Wet-siostra Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):Z tego co wiem to po jednej nie udanej probie z DT teraz kierownik woli zeby Promys był w schronisku tym bardziej ze czuje sie tam b. dobrze Czyli co???Promyk zostaje dożywotnio w schronisku???:oops: Quote
karolciasz28 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Wet-siostra napisał(a):Czyli co???Promyk zostaje dożywotnio w schronisku???:oops: Ło matko?????:crazyeye: Quote
Wet-siostra Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Źle Cię zrozumiałam...:oops: tak bywa na starość...:oops: Quote
SZPiLKA23 Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 [quote name='SZPiLKA23']Z tego co wiem to po jednej nie udanej probie z DT teraz kierownik woli zeby Promys był w schronisku tym bardziej ze czuje sie tam b. dobrze Pisze tylko o DT nie róbcie sztucznego problemu, Promyk możne isc tylko do DS Quote
Neczka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Promyś wyprzytulany z każdej strony, okropnie tuli się to psisko :loveu: Quote
Wet-siostra Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Szpileczko,przepraszam,że się wtrącam w nie swój wątek,ale może trzeba by zmienić tytuł,skoro Promyk szuka tylko DS???:oops: Quote
Wet-siostra Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Tymczasem w imieniu Promyka proszę o dom... Quote
Becia66 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Wet-siostra napisał(a):Tymczasem w imieniu Promyka proszę o dom... żeby to było takie łatwe.....:shake: Quote
Wet-siostra Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Beciu,nie trać nadziei.Promyczek jest ładnym psem i prędzej czy później ktoś go wypatrzy. Quote
dorcass Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 zastanawiam sie jak zmienic jego ogloszenia, dlaczego nikt sie nim nie interesuje? Biszkoptowy *PROMYK* Prosi O Dom i Szansę (639318381) - Aukcje internetowe Allegro to jest jego pierwsze allegro ode mnie nie wyroznione, mialam ich za duzo i nie daje rady finansowo, trzeba cos tu zmienic, moze wyciac ten tekst o wlascicielce? ukazac go jako psiaka bardziej szczesliwego? sama juz nie wiem, ja mu robilam tez inne ogloszenia, i jak widac zero odzewu:( Quote
Gosiapk Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Kto ma pomysł na zmianę ogłoszenia, aby przyciągnąć ludzi? Quote
SZPiLKA23 Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 dorcass ja zrobie Promysiowi allegro bo mam pieniazki z bazarku to troszkę Cie odciąży i tak duzo pomagałaś przez długi czas:* Jak miałam w tytule bij mnie mocno i długo jak chcesz ale pokochaj- to dostałam klika maili z opierdzielem ale było zainteresowanie Quote
Gosiapk Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 SZPiLKA23 napisał(a):dorcass ja zrobie Promysiowi allegro bo mam pieniazki z bazarku to troszkę Cie odciąży i tak duzo pomagałaś przez długi czas:* Jak miałam w tytule bij mnie mocno i długo jak chcesz ale pokochaj- to dostałam klika maili z opierdzielem ale było zainteresowanie Może lepiej nie pisz o tym biciu, jeszcze jakiś patologiczny przygłup weźmie to dosłownie. :shake: Quote
sleepingbyday Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ja myślę, ze warto pisac o jego przeszłości, bo to przyciąga, ale podkreślając, ze nawet w schronie zrobił się radosny.. czasem, jak ktoś ma dla niego czas... tak mi xle, ze on nie ma domu.... sa takie psy, które długo czekają, które w moim mniemaniu bardzo domu potzrebuja, kóre mi wlazły w głowę i na kórych mi zlaeży i promyczek jest jednym z nich.... Quote
albiemu Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Promyk nie ma szczęścia. Kiedyś zadzwonila do mnie jakaś kobieta i była tak pijana, że nie mogłam jej bełkotu zrozumieć. JAk usłyszałam że o Promyka dzwoni - to był koniec dyskusji ... Jakaś paranoja i masakra ... nie wiem dlaczego tak cudowny pies tak długo szuka swojego szczęścia :( Quote
dorcass Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 albiemu napisał(a):Promyk nie ma szczęścia. Kiedyś zadzwonila do mnie jakaś kobieta i była tak pijana, że nie mogłam jej bełkotu zrozumieć. JAk usłyszałam że o Promyka dzwoni - to był koniec dyskusji ... Jakaś paranoja i masakra ... nie wiem dlaczego tak cudowny pies tak długo szuka swojego szczęścia :( masakra:angryy: faktycznie debile pomysla ze ten pies to lubi tzn bicie:shake: Quote
SZPiLKA23 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Jak nie bedziemy pisac o przeszłosci z mysla zeby pies nie trafił w nieodpowiednie rece to wiekszosc psow w schronisku zostanie Quote
Recommended Posts