Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetek100 napisał(a):
nie masz kochana za co przepraszac..a ile ogłoszeń zrobiłaś o rany:):):)dziękujemy z całego serca:loveu:teraz musi ktoś zadzwonić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NO musi :mad::mad::mad:

Niektórych linków do ogłoszeń chyba mi nie wkleił... bo było ich więcej :P

Posted

Anetek!
Ja się obawiam,że Tosia z Mamą tak go pokochały,że nie ma takiego domku,który byłby dla niego dobry!:evil_lol:
No chyba,że w bliskiej okolicy?

Posted

pewna rodzina z Zielonki miała adoptować naszą Figę,ale mała ma już domek.więć wchodzę na wątki i piszę...a nóż coś pomogę. tu e-mail [email protected] , mam też nr telefonu. pani chce pieska młodego, płeć obojętna,wygląd i "rozmiar" też, do domu z ogródkiem.jedyny warunek-musi lubieć dzieci.proszą o zdjecia psów i krótką chrakterystykę. z tym że ten domek jest niesprawdzony-wydają się ok....

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

dziś dowiedziałam się,że domek znalazł Asik,ktory byl baaardzo podobny do Norka i z wygladu i charakteru,Norek byl moze troche lagodniejszy spokojniejszy...Asik byl ulubiencem Pani Ewy,uwielbiala go,ale mowi ze niestety nie bylo telefonow w sprawie Norka