mru Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 tak się cieszę :) wiecie szczególnie, że poza tym jakoś ostatnio jeśli chodzi "u mnie" o psy to marnie :razz::shake: dzisiejszy dzień był taki na pół Quote
enia Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 super wieści- Szorstuś bądź szczęśliwy!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
asiamm Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Super!! :multi: mru, a masz jeszcze kontakt z tą drugą chętną panią? w Sochaczewie w Azorku taki szorstki misiu jest http://www.dogomania.pl/forum/f28/sochaczew-dom-dla-teriera-potrzebyn-na-wczoraj-129582/ Quote
mru Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 ojej mam jej numer! wyślę jej mmsa! ;) zwykle tego nie robię, ale pani była miła i się nie obrazi myślę :) Quote
mru Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 ej a Szorstek POSZEDŁ Z NOWĄ PANIĄ NA SZKOLENIE :D hihi z Błonia z ulicy wprost do szkoły :multi: Quote
Ziutka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='mru']ej a Szorstek POSZEDŁ Z NOWĄ PANIĄ NA SZKOLENIE :D No proszę jakie chłopak ma szczęście :loveu: :multi: Quote
mru Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 kochani pomocy! Szorst zaginął przed chwilą właśnie dzwoniła Dorota Saska Kępa - Skaryszak - te rejony! Dorota teraz na rowerze szuka ale jest sama kto mógłby jej pomóc? ;( aaaaa Szorst biedny ja po pracy pojadę ale kończę o 15:30 :( dopiero! Quote
mru Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 błagam was o pomoc :( PLAKATY! proszę o plakaty :( SZORST MA ADRESÓWKĘ ! Quote
mru Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f96/warszawa-saska-kepa-zaginal-szorstek-w-typie-teriera-pomocy-133379/#post11947542 :placz::placz::placz: Quote
mru Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 na pewno podejdzie! chyba, że będzie przerażony - może bać się samochodów... :placz: ale jest przyjacielski baaaardzo.... aaaaaaa boże co robić? :( Quote
Ziutka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Qrde...nie mam nikogo w Wawie kto mógłby pomóc :shake: :placz: Mru...jak to się stało, że nawiał :placz:? Quote
elmira Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dajcie znać sleepingbyday i orphie. Park Skaryszewski, to miejsce, gdzie dziewczyny wychodzą z psami. Quote
Charly Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Boże Mru jak dobrze, że mial adresówke. To dużo bardzo. a on podchodzi do człowieka? Quote
mru Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Ziutka napisał(a): Mru...jak to się stało, że nawiał :placz:? Dorota mówi, że ktoś go wypuścił :(:(:( tam u nich są dwie bramki - jedna od jej ogródka a druga dalej ogólna (kilka osób z nij korzysta) kurde :( ale gadałam z nią chwilę SBD i oprhę od razu zawiadomiłam :( pw i smsem Quote
enia Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jezu:-( trzeba oglądać strone palucha może sie Szorstuś pojawi....... matko jedyna:-( Quote
mru Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ah Korze (z Palucha) wysłałam fotkę od razu też... :(:(:(:( Quote
pixie Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 mru napisał(a):Dorota mówi, że ktoś go wypuścił :(:(:( tam u nich są dwie bramki - jedna od jej ogródka a druga dalej ogólna (kilka osób z nij korzysta) kurde :( ale gadałam z nią chwilę SBD i oprhę od razu zawiadomiłam :( pw i smsem konisia, mieszka z drugiej strony skaryszka od grochowskiej- chodzi tez tam z psami na spacery belula, choc przy wiatracznej lecz moze ma jakichs znajomych ze sklepikow w okolicy? saska kepa, bardzo rozlegla, czy rzeczywiscie blisko skaryszaka? aki rejon? czy po prostu tam chodzil na spacery, zbna droge i jest szansa ze tam wlasnie pobiegl? lecznica weterynaryjna ze sklepikiem na waszyngtona rog nieklanskiej najblizej skaryszaka warto od razu ich zawiadomic chocby telefonicznie , jak kiedys orpha zawiadomila Kinowa straz miejska zawiadomiona? jest adresatka ufffff! Quote
mru Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 ta okolica: MAPA (jak Berezyńska...) mapkę dodałam też w 1 post... Quote
mru Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 konisia, mieszka z drugiej strony skaryszka od grochowskiej- chodzi tez tam z psami na spacery konisia ma zapchaną skrzynkę :( belula, choc przy wiatracznej lecz moze ma jakichs znajomych ze sklepikow w okolicy? napisałam już! saska kepa, bardzo rozlegla, czy rzeczywiscie blisko skaryszaka? aki rejon? czy po prostu tam chodzil na spacery, zbna droge i jest szansa ze tam wlasnie pobiegl? on mieszka na Czeskiej. To jest zaraz obok Berezyńskiej... lecznica weterynaryjna ze sklepikiem na waszyngtona rog nieklanskiej najblizej skaryszaka warto od razu ich zawiadomic chocby telefonicznie , jak kiedys orpha zawiadomila Kinowa straz miejska zawiadomiona? poleciłam Dorocie to zrobić ale nie odpisała............. i nie wiem :( ja nie mogę, o jestem w pracy... :(:(:(:( kur**&%$$%$# Quote
pixie Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 mru napisał(a):konisia ma zapchaną skrzynkę :( telefon konisi znajdziesz, o ile pamietam w starej mapie dogo, badz GG on mieszka na Czeskiej. To jest zaraz obok Berezyńskiej... aha to raczej weterynarz na walecznych do zaawiadomienia i na Wachockiej czy on juz znal, zakodowal, trasy spacerowe, ile czasu u niej byl...? niedaleko jest Wal miedzeszynski. i to jest najbardziej niebezpieczne jesli pobiegl do walu, a to dwa kroki / znam dobrze mieszkalam tam pare lat/ to gorzej jesli poszedl w stara saska kepe np katowicka, obroncow to lepiej ale tez i berezynska mogl dostac sie do waszyngtona, jesli tamtedy spacerowali do skaryszaka najprostsza droga do przejscia dla pieszych przez waszyngtona hmmm Quote
mru Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 no to skoro już dodałam mape i inne cuda ;) i prawie się porzygałam z nerów Szorst postanowił się znaleźć ;) Dorota wsiadła w autobus (ponieważ nie ma auta) i postanowiła poobserwować okolicę... a Szorst wiecie co robił? szedł do szkoły... :razz: truchtał sobie w kierunku placu, na którym ma szkolenia... :crazyeye: JEST. zdrowy i bezpieczny. wybaczcie zamieszanie :cool1: bardzo Wam dziękuję za pomoc :) tak szybko tyle was tu przyszło ! pixie :loveu: :cunao: Quote
Recommended Posts