Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetek100 napisał(a):
dokładnie tak a co do wiaodmosci Pani Wando to ja w miare mozliwosci przekazuje wiec ludie jak cos bede wiedziec dowiedza sie na pewno

Problem w tym, że i Ty nic nie możesz się dowiedzieć. Tyle czasu ludzie próbują się coś o piesku dowiedzieć i bezskutecznie. To wygląda niepoważnie.

Posted

ale jak bezskutecznie Pani Wando,.przeciez piesek od dawna jest u Mamy Tosi2 w przytulisku i co ja mam wiecej powiedziec...czeka na domek,robione sa ogloszenia,wiem ze stal sie bardziej otwarty,nie boi sie juz tak ludzi jak na poczatku,jest wesolym pieskiem,zawsze usmiechnietym i jak cos sie dowiem wiecej to bede przekazywac.mam kontakt jako taki z Tosia2 a z jej Mama nawet lepszy bo zawsze odbiera telefony.wiec jak cos trzeba bedzie zadzwonie i wszystko wiem.

Posted

telefony niestety odbiera tylko Mama Tosi2.Tosia bardzo rzadko...:(poza tym też trzeba dłużej czekać na odbiór,gdyż Pani Ewa nie nosi telefonu non stop tym bardziej,że ma ok.30 psów - teraz chyba więcej już i nie zawsze zdąży odebrać...także niestety trzeba byc cierpliwym,ale wiadomo czasem to zniechęca i ludzie przestają dryndać,ale teraz w każdym ogloszeniu jakie robię piszę,"proszę dłużej czekać na odbiór"

Właśnie dostałam wiadomośc,że Norek czuje się świetnie,zaklimatyzował się już,nie boi się.Rozdaje całusy,lubi się tulić,chodzi za człowiekiem wciąż "uśmiechnięty":)

Posted

niestety ostatnio bardzo rzadko:(byla adopcja tylko Yogiego - czarnego spanielka a w tej chwili wstawilam na wątek "łomiankowy"
http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-przytuliska-w-lomiankach-30-szt-pomozcie-oglaszac-111759/index52.html
nowych podopiecznych:(jeden husky,drugi jakby malamucik mix - duzy puchaty i lagodny pies,malenki pekińczyk mix,amstaff nie caly rok tez nadal czeka,z tego co wiem jeszcze jakieś szczenięta są..także adopcje stoją i niestety coraz więcej samców dochodzi,a to powoduje kłótnie między nimi...niestety potrzebne są ogłoszenia,a ja sama nic nie zdziałam:(
miejmy nadzieję,że Noreczek szybko znajdzie ten jeden jedyny domek

Posted

Pani Gontarek odbiera ale trzeba dlugo czekac...ona nie ma mojego numeru zapisanego wiec nie wie ze ja dzwonie takze juz srawdzilam...odbiera zawsze...Tosia2 nie ale P.Ewa tak...Tosia2 czesto dzwoni do mnie z telefonu swojej Mamy

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
:shake: ja naprawdę tego nie rozumiem - adopcje nie idą, a jak mają iść skoro nikt nie odbiera telefonów? :shake::cool3:

skontktuj się przez Anetek :)