Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Z tego co wiem to po jednej nie udanej probie z DT teraz kierownik woli zeby Promys był w schronisku tym bardziej ze czuje sie tam b. dobrze

Czyli co???Promyk zostaje dożywotnio w schronisku???:oops:

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='SZPiLKA23']Z tego co wiem to po jednej nie udanej probie z DT teraz kierownik woli zeby Promys był w schronisku tym bardziej ze czuje sie tam b. dobrze

Pisze tylko o DT nie róbcie sztucznego problemu, Promyk możne isc tylko do DS

Posted

zastanawiam sie jak zmienic jego ogloszenia, dlaczego nikt sie nim nie interesuje? Biszkoptowy *PROMYK* Prosi O Dom i Szansę (639318381) - Aukcje internetowe Allegro
to jest jego pierwsze allegro ode mnie nie wyroznione, mialam ich za duzo i nie daje rady finansowo,
trzeba cos tu zmienic, moze wyciac ten tekst o wlascicielce? ukazac go jako psiaka bardziej szczesliwego? sama juz nie wiem, ja mu robilam tez inne ogloszenia, i jak widac zero odzewu:(

Posted

dorcass ja zrobie Promysiowi allegro bo mam pieniazki z bazarku to troszkę Cie odciąży i tak duzo pomagałaś przez długi czas:*
Jak miałam w tytule bij mnie mocno i długo jak chcesz ale pokochaj- to dostałam klika maili z opierdzielem ale było zainteresowanie

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
dorcass ja zrobie Promysiowi allegro bo mam pieniazki z bazarku to troszkę Cie odciąży i tak duzo pomagałaś przez długi czas:*
Jak miałam w tytule bij mnie mocno i długo jak chcesz ale pokochaj- to dostałam klika maili z opierdzielem ale było zainteresowanie

Może lepiej nie pisz o tym biciu, jeszcze jakiś patologiczny przygłup weźmie to dosłownie. :shake:

Posted

ja myślę, ze warto pisac o jego przeszłości, bo to przyciąga, ale podkreślając, ze nawet w schronie zrobił się radosny.. czasem, jak ktoś ma dla niego czas...

tak mi xle, ze on nie ma domu.... sa takie psy, które długo czekają, które w moim mniemaniu bardzo domu potzrebuja, kóre mi wlazły w głowę i na kórych mi zlaeży i promyczek jest jednym z nich....

Posted

Promyk nie ma szczęścia. Kiedyś zadzwonila do mnie jakaś kobieta i była tak pijana, że nie mogłam jej bełkotu zrozumieć. JAk usłyszałam że o Promyka dzwoni - to był koniec dyskusji ...

Jakaś paranoja i masakra ... nie wiem dlaczego tak cudowny pies tak długo szuka swojego szczęścia :(

Posted

albiemu napisał(a):
Promyk nie ma szczęścia. Kiedyś zadzwonila do mnie jakaś kobieta i była tak pijana, że nie mogłam jej bełkotu zrozumieć. JAk usłyszałam że o Promyka dzwoni - to był koniec dyskusji ...

Jakaś paranoja i masakra ... nie wiem dlaczego tak cudowny pies tak długo szuka swojego szczęścia :(

masakra:angryy:
faktycznie debile pomysla ze ten pies to lubi tzn bicie:shake: