Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Albo-co bardziej prawdopodobne,nikt z dzwoniących nie spodobał się mamie Tosi!
Albo mieszka za daleko-bo ona nie lubi adopcji poza okręg warszawski:-(
Z jednej strony była gorąca prośba o jak najszybsze znalezienie domu,a z drugiej martwa cisza!
Nie wiemy nic,co się dzieje w temacie adopcji-nawet czy były jakieś telefony!
To mało sympatyczne- mamy stawać na głowuie,aby pies znalazł dom,a potem żadnych wieści:-(
I jak się tu starać,skoro nas olewają?:angryy:

Posted

z tego co wiem nie było żądnych telefonow...co do adopcji wszystkie pieski na razie jakos szczescia nie maja u nich w przytulisku...co do Tosi no i posrednio jej Mamy tez...ma sytuacje ktora spedza mi sen z powiek,staram sie jej pomoc jak potrafie..niestety nie moge powiedziec,ale jest naprawde nieciekawie...ehh ale wiem ze w ten sposob nie usprawiedliwie ani Tosi ani jej mamy..powiem tylko tyle za teraz to juz chyba tylko ja zostalam zeby kontaktowac sie z nimi,oczywiscie pomijajac zainteresowanych adocja i dzwoniacych do mamy Tosi..mowie o dogomanii...

Posted

wypytalam jeszcze raz o Norka,to w ostatnich dniach byly trzy telefony.Jedna fajna Pani dzwonila ale piesek niestety dla niej troszke za duzy,ale wezmie innego pieska od nich z przytuliska.Inna Pani z Ostrowii zastanawia się wciąż,jeszcze inna ma Norka na oku ale zastanawia sie jeszcze nad pieskiem z połamaną miednicą,ktory już dawno powinien opuścić lecznicę,ale nie było osób,które by go chciały i było ryzyko schroniska,więc może weźmie tego z lecznicy.Także trzymajmy kciuki...aha jesli domek bylby naprawde wspanialy,to wtedy istnieje mozliwosc domku poza okregiem warszawy...

Posted

[quote name='paros']Ja też nic nie wiem :shake:

Ja po takiej lekturze:

Niesamowity psiak..................

Puchaty piesek pilnie szuka DT.Zbyt wiele przeszedł.W-wa

Mały,zwykły kundelek,bez szans,przeżył koszmar!a teraz ma NOWY DOM!!

Nielegalne schronisko w Wólce Kozłowskiej. Zdjęcia strona nr.1

uważam, że niczego się nie dowiecie i próżne są Wasze oczekiwania.
Zmarnowany czas i zmarnowane potencjalne szanse na dom innych piesków, którym można było w tym czasie domów szukać.
Bardzo to przykre i zniechęcające.

Posted

Według tego co wynika z wątku Norka,Tosia zabrała go z tej zakończonej budowy i przebywa u mamy Tosi-Ewy Gontarek w jej prywatnym przytulisku w Łomiankach.