Madziek sprawdzi domek. Pani Kasia dzielnie czekała na kogoś kto ja odwiedzi więc małymi krokami do przodu :) Trzymajcie kciuki, postaram się Panie jak najszybciej ze sobą skontaktować i ... zobaczymy co z tego wyjdzie :) Ściskam Was mocno i pozdrawiam :) Quote
Wet-siostra Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 MUSI być dobrze,innej opcji nie przyjmuję do wiadomości! Promyczek MUSI znaleźć w końcu swoje miejsce! Quote
karolciasz28 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Się dzieje:loveu::thumbs::thumbs::cool2: Quote
Becia66 Posted May 1, 2009 Posted May 1, 2009 Jeśli są jakieś wieści to albiemu napisze pewnikiem w poniedzialek bo przez łikend nie ma dostepu do neta.... Quote
SZPiLKA23 Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Napewno jakby było cos waznego zadzwoniła z prosba o przekazanie :) Quote
Madziek Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 przeczytałam kilka stron wątku, ale nie dam rady przekopać się przez cały. Czy możecie mi napisać jaki Promyczek jest teraz? czy ma jakieś szczególne wymagania? na co mam zwrócić uwagę podczas wizyty? no i poproszę kontakt do pani, która chce adoptować Promyczka. biedny ten pisak, tak go strasznie skrzywdzili ... oby to był domek, w którym spędzi całe spokojne życie Quote
SZPiLKA23 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Hmmm raz juz kontakt wysyłałam, no ale pewnie kochane dogo zawiodło :-/ zaraz podesle. Promyczek teraz cieszy sie na widok człowieka ale nie jest napastliwy, jak biega po wybiegu to czasami sie "zawiesza" patrzac sobie gdzies na pola, jest bardzo spokojny, bez problemu daje sie łapac na rece i zanosic do boksu, mimo ogromnych zmian jakie w nim zaszły nadal czasami nie jest pewien co spotka go ze strony człowieka i momentami stara sie go unikac, akcepruje inne psy ale nie szuka z nimi kontaktu. Niezabardzo umie chodzic na smyczy Quote
Becia66 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Niezabardzo umie chodzic na smyczy ale szybko się uczy....:razz: Quote
sleepingbyday Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 gosia tak pisze, bo domek odpadł, czy bez zastanowienia? ta wizyta dziś, czy wczoraj? dziewczyny, miejscie litość, nerwy tracę :cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Okazało sie ze Pani mieszka troche od Opola i trzeba dojechac, cierpliwosci ;) Quote
karolciasz28 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Okazało sie ze Pani mieszka troche od Opola i trzeba dojechac, cierpliwosci ;) Dobra ja będę cierpliwa, bo w sprawie transportu nie pomogę w żaden sposób;) Quote
Recommended Posts