Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

niestety nikt nie zgłosił się..zawsze jak dzwonię do Pani Ewy pierwsze co to właśnie pytam p Norka:(ale może akurat może właśnie teraz ktoś dzwoni:oops::roll:taki fajny psiaczek

• 3 weeks later...
  • Replies 377
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety adopcje stanęły:(nikt nie pyta zrobiłam mu allegro więc może teraz??:(:(
kiedyś to był nieufny psiak,bał sie,nie podchodził a teraz???ehhh wszędzie go pełno..jak weszłam na psoesje to pierwszy przybiegł:)strasznie fajniutki,zadbany,wesoły.cudo.nie zaczepia innych psów

Posted

anetek100 napisał(a):
no niestety adopcje stanęły:(nikt nie pyta zrobiłam mu allegro więc może teraz??:(:(
kiedyś to był nieufny psiak,bał sie,nie podchodził a teraz???ehhh wszędzie go pełno..jak weszłam na psoesje to pierwszy przybiegł:)strasznie fajniutki,zadbany,wesoły.cudo.nie zaczepia innych psów

Jak robiłam mu allegro to było chyba z 2 czy 3 obserwujących, wpisz w tytule allegro: polski owczarek nizinny mix, to przyciąga ;)

• 3 weeks later...
Posted

no niestety długo:(:(a to naprawdę fajny psiak...na początku nieufny a teraz????piesek którego wszędzie pełno...biega,skacze,cieszy się radosny bardzo:):):)ostatnio jak byłam podrywał sunię razem z kolegą i w ogóle nie doszło między nimi do zatargów..tamten troche dawał znać,że pierwszy zajął kolejkę do zalotów;)ale Norek tylko wesoło pomerdał ogonkiem i uśmiechał się..taki wesoły piesio...wcześniej jak byłam,niestety szybko w nerwach na biegiem ale teraz jak będę jechała,mam nadzieję uda się cyknąć więcej fotek dla niego i reszty piesków...teraz tylko ja robię ogłoszenia więc no niestety mniejsze szanse ale może w końcu ktoś go zauważy:):)

Posted

ja póki co mam remont w domu rzadko jestem na kompie ale jak zdąrzę to porobię ogłoszenia...zrobiłam nowe na kupiepsa iallegro wznawiam..odezwała się jedna osoba o Dajtusię z innego wątku,ale potem zapytała o Norka.wydawala sie malo odpowiedzialna wiec powiedzialam,ze w ogloszeniu jest numer telefonu prosze dzwonic..a Pani Ewa na bank nie odda takiej osobie psa...juz po rozmowie mailowej wyczulam ze to nieodpowiedni dom

Posted

__Lara napisał(a):
Ja porobię trochę ogłoszeń na dniach.

serdeczne dziękuję:):):)
ja proobiłam właśnie ogłoszenia na :
kupiepsa
aleokazja
eoferty.com
gumtree
kupsprzedaj
adopcjapsa
pajeczyna
no i allegro non stop odnawialne

Posted

anetek100 napisał(a):
serdeczne dziękuję:):)ja dziś machnę jeszcze gumtree i inne i wtedy napiszę gdzie ogłosiłam:)

To napisz gdzie zrobiłaś, ja dorobię ;)