sleepingbyday Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 czy to jest tak, ze nie ma żadnych telefonów w jego sprawie, czy są,a le beznadziejne? Quote
dorcass Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 dobre pytanie, u mnie ma caly czas wyroznione allegro i inne ogloszenia Quote
albiemu Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 sleepingbyday napisał(a):czy to jest tak, ze nie ma żadnych telefonów w jego sprawie, czy są,a le beznadziejne? zero chętnych ... przykro mi ale telefon milczy ... :shake: Sliczności, kiedy ktoś Cie wypatrzy ... Quote
sleepingbyday Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 czyli,że ogłoszenia tzreba choc trochę zmienic. inna treść, tytuł, lepsze nowe zdjęcia. njawyraźniej reklama nie chwyta. Quote
SZPiLKA23 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Tak trzeba by było zmienic krótki opis tego co było i jak jest teraz nie wiem kiedy bede mogla foty porobic:-/ Quote
albiemu Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Odezwała się do mnie Pani Kasia z Opola, która jest niezwykle ciepłą osobą. Mieszka w bloku, ma jamnika dwulatka Frodo :) Psiak jest nastawiony do psów, suczek i kotów pozytywnie no chyba, że z drugiej strony jest konflikt. Nie przeszkadzają mu inne psiaki w domu bo jest jamniczym rozrabiaką. Pani Kasia wraz z połowicą bardzo chcą pomóc jakiemuś psiakowi po przejściach, padło na Promyka. Będzie miała czas aby pracowac i kochać psiaka bo nie pracuje, jest w domku :) Wg mnie naprawdę warto sprawdzić to miejsce. Macie sprawdzone osoby z Opola ? :) Proszę o podpowiedź :) zgodziła się na wizytę przedadopcyjną. Ma świadomość, czym jest adopcja psa po przejściach, odniosłam dobre wrażenie więc ? :) Może się uda ... trzymajcie kciuki. Narazie najważniejsze - kto się wybierze na wizytę przedadopcyjną? Quote
dorcass Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 SUUPER!!! w koncu coś, zapytaj prosze skad o nim wiedza? skonczylo sie allegro mam wystawiac ponownie? mial obserwatora:) Quote
Panca Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 ooooo nad Promykiem pojawil sie promyk nadziei:lol: Quote
SZPiLKA23 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 No prosze Promyniu cos Ci sie szykuje, dzisiaj były głaski i sesja;) Znalazłam na mapie dogo OPOLE Franca81 gg 3613101, aqq 4423707 mail: [email protected] NET WIZ/Dom WIZ/poadopcyjna AUTO (sama nie prowadzę ale mój przyszły zawsze pomoże) OPIEKA/PIELEGNACJA AUKCJE FOTO USLUGI rozne /manualne/ - chyba chodzi o zabawy z młotkiem (jeżeli tak to sie nadaję) U/ZR zlota raczka - a tu jest dział o młotkach POMOC W LAPANIU PSA Quote
Gosiapk Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Opolanie! Kto może iść na wizytę przedadopcyjną? Quote
Wet-siostra Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Podnoszę. Dla Promyczka zabłysło światełko-czy tym razem rozświetli mroki??? Quote
Gosiapk Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Kto może iść na wizycję przedadopcyjną? Szukamy Quote
sleepingbyday Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 kto przeszukuje dogo w poszukiwaniu ludzi z opola?? robi to ktoś? Quote
SZPiLKA23 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 SZPiLKA23 napisał(a): Znalazłam na mapie dogo OPOLE Franca81 gg 3613101, aqq 4423707 mail: [email protected] NET WIZ/Dom WIZ/poadopcyjna AUTO (sama nie prowadzę ale mój przyszły zawsze pomoże) OPIEKA/PIELEGNACJA AUKCJE FOTO USLUGI rozne /manualne/ - chyba chodzi o zabawy z młotkiem (jeżeli tak to sie nadaję) U/ZR zlota raczka - a tu jest dział o młotkach POMOC W LAPANIU PSA Quote
sleepingbyday Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 szpilka, dzięki za te fotki... to bardzo ładny, proporcjonalny pies. i co z tym opolem??? Quote
albiemu Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 Napisałam maila do Francy i jeszcze dwóch osób z prośbą o sprawdzenie domku w Opolu ale narazie cisza ... Quote
Recommended Posts