enia Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Miśka84 napisał(a):Cioteczki się przejadły i niemaja siły hopać:roll:;):evil_lol: to prawda, okropnie przejedzona jestem:oops: Quote
Filipki Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 Witamy. W miarę możliwości zaglądamy na wątki psiaków z Błonia, to taki sentyment ze względu na naszego Amisia. Niestety kolejnego już przyjąć nie możemy, ale chętnie możemy dołożyć do budy dla Szorstka. Jesteśmy pod wrażeniem waszych działań. Macie świetne banerki, krótkie, a przejmujące. Muszę się przyznać, że naszą uwagę zwrócił w zimie właśnie banerek Amisia "spod śmietnika" , tak samo jak ten podpis Szorstka "zima na ulicy". To takie chwytliwe hasła. Pozdrowienia od Amisia , byłego bezdomniaczka dla błońskich kolegów. Trzymamy kciuki za domki dla nich. Quote
mru Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 jej to bardzo miłe, co Filipki napisali :) na budę chyba nie będzie trzeba :) Dorota wzięła Szorstka do domu do środka :loveu: jedna z jej suk jest agresywna trochę, trzeba będzie ją ułożyć i Szorst nie zmarznie :) Quote
enia Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Kochana Dorota:loveu:Szorstuś miał więcej szczęścia niż Mila....... Quote
Ziutka Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 enia napisał(a):Kochana Dorota:loveu:Szorstuś miał więcej szczęścia niż Mila....... Zdecydowanie więcej . . . Quote
Miśka84 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 enia napisał(a):....Szorstuś miał więcej szczęścia niż Mila....... :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
mru Posted January 13, 2009 Author Posted January 13, 2009 a gdzież :) jest plan żeby Szorst został u Doroty :) tylko trzeba ułożyć troche jej sunię, której sie to nie do końca podoba ;) Quote
enia Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Miśka84 napisał(a):Ciotki o Szorstku zapomniały? no skąd:lol: pamiętamy. Quote
evita. Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Pamiętamy, pamiętamy i na nowe wieści o Szorstusiu czekamy ;) Quote
Ziutka Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 evita. napisał(a):Pamiętamy, pamiętamy i na nowe wieści o Szorstusiu czekamy ;) Podpisuje się :cool3: Quote
zachary Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Mru, niech układają sunię! Szorstek to cudowny, mądry psiak, powinien zostać u Dorotki. Quote
Filipki Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Radzę Dorotce dopsienie. A wiem co mówię. Amisia przygarnęliśmy jako czwartego psa i teraz jest dopiero super:evil_lol:. Quote
mru Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 czwartego? łał :D w niedziele jedziemy do Dorotki obczajać sytuację :) Quote
enia Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 mru napisał(a):czwartego? łał :D w niedziele jedziemy do Dorotki obczajać sytuację :) niom, na drugiego , na trzeciego, na czwartego - najlepsze są pieski z Błonia, nie wiedziałaś mru? Amiś Filipków jest z Błonia:lol::multi: Quote
Miśka84 Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/bardzo-przestraszona-nela-zostala-rozszarpana-pomocy-dt-89576/index35.html POMOCY!!! Quote
mru Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 wczoraj miałam telefon ze Śląska w sprawie Szorściaka ;) no, ale powiedziałam, że misiek ma już najprawdopodobniej dom :) ale poleciłam Pani rozejrzeć się jeszcze, bo tyle potrzebujących podobnych jest :) ktoś zna jakiegoś podobnego wyglądem i charakterem? :) Quote
asiamm Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 [quote name='mru']wczoraj miałam telefon ze Śląska w sprawie Szorściaka ;) no, ale powiedziałam, że misiek ma już najprawdopodobniej dom :) ale poleciłam Pani rozejrzeć się jeszcze, bo tyle potrzebujących podobnych jest :) ktoś zna jakiegoś podobnego wyglądem i charakterem? :) podobny ale bez łapki jest Jordan z psiego anioła i Kaspar z Trójmiasta - link http://www.dogomania.pl/forum/f28/kaspar-duzy-piekny-pies-czeka-na-dom-gdynia-101986/ Quote
mru Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 ale Jordanka (:loveu::loveu::loveu:) na Śląsk nie dadzą :) a Kaspar śliczny! tylko duży i to trzeba zaznaczyć :) Quote
mru Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 no więc byliśmy :D i w końcu mogę napisać, że Szorst ma dom :multi: chłopak ma dwie koleżanki ;) panią, którą już trochę zna ;) i w ogóle wygląda o niebo lepiej niż tego dnia, kiedy go wiozłam na kolanach :D sierść mu się poprawiła, jest cały wesoły i dziarski... można się cieszyć :D ja proszę o przeniesienie wątku do już w nowym domu i lecę zmieniać pierwszy post! Quote
Ziutka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [quote name='mru'] ja proszę o przeniesienie wątku do już w nowym domu :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
evita. Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Yupiiiiii !!! :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Filipki Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Czułam, że to się tak skończy :multi::multi::multi: Quote
Ziutka Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Filipki napisał(a):Czułam, że to się tak skończy :multi::multi::multi: Ja też tak czułam ale do końca trzymałam kciuki i nie chciałam zapeszać :multi: Quote
Recommended Posts