mru Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 a więc Szorst jak się okazuje chciał się tylko przejść... na szczęście :) sprawna akcja przeprowadzona przez jego panią przyniosła sukces - pani wyparzyła go z autobusu :eviltong::cool1: i tak Szorst wrócił do domu :) *** KOCHANI właśnie dzwoniła do mnie Dorota zapłakana SZORSTKA ktoś wypuścił z ogródka! Dorota jeździ na rowerze i szuka - jest w Skaryszaku Szorst ma adresówkę! TU ZAGINĄŁ :( Dorota prosi każdego, kto może pomóc - o kontakt telefoniczny: 692 293 573 zaginione... http://www.dogomania.pl/forum/f96/warszawa-saska-kepa-zaginal-szorstek-w-typie-teriera-pomocy-133379/#post11947542 *** DT Szorsta zamieniło się w DS :multi::multi::multi: jupi! *** Pan Szorstek znalazł chwilowe DT u Doroty w Warszawie ma swoje miejsce w ogródku SZUKAMY DOMU! tu allegro psiaka: Terrierowaty bezdomny Szorstek szuka pilnie domu (498157478) - Aukcje internetowe Allegro proszę o pomoc w ogłaszaniu! szorstki plakat: do pobrania jako .pdf lub jako .doc inne ogłoszenia: gumtree dwukropek *** Przedstawiam Wam Pana Szorstka - jednego z wielu bezdomnych piesków z wątku błońskiego: http://www.dogomania.pl/forum/f28/szorstek-inni-na-ulicy-diego-odnaleziony-daszka-bezpieczna-123531/#post11136448 osobiście widziałam go tylko raz, ale tego spojrzenia nie sposób zapomnieć... dziewczyny z Błonia go dokarmiają - ale co z tego...? przecież mrozów to nie powstrzyma. Piesek nie ma imienia (chociaż z tego "niemienia imienia" zrobiło się chyba imię :cool3:) To śliczny piesek - do kolana. Dorosły. Bardzo uroczy... wszystkie jego zdjęcia znajdziecie tu (klik) kontakt w sprawie Pana Szorstka: email: [email protected] tel.: 604 129 008 Szorstek na N-K a to szorstki banerek: Quote
Miśka84 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Tu widać jaki on jest mizerny :shake: Quote
Miśka84 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 :-(:-(:-( Hopaj Szorstek po domek..... Quote
luka1 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Ziutka napisał(a):I ja się melduję ;) a ja mogę? :-( Quote
Ziutka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 luka1 napisał(a):a ja mogę? :-( Ty nie możesz...Ty wręcz musisz :loveu: Quote
Charly Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Sliczny pan Szorstek. A jego tez latwo namierzyc? tak jak Diego? Quote
enia Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Charly napisał(a):Sliczny pan Szorstek. A jego tez latwo namierzyc? tak jak Diego? teoretycznie łatwo, odprowadza ludzi do "sklepów" ostatnio widziałam jak czekał pod Ambrą........kiedyś siedział pod piekarnią......:shake: ogólnie lata po rynku za ludźmi. Quote
mru Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 n on tak z ludźmi stoi... :shake: to tu to tam tylko patrzy czy ktoś na niego uwagę zwróci Quote
paros Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 mru napisał(a):n on tak z ludźmi stoi... :shake: to tu to tam tylko patrzy czy ktoś na niego uwagę zwróci Bidulek :-( a ludzie zabiegani nawet nie zwracają uwagi, że psina prosi o "kącik w domku" :shake: Quote
Miśka84 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 mru napisał(a):n on tak z ludźmi stoi... :shake: to tu to tam tylko patrzy czy ktoś na niego uwagę zwróci :flaming::flaming: Quote
grzenka Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 mru napisał(a):n on tak z ludźmi stoi... :shake: to tu to tam tylko patrzy czy ktoś na niego uwagę zwróci :placz::shake: Quote
evita. Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Pan Szorstek przypomina się na dobranoc ;) Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 evita. napisał(a):Pan Szorstek przypomina się na dobranoc ;) I z rana :roll: Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 słuchajcie :D miałam telefon od jednej dziewczyny którą, jeśli mnie czyta, proszę o ujawnienie się! i której zapomniałam zapytać o imię... :roll::oops: w każdym razie jest ona chętna dać DT Szorstkowi! :multi: ma dwie sunie w domu wysterylizowane ale w ogródku ma budę ocieplaną :D zaraz się tym zajmę :)! :multi: Quote
Miśka84 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 mru napisał(a):słuchajcie :D miałam telefon od jednej dziewczyny którą, jeśli mnie czyta, proszę o ujawnienie się! i której zapomniałam zapytać o imię... :roll::oops: w każdym razie jest ona chętna dać DT Szorstkowi! :multi: ma dwie sunie w domu wysterylizowane ale w ogródku ma budę ocieplaną :D zaraz się tym zajmę :)! :multi: Cuda się zdarzają :crazyeye: Quote
Ziutka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 mru napisał(a):słuchajcie :D miałam telefon od jednej dziewczyny którą, jeśli mnie czyta, proszę o ujawnienie się! i której zapomniałam zapytać o imię... :roll::oops: w każdym razie jest ona chętna dać DT Szorstkowi! :multi: ma dwie sunie w domu wysterylizowane ale w ogródku ma budę ocieplaną :D zaraz się tym zajmę :)! :multi: O matko i córko...trzymam kciuki z całych sił :multi: :multi: :multi: Quote
grzenka Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Jakie wiadomości:-o:multi::multi::multi: Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 tylko będziecie mi musieli bardzo pomagać go ogłszać, żeby szybko znalazł domek :) Quote
evita. Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Służę allegro w razie czego ;). P.S. To miód na serce oglądać Diegulca w takich domowych klimatach :loveu:. Pamiętam go jak biegał przemoknięty i przemarznięty i mrużył oczy gdy przytulał sie całym ciałkiem :shake: Ech dobrze, że to już przeszłość :lol: Quote
mru Posted November 29, 2008 Author Posted November 29, 2008 to więcej miodu potem zapodam :D bo mam! tylko teraz sprzątam! eh i jeśli zobaczycie Szorstka to mówcie - to bardzo cenne informacje będą dla nas teraz :) Quote
enia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 mru napisał(a):słuchajcie :D miałam telefon od jednej dziewczyny którą, jeśli mnie czyta, proszę o ujawnienie się! i której zapomniałam zapytać o imię... :roll::oops: w każdym razie jest ona chętna dać DT Szorstkowi! :multi: ma dwie sunie w domu wysterylizowane ale w ogródku ma budę ocieplaną :D zaraz się tym zajmę :)! :multi: fantastycznie!!!!:multi: ten DT będzie w Wawie? Quote
Recommended Posts