Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wątek na prośbę Tosi2.
Na terenie firmy budowlanej stoi biedny pies w zimnie na łańcuchu przy czymś co ma robic za budę.
Jak robotnicy sobie wypiją to psiak obrywa...
Niestety firma jutro ostatni dzień jest - kończą wyprowadzkę!
Psiak albo zostanie całkiem sam na terenie przywiązany albo go gdzieś wywiozą... To słowa jednego z pracowników...
To przerażające! Psiak jest młody, nieduży, bardzo miły, ale i
przestraszony...

W tej chwili Norekprzebywa w przytulisku w Łomiankach pod Warszawą.Tutaj dochodzi do siebie i czeka na wspaniały domek.

Oto fotki pieska jeszcze z budowy oraz najnowsze:
Fundacja Opieki nad Zwierzętami CANIS - koty i psy do adopcji

kontakt 501 147 350

• Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Każdego, bez wyjątku, byłoby szkoda ale tu czas jest niemiłosiernym katem. Nie mam wątpliwości, że taki urodziwiec znalazłby dom w ciągu b.krótkiego czasu. :-( Byle...DT!

Posted

Hm...Jeśli uznasz Anetko, że w czymś jestem potrzebna pisz na PW, wyłączam subskrypcję. Pewno są jakieś przeszkody i dlatego zabrakło Cię na wątku. :-( Niestety nam, czytającym został tylko Twój pierwszy i jedyny post z 26.11. Tytuł jest ogromnym apelem o pomoc dla tej kruszyny ale jednocześnie brakuje i Ciebie i Tosi, co za tym idzie brakuje informacji. Samym hopaniem zapytaniowym niczego nie zdziałamy.
Pozdrawiam ciepło.

Posted

witajcie no ja niestety mówilam Tosi by powiedziała cokolwiek,ale zawsze to nowy piesek dochodzi i później juz zapomina mi przekazac info,ale będe męczyc dalej oczuywiście delikatnie:cool3:

Posted

a wlasnie piesek czeka...Tosia mowize moglaby go zabrac stamtad ale nie ma gdzie go ulokowac,jesli nawet hotel to musialy by byc wplaty comiesieczne,gdyz Pania ktora go dokarmia rozwaza wlasnie taka opcje,ale nie wie czy podola..piesek wciaz jest na budowie,nie zna smyczy,jest nieco nieufny,do obcych nie podejdzie gdy luzem biega ,takze jesli by Tosia zabrala pieska musialaby miec gdzie

Posted

piesek jest cały czas na budowie..jedna Pani go dokarmia,jednak jak juz pisałam nie ma pieniązków na hotel,także szukamy dt dla pieska,wtedy będzie można go stamtąd zabrać.jest trochę nieufny,gdy biega luzem do obcych nie podejdzie

Posted

trzeba popytać kto mógłby jakieś deklaracje na hotel dać. Pies jest piękny, nie powinien długo zabierać miejsca w hotelu.

Powtarzam, ja 20 zł od grudnia daję tak długo ile trzeba będzie.

Trzeba zrobić banerek i rozpropagować wątek. Na pierwszej stronie można dać deklaracje dogomaniaków a jednocześnie szukać hotelu. Jest Murka, jest Wiosna i chyba Rotek czy coś takiego.