Charly Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Tu allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=498157478 fajnie jest w trakcie wystawiania przypadkowo nacisnac dwa rozne klawisze jednoczesnie i tym samym cos tam rozkazac i fru....wszystko znika i jesteśmy na pierwszej stronie wystawiania allegro:mad::evil_lol: ale można sobie podnieść humor i poczuć szalenie ważnym wpisując znak wodny na zdjęciu ha!:lol: Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Charly'] fajnie jest w trakcie wystawiania przypadkowo nacisnac dwa rozne klawisze jednoczesnie i tym samym cos tam rozkazac i fru....wszystko znika i jesteśmy na pierwszej stronie wystawiania allegro:mad::evil_lol: jej... często tak robię jak piszę posta... :razz::razz::razz: wkur... jące! dzięki Ci, kochana Charly :loveu::loveu::loveu: Quote
Miśka84 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 a może napiszę do: Rybka_39 i poproszę o zrobienie alegratki? Quote
Miśka84 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dobra napisałam Tzn. zkopiowałam z ogłosenia na allegro :oops: i wysłałam. Trzeba poczekać bo rybka chyba jest w szkole. Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 tak super pomysł link do allegro jest w pierwszym poście więc wystarczy tylko kopiować tekst do ogłoszeń :D Quote
evita. Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Pan Szorstek na gumtree: ;) *** Terrierowaty bezdomny Szorstek szuka pilnie domu *** - Zwierzaki Psy Koty Konie Papużki i Inne - Gumtree Warszawa Quote
evita. Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 I jeszcze dwukropek ;): *** Terrierowaty bezdomny Szorstek szuka pilnie domu *** : Og?oszenie w Dwukropek.pl i jest też na psy.pl tylko cos mi się link nie chce wkleić ;) Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 byliśmy u weta :) Pan Szorstek bardzo bał się przejścia dla pieszych (ale kto go adoptuje dostanie szkoleniowe porady ofc:cool3:) pan wet go odpchlił :) Sz. dostał też tabletkę na odrobaczenie. pan wpisał mu imię Szorstek :evil_lol: no i w ogóle było wesoło ;) szczepienie za jakiś czas, kiedy już robaków na pewno nie będzie. trzeba tylko Szorstka wyczesać :) bo pan wet powiedział, że wszystko ma w dobrym stanie tylko nie futerko :( a więc co do wieku: Szorstek po zębach ma 2-3 lata :-o ale po postawie (taka wklęsłość lekka na wysokości brzucha) - jakieś 5-7 nawet więc nie wiadomo :eviltong: może ktoś o niego dbał...? :roll: kiedyś... chipa nie ma. wydałam 72 złote. to strasznie przyjazny pies. nawet mama Doroty to przyznała :D nie znacie może nikogo w Nieporęcie?:roll: http://www.dogomania.pl/forum/f96/nieporet-bialy-psiak-z-ciemnym-lbem-w-typie-akity-glodny-czy-bezdomny-126340/#post11362954 Quote
enia Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 2-3 lata mówisz.... to pewnie ma ze 4 ;) kochany panek. Quote
mru Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 2-3 lub 5-7 :eviltong: zęby ma serio łaaadne :crazyeye: ale z drugiej strony jest raczej taki stateczny :) spokojny... ;) Quote
mru Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 zależy z której strony patrzeć :evil_lol: w ogłoszeniach piszemy, że dorosły ;) Quote
mru Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 a ja mam dla Was foty Szorstka! Dorota dziś przysłała :) Quote
mru Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 :loveu: aktualizuję 1wszy post i ogłoszenia! Quote
Ziutka Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 śliczny :loveu: a na ostatniej fotce jaki pychol roześmiany :evil_lol: Quote
Ziutka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mru...a dla Szorstusia też już umówiłaś kastrację w Dudku ? :eviltong: Quote
mru Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 *jeszcze* nie :diabloti: z naciskiem na *jeszcze*... :megagrin::lol!::vamp::pissed: Quote
Ziutka Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 mru napisał(a):*jeszcze* nie :diabloti: z naciskiem na *jeszcze*... :megagrin::lol!::vamp::pissed: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts