__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 anetek, przepraszam, że jeszcze nie ma ogłoszeń, ciągle o nich pamiętam, tylko czasu mało. Ale napewno będą. Quote
__Lara Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ogłoszenia na: Ogłoszenia Kupię Sprzedam Sklep zoologiczny - karmy dla kotów, karmy dla psów, karma sucha i puszki. Najtańszy internetowy sklep zoologiczny, dostawa w Warszawie. ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl www.vetmozga.pl Darmowe ogłoszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomości, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse Darmowe anonse ogłoszenia PL,darmowe ogłoszenia,anonse ogłoszenia PL Bezpłatne ogłoszenia drobne - sprzedam, kupię, oddam.... Ogłoszenia zwierzęta - Petsy Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Polska - Darmowe ogłoszenia drobne (Sprzedam, Nieruchomości, Auto Moto, Praca, Usługi): Polska Darmowe ogłoszenia. Szybko sprzedam. Anonse, Ogłoszenia, Darmowe Anonse, Praca, Ogłoszenia Praca Nieruchomości I Inne [url=http://www.morusek.pl]Og Quote
anetek100 Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 nie masz kochana za co przepraszac..a ile ogłoszeń zrobiłaś o rany:):):)dziękujemy z całego serca:loveu:teraz musi ktoś zadzwonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
__Lara Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 anetek100 napisał(a):nie masz kochana za co przepraszac..a ile ogłoszeń zrobiłaś o rany:):):)dziękujemy z całego serca:loveu:teraz musi ktoś zadzwonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NO musi :mad::mad::mad: Niektórych linków do ogłoszeń chyba mi nie wkleił... bo było ich więcej :P Quote
anetek100 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 wstawiłam Norka tutaj:) http://www.dogomania.pl/forum/f97/pon-mix-poszukiwany-zachodnia-polnocna-polska-145469/#post12890477 Quote
epe Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Anetek! Ja się obawiam,że Tosia z Mamą tak go pokochały,że nie ma takiego domku,który byłby dla niego dobry!:evil_lol: No chyba,że w bliskiej okolicy? Quote
anetek100 Posted August 31, 2009 Author Posted August 31, 2009 nie one wlasnie chca by domek znalazł,może Asika to owszem pokochały,więc nie wiem czy oddadzą:diabloti:,ale on jak najbardziej... Quote
fibi:) Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 pewna rodzina z Zielonki miała adoptować naszą Figę,ale mała ma już domek.więć wchodzę na wątki i piszę...a nóż coś pomogę. tu e-mail [email protected] , mam też nr telefonu. pani chce pieska młodego, płeć obojętna,wygląd i "rozmiar" też, do domu z ogródkiem.jedyny warunek-musi lubieć dzieci.proszą o zdjecia psów i krótką chrakterystykę. z tym że ten domek jest niesprawdzony-wydają się ok.... Quote
__Lara Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Ciotki, może wykorzystacie ten kontakt???? Quote
epe Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Lara ma rację,zwłaszcza,że to chyba niedaleko od Łomianek? Quote
anetek100 Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 ok napisałam w sprawie Norka,pokazalam jeszcze dwie sunie ale Norek na ierwszym miejscu:) Quote
__Lara Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Norku, niech się wreszcie los do Ciebie uśmiechnie! Quote
anetek100 Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 hopaj na pierwszą pieseczku Quote
anetek100 Posted September 18, 2009 Author Posted September 18, 2009 ostatnio tylko domek znalazl piesek podobny do pekinczyka rudy Dedek,adopcje powolutku idą:( Quote
anetek100 Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 dziś dowiedziałam się,że domek znalazł Asik,ktory byl baaardzo podobny do Norka i z wygladu i charakteru,Norek byl moze troche lagodniejszy spokojniejszy...Asik byl ulubiencem Pani Ewy,uwielbiala go,ale mowi ze niestety nie bylo telefonow w sprawie Norka Quote
Recommended Posts