__Lara Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kamień z serca, że psiak już nie siedzi na tej nieszczęsnej budowie ! !!! No ja też robię allegra, ale uczyła mnie dziś między innymi Isadora :oops: pobieram kurs doszkalający :lol: Quote
epe Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Kochana Paros zrobi mu allegro,ale muszę jej podać tel.do Tosi lub jej mamy! Muszę szukać tego tel!;) Quote
epe Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Podniosę na dobranoc naszego stróża z budowy: Kanapo dla pluszaczka- gdzie jesteś?:lol: Quote
epe Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Umieściłam psiaczka na tej stronie: http://www.dogomania.pl/forum/f97/szansa-dla-czworonogow-z-calej-polski-duzy-odzew-128017/ Może akurat coś z tego będzie?;) Quote
epe Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Wskakuj malutki na pierwszą! Szukamy domku dla ciebie:lol: Quote
anetek100 Posted January 26, 2009 Author Posted January 26, 2009 potrzebne telefony: do Tosi2: 508 430 284 do Tosi Mamy:501 147 350 Quote
paros Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Puchaty w necie :lol: http://zwierzaki.cafeanimal.pl/Puchaty,14259 http://allegro.pl/show_item.php?item=540274242 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
epe Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Paros- jesteś kochana!:loveu::modla::modla::modla: Teraz ma szansę,że ktoś się w nim zakocha!:lol: Quote
Ajula Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 biedulek malutki :placz: trzymam kciuki i będę chociaż podnosić Quote
anetek100 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 dziekuje Wam dziewczyny z calego serducha oczywiscie w imieniu pieska i Tosi2 rowniez.mam nadzieje ze teraz szybko znajdzie domek Quote
żabusia Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Anetko, ale pisałaś, że on jest pół-dziki? Czy taki pies może iść bez udomowienia do ludzi? Przecież to muszą być specjalni ludzie, tacy jak my, nie zwykli. Quote
Ajula Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 to prawda, muszą być specjalni, założę się, że dziewczyny byle komu go nie dadzą :p Quote
anetek100 Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 dokladnie,piesek poki co jest bardzo przestraszony,niezbyt ufa udziom,ale ogloszenia mozna zrobic.Tosia mowi ze raczej adopcja zagraniczna na razie odpada,bo wiadomo w takim stanie jechac tyle czasu,to wielki stres.Takze poki co pisek jest u Tosi2,staraja sie go jakos oswoic,by zaufal,by nie bal sie,ale ogloszenia mozna juz robic.Tosia nie miala nic przeciwko.Takze dobrze by bylo by znalazl domek jak najszybciej,ale jak rozmawialam z Tosia wczorajwieczorem to mowi ze bedzie ciezko od razu go przyzwyczaic.takze ogloszenia moga byc,moze ktos zechce mu pomoc. Quote
epe Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Zobaczcie dziewczyny- nasz maluszek na allegro z tego linku na który go wpisałam:lol: Cuda w typie maltańczyk , west , pudel CZEKAJĄ! (539456782) - Aukcje internetowe Allegro Quote
__Lara Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='epe']Zobaczcie dziewczyny- nasz maluszek na allegro z tego linku na który go wpisałam:lol: Cuda w typie maltańczyk , west , pudel CZEKAJĄ! (539456782) - Aukcje internetowe Allegro Piękne psiaki :loveu: cudne :lol: Quote
paros Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Puchaty ma na swojej aukcji trzech obserwatorów :roll: Quote
epe Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Anetek! :Proszę Cię,a nawet błagam-poproś Tosię,aby odbierała telefony,bo w przypadku innego psa,któremu sama założyła wątek-podobno nie odbiera!:placz: Bo my się tu wszystkie staramy,ale kontakt w sprawie adopcji jest do niej lub jej mamy-jeśli nie będą odbierały telefonów,to psy nigdy nie znajdą domków!:placz: Quote
anetek100 Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 no niestety te telefony to wiem,Tosia studiuje,zajmuje sie teraz chorym dzieckiem,ma tez drugie ktore musi wyprawic do przedszkola i czesto nie odbiera.Jej mama owszem ale z Tosia no niestety kontakt utrudniony:(:(napisze do niej choc tez rzadko odpowiada..watki to praktycznie sa przede wszystkim po to by sprawe jakos naglosnic na dogo bo sama nie moze teraz w neecie siedziec wiec ma mnie od tego;)ale wiadomo l;epiej by ona sie wypowiadala.A ze w tej cwhili na serio nie moze msuze ja jakos ciagnac.zatem serdecznie Was przepraszam,ze tak to wygada.Jak bedewiedziala cos dam znac.Powiem jej by odbierala telefony.jak cos to mowie jej mama odbiera Quote
epe Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 To cała nadzieja w mamie!:lol: Bo coś mi się wydaje,że maluszka ktoś zechce pokochać szybko;) Quote
__Lara Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 [quote name='anetek100']no niestety te telefony to wiem,Tosia studiuje,zajmuje sie teraz chorym dzieckiem,ma tez drugie ktore musi wyprawic do przedszkola i czesto nie odbiera.Jej mama owszem ale z Tosia no niestety kontakt utrudniony:(:(napisze do niej choc tez rzadko odpowiada..watki to praktycznie sa przede wszystkim po to by sprawe jakos naglosnic na dogo bo sama nie moze teraz w neecie siedziec wiec ma mnie od tego;)ale wiadomo l;epiej by ona sie wypowiadala.A ze w tej cwhili na serio nie moze msuze ja jakos ciagnac.zatem serdecznie Was przepraszam,ze tak to wygada.Jak bedewiedziala cos dam znac.Powiem jej by odbierala telefony.jak cos to mowie jej mama odbiera Dziewczyny, to może podajcie kogoś innego numer? żeby z taką osobą osoba dzwoniąca mogła przede wszystkim umówić warunki adopcji, a te są przecież takie same na całym dogo. Myślę, że to ułatwi sprawę. Potrzebna osoba do kontaktu, która będzie odbierać telefony, odpisywać maile. Jak już dom będzie sprawdzony to się tylko da Tosi znać. Co Wy na to? Quote
epe Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jak znam życie,to Tosi mama i Tosia muszą wyrazić zgodę na to! Anetek musi się skontaktować z Tosią i skonsultować sprawę. Quote
paros Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 [quote name='epe']Anetek! :Proszę Cię,a nawet błagam-poproś Tosię,aby odbierała telefony,bo w przypadku innego psa,któremu sama założyła wątek-podobno nie odbiera!:placz: Bo my się tu wszystkie staramy,ale kontakt w sprawie adopcji jest do niej lub jej mamy-jeśli nie będą odbierały telefonów,to psy nigdy nie znajdą domków!:placz: Kiedy to przeczytałam to ..... :mad::mad::mad: To po co zakładać wątki i robić ogłoszenia dla ich psiaków?? :shake: Quote
__Lara Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 paros napisał(a):Kiedy to przeczytałam to ..... :mad::mad::mad: To po co zakładać wątki i robić ogłoszenia dla ich psiaków?? :shake: Dlatego ważne jest to co napisałam, Anetek, jak napisała epe, musi się skontaktować z Tosią i umówić sprawę żeby zamienić numer kontaktowy na kogoś innego! Quote
wanda szostek Posted January 30, 2009 Posted January 30, 2009 Ja czegoś nie rozumiem. Wątek ciągnie się od listopada a mały piesek dalej siedzi na łańcuchu na budowie. Mama Tosi2 przecież prowadzi przytulisko. 25 listopada Tosia2 napisała na wątku że może zabrać suczkę z mojego DT, czyli miała możliwość pomóc pieskowi i co pozostawiła tak psiaka bez pomocy na mrozie? Rozumiem jej kłopoty, ale można wygospodarować tych 10 minut, żeby usiąść i sprawę unormować i jakoś na wątku wyjaśnić. Tu pomóc nie można, ludzie siedzą więc bez celu na wątku i tracą czas a inne psy czekają na pomoc i ogłoszenia. Quote
Recommended Posts