Charly Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dobrze ze ma Ciebie. Jezdzisz zpsiakiem, ktory jest na DT do weta. Niezle. Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 to pierwszy DT Doroty chce jej pomóc, żeby się nie zniechęciła... mam jeszcze Diego na głowie i mi trudno a Paweł ma Akitę też na DT przecież i w ogóle ;) wczoraj Dorota pisała, że Szorstek nie chce spać w budzie, że się nie mieści śpi na tarasie na posłanku on ma grube futro więc na razie na pewno nie jest mu zimno. przecież jest na plusie. ale może powinniśmy pomyśleć o kupieniu czegoś na budę czy większej budy (ta zdaje sie jest minimalnie za mała) nie wiem... to w sumie dość wysokie koszty :roll: Quote
enia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 niestety taka solidna buda to spory wydatek, a on jest tam na tymczasie? może jakiś pan złota rączka by cosik zmajstrował po kosztach desek....... ps. proszę ciotki zaglądajcie do Daszy bo poszła w zapomnienie....... Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 na tymczasie. więc nie wiadomo jak długo i chyba nie ma sensu kupować (bo mamy wszyscy nadzieję, że szybko znajdzie domek!) ale własnie! może deski, styropian... Dorota coś wspominała, że może poprosi swojego TZta, żeby coś sklecił allegro małemu zrobić czas! Quote
enia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 A tekscik jest? to poprosze Evitke o allegro...... Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Ziutka napisał(a): Jeśli tak to mogłabym załatwić darmową kastrację i pogadać z UM o zakupie budy :roll: ojej to by było boskie... ! zgłoście, powinni go znać ludzie go znali i mówili, że bezdomny ewidentnie Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Eniu...czy jak zabierałyście Szorstka to zgłosiłaś to do SM ? Jeśli tak to mogłabym załatwić darmową kastrację i pogadać z UM o zakupie budy :roll: Quote
enia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 No skąd nie zgłosiłam.........:shake: a nie można jakoś tego teraz zgłosić? Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 enia napisał(a): a nie można jakoś tego teraz zgłosić? Nie mam jak :shake: Nie ma Szorstka więc do kogo ich wezwę :roll: cholerka :placz: Ale pomyśle coś...coś pomyślę jak to rozwiązać. Albo pokażę Naczelnikowi wątek i będzie miał dowód :mad: :diabloti: Quote
enia Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Do Diega też nie bylo SM? coś wymyślisz...... Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 nie było ale w Dud wecie powiedzieliśmy, że on z ulicy jest błońskiej ;) no a potem to już Ziutka działała :P Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 enia napisał(a):Do Diega też nie bylo SM? Nie, nie było ale jakoś mi się udało załatwić ;) enia napisał(a):coś wymyślisz...... Chciałabym :hmmmm: Quote
evita. Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 enia napisał(a):A tekscik jest? to poprosze Evitke o allegro...... Poproszę tylko tekścik i od razu ruszam z allegro ;) Quote
evita. Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Czyli kolejny bezjajeczny się szykuje ;) Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 evita. napisał(a):Czyli kolejny bezjajeczny się szykuje ;) Noo :diabloti: będziemy ciachać chłopaków ile będzie trzeba :cool3: Quote
Miśka84 Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 evita. napisał(a):Czyli kolejny bezjajeczny się szykuje ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 no możemy już grupowo kastrować :diabloti: tak Ziuta mi powiedziała :evil_lol: a serio to super Szorstek, Akita... po kolei jak leci :D Quote
Ziutka Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 mru napisał(a):no możemy już grupowo kastrować :diabloti: tak Ziuta mi powiedziała :evil_lol: Zgadza się :cool3: Quote
mru Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 w pary zadaniach to, co napisała mi Dorota: zrobili Szorstkowi prowizoryczna budę :) tak na teraz zobaczymy czy Pan Sz. skorzysta :p Szorstek biega za piłką ;) i sunią Doroty ;) hehe która go olewa :eviltong: jutro się z nim widzę osobiście i dajemy do weta! Quote
evita. Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 mru napisał(a): Szorstek biega za piłką ;) i sunią Doroty ;) hehe która go olewa :eviltong: Cosik wybredna ta sunia i nie docenia chyba jaki to przystojniaczek o miodowych oczętach zabiega o jej względy ;) Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 no ja właśnie nie wiem :evil_lol: co ona zacytuję wypowiedź Doroty z n-k: Szorstek dziś ok. większość czasu spał na tarasie. trochę bawił się piłką. jest wesoły cały czas, zainteresowany wszystkim. zrobiliśmy mu koło mamy okna balkonowego pseudobudę ze starego mebla, koców itd. wydaje się nam fajna. ale nie wiem, czy jemu też;). mama z nim gada przez okno, jej przyjaciółka dokarmia go serkiem. na razie wszyscy dają radę;). no i wszyscy mówią jaki to jest fajny. spokojny i wesoły. Quote
enia Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 mru napisał(a):w pary zadaniach to, co napisała mi Dorota: zrobili Szorstkowi prowizoryczna budę :) tak na teraz zobaczymy czy Pan Sz. skorzysta :p Szorstek biega za piłką ;) i sunią Doroty ;) hehe która go olewa :eviltong: jutro się z nim widzę osobiście i dajemy do weta! a foty ,foty ,foty? a Ziutka mówila ,że Szorstka można w Dudek Vet przebadać na koszt miasta;) Quote
mru Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 wiem, ale jechać po 17 do Was od nas to koszmar :( (szczególnie, że sama mam "weta" na 19 więc na kastracje to jeszcze, ale tak to pójdziemy tam :) foty zrobimy :D Quote
Recommended Posts