anetek100 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Wątek na prośbę Tosi2. Na terenie firmy budowlanej stoi biedny pies w zimnie na łańcuchu przy czymś co ma robic za budę. Jak robotnicy sobie wypiją to psiak obrywa... Niestety firma jutro ostatni dzień jest - kończą wyprowadzkę! Psiak albo zostanie całkiem sam na terenie przywiązany albo go gdzieś wywiozą... To słowa jednego z pracowników... To przerażające! Psiak jest młody, nieduży, bardzo miły, ale i przestraszony... W tej chwili Norekprzebywa w przytulisku w Łomiankach pod Warszawą.Tutaj dochodzi do siebie i czeka na wspaniały domek. Oto fotki pieska jeszcze z budowy oraz najnowsze: Fundacja Opieki nad Zwierzętami CANIS - koty i psy do adopcji kontakt 501 147 350 Quote
ewajanka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Takie cudo na łańcuchu:crazyeye: Jest śliczny, może służyc jako poduszeczka na kanape:loveu: Quote
majqa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Boże, jaka pięknota i praktycznie zero czasu! :placz: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 zabierzcie go, ja na dobry początek dam 30 zł! to nie dużo, ale przynajmniej coś Quote
majqa Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Każdego, bez wyjątku, byłoby szkoda ale tu czas jest niemiłosiernym katem. Nie mam wątpliwości, że taki urodziwiec znalazłby dom w ciągu b.krótkiego czasu. :-( Byle...DT! Quote
majqa Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Anetek, co się dzieje z tym drobiazgiem? Quote
majqa Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Czemu tu taka cisza informacyjna? Co z pierzastym zjawiskiem? Quote
Rodzice Maciusia :) Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 nie trzymajcie nas w niepewności :-( Quote
majqa Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Hm...Jeśli uznasz Anetko, że w czymś jestem potrzebna pisz na PW, wyłączam subskrypcję. Pewno są jakieś przeszkody i dlatego zabrakło Cię na wątku. :-( Niestety nam, czytającym został tylko Twój pierwszy i jedyny post z 26.11. Tytuł jest ogromnym apelem o pomoc dla tej kruszyny ale jednocześnie brakuje i Ciebie i Tosi, co za tym idzie brakuje informacji. Samym hopaniem zapytaniowym niczego nie zdziałamy. Pozdrawiam ciepło. Quote
anetek100 Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 witajcie no ja niestety mówilam Tosi by powiedziała cokolwiek,ale zawsze to nowy piesek dochodzi i później juz zapomina mi przekazac info,ale będe męczyc dalej oczuywiście delikatnie:cool3: Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 hmmmmmmm no pies już pewnie nie czeka... Quote
anetek100 Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 a wlasnie piesek czeka...Tosia mowize moglaby go zabrac stamtad ale nie ma gdzie go ulokowac,jesli nawet hotel to musialy by byc wplaty comiesieczne,gdyz Pania ktora go dokarmia rozwaza wlasnie taka opcje,ale nie wie czy podola..piesek wciaz jest na budowie,nie zna smyczy,jest nieco nieufny,do obcych nie podejdzie gdy luzem biega ,takze jesli by Tosia zabrala pieska musialaby miec gdzie Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 nagłośnijcie ten wątek - ja mogę dawać 20 zł co miesiąc poczynając od tego. Grosz do grosza i zbierze się miarka. Rozumiem , że pani też by coś tam dorzuciła. Quote
epe Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Matko jedyna! Przecież to pies na kanapę,a nie na budowę!:placz: Quote
GrubbaRybba Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Psiaczek piękny, mam nadzieję, że wszystko się dobrze skończy... Niewiele mogę pomóc, ale mogę podnosić i zrobić ogłoszenia. Quote
GrubbaRybba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Podniosę malucha... Dziewczyny, piszcie co u psiaka. Quote
anetek100 Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 piesek jest cały czas na budowie..jedna Pani go dokarmia,jednak jak juz pisałam nie ma pieniązków na hotel,także szukamy dt dla pieska,wtedy będzie można go stamtąd zabrać.jest trochę nieufny,gdy biega luzem do obcych nie podejdzie Quote
Rodzice Maciusia :) Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 trzeba popytać kto mógłby jakieś deklaracje na hotel dać. Pies jest piękny, nie powinien długo zabierać miejsca w hotelu. Powtarzam, ja 20 zł od grudnia daję tak długo ile trzeba będzie. Trzeba zrobić banerek i rozpropagować wątek. Na pierwszej stronie można dać deklaracje dogomaniaków a jednocześnie szukać hotelu. Jest Murka, jest Wiosna i chyba Rotek czy coś takiego. Quote
iwonamaj Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Mogę dorzucić grosik jeżeli zbieracie na hotelik...On nie moze tam zostać:-( Quote
Recommended Posts