Gosiapk Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Komu Polskiego Owczarka Nizinnego w mniaturze? :cool3: Quote
anetek100 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 a może zajączek an święta przykica z nową lepszą wieścią,że peisek już w nowym domku.....hallo gdzie ten zajączek???kiedy nOrek znajdzie domek:(:(wciąz czeka Quote
Gosiapk Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Kto lubi puchate owczarko nizinno podobne psiaczki? Quote
Gosiapk Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 Czy te święta przyniosa dobrą nowinę psiakowi? Quote
Onaa Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Przepraszam, ale wątek ma trochę stron a ja chciałam zapytać: A gdzie przebywa obecnie piesek ? Taki ślicznusi jest i nikt go nie chce już tyle czasu. Quote
epe Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dogo! Piesek jest w przytulisku w Łomiankach;) Dpmku szuka długo,bo wszystkie pieski z Łomianek szukają domku długo:-(- wymagania co do domków są tak wygórowane,że rzadko który domek się podoba właścicielce przytuliska! Musi być blisko Łomianek,a osoba adoptująca musi być wyjątkowa,no i warunki domowe też muszą być extra. Nie wiem kiedy Norek domek znajdzie- liczę na cud! Quote
__Lara Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 epe napisał(a):Dogo! Piesek jest w przytulisku w Łomiankach;) Dpmku szuka długo,bo wszystkie pieski z Łomianek szukają domku długo:-(- wymagania co do domków są tak wygórowane,że rzadko który domek się podoba właścicielce przytuliska! Musi być blisko Łomianek,a osoba adoptująca musi być wyjątkowa,no i warunki domowe też muszą być extra. Nie wiem kiedy Norek domek znajdzie- liczę na cud! Co??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Recommended Posts