Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dogomanka_']
straszne co się teraz z bullowatymi dzieje.:shake:[/quote]

Chyba pomału kończy się kolejna moda:shake: Wcześniej był szał na rottweilery, wiele z nich kończyło w podobny sposób kiedy zaczęła się moda na bullowate. Co będzie następne?:angryy:

Posted

Kurcze, nie było mnie przez weekend, myślałam, że się udało:shake: coś chłopak zawzięty jest. Ale cioteczka Dogomanka jest zawzięta jeszcze bardziej:razz: więc prędzej czy później na pewno się uda

Posted

[IMG]http://img100.imageshack.us/img100/2481/img8192te6.jpg[/IMG]

[IMG]http://img258.imageshack.us/img258/6425/img8196eh8.jpg[/IMG]

[IMG]http://img520.imageshack.us/img520/2552/img8197tm7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img210.imageshack.us/img210/3893/img8193jj4.jpg[/IMG]

Zagadka:[COLOR=DarkOrchid][B]
Gdzie znajduje się psiak?[/B][/COLOR]:razz: [COLOR=DarkOrchid][B]
[COLOR=Black]Kto pierwszy odgadnie dostanie worek ziemniaków.:diabloti:[/COLOR][/B][/COLOR]

Posted

ooo wielkie :klacz:

pisz mała jak się udało???? :razz: :multi: ale się cieszę!!!! :multi: jaki jest chłopak poza tym, że pewnie wymęczony niemożebnie... przyjazny jak się już przekonał, że nic mu nie grozi???

biedak chyba cały w śladach po pogryzieniach co? :shake:

Posted

[quote name='rufusowa']NIE MOGE!!!

Dogomanka jesteś super :multi::multi::multi::multi::multi:

no na kanapie...wreszcie ma swoje miejsce :loveu:

jest oczywiscie u Ciebie :diabloti:[/quote]
[B]Brawo! Wygrałaś worek ziemniaków![/B]:multi:
Nagrode możesz odebrać tylko i wyłącznie osobiście u mnie w Olkuszu.:evil_lol:
Ja wielka nie jestem.;P Podziękowania należą się sąsiadce,która zwabiła Fiodora ( tak mi jakoś to imie pasuje.:lol: ) do klatki i dała cynk mojej mamie,która po niego poszła.;P

Najpiękniejsze jest to,że wystarczyło mu smycz założyć,a wstał i jakby nigdy nic pomaszerował za moją mamą.:-o Ale to nie koniec..po wejściu do mojego pokoju wpakował dupencje odrazu na kanape.:loveu:

Ale to nadal nie koniec.:diabloti:
Gdy wyszlismy na spacerek nawet nie ciągnął. A musze powiedzieć,ze był prowadzony na chinskiej smyczce..takiej wyciąganej za 20 zł.bo innej nie miałam.;)
Następnie podszedł do nas pies,ktory nie był zabardzo przyjaznie nastawiony do Fiodorka i na niego warczał,a nasz kolega totalnie go olał i poszedł dalej.:loveu:
Ale to nie koniec wrażeń.:
Potem było najlepsze...musze zaznaczyć,ze Fioduś ciągle trzymał ogonek pod dupką...
Nie wiem jak to się stalo,że ale jak go zaczełysmy wołać z mamą to momentalnei się ucieszył,skoczył na mnie(i przewrócił oczywiscie) a potem mnei wycałował i wyprzytulałsię chyba za wszystkie czasy.
[SIZE=4][COLOR=Purple][B]On jest przekochany! :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE]

I musze jeszcze zaznaczyć,ze trzeba go sztbciutko odjajczyć ponieważ Fiodor ma ochote już się rozmnażać.:cool1:
Chyba jest dosyć młody..przynajmneiej na moje oko po ząbkach widać.;P ale ja tam laik jestem.:eviltong:

No więc to chyba tyle wrażeń na dziś.:lol: Będe dopiero jutro i zdam kolejne relacje z pobytu Fiodora u nas.:loveu:

Ps. Najlepszy i tak był mój tata.:diabloti: wszelki przeciwnik tymczasów.:diabloti:
zaprosiłam go z mamą do mojego pokoju,a ten zobaczywszy Fiodora odwraca się do mojej rodzicielki i tylko `Ciebie chyba porypało?` :evil_lol: to jest duuuży sukces ponieważ zadko się zdarza,zeby powiedział tylko tyle i tak zareagował.:lol:

Posted

[quote name='malawaszka']ooo wielkie :klacz:

pisz mała jak się udało???? :razz: :multi: ale się cieszę!!!! :multi: jaki jest chłopak poza tym, że pewnie wymęczony niemożebnie... przyjazny jak się już przekonał, że nic mu nie grozi???

biedak chyba cały w śladach po pogryzieniach co? :shake:[/quote]
odnosnie charakteru już napisałam.;P
a co do ran to chyba własnie to są po pogryzieniach.:shake: albo po biciu...nie wiem bo ekspertem w tych sprawach nie jestem.

[quote name='agaga21']JAKIE ŚLICZNOŚCI!!!
cudownie!!!!udało się i psiaczek wygląda na wymęczonego ale też wyluzowanego na tej kanapie!!![/quote]
on w ogóle się nie zestresował.:diabloti: jak już pisalam-odrazu wpadł na kanape.:loveu::evil_lol:

Nie napisłam jeszcze,że wszyscy ludzie sie dziwnie patrzyli na nas jak z nim paradowałysmy,bo każdy prawie go zna.:diabloti: i większosc ludzi sie go bało oczywiscie...a tu my morderce na smyczy prowadzimy.:mad::diabloti::loveu:

Posted

[quote name='agaga21']cudownie!jak długo moze u ciebie zostac?oglądałaś juz mu te kulawe łapeczki?[/quote]
on już nie kuleje.;P no moze troszke,ale bardzo mało.:lol:
pozatym też już nie jest taki wychudzony bo troche jedzenia przez ostatnie 2 tygodnei do dostawał.;P od nas i od Pań przedszkolanek.:lol:

Posted

Wspaniale!!! Jakos tak czulam, ze to domowa bestia :loveu:

on pewnie po hyclu i Olkuszu tak zgooopial, ze nie wiedzial kto wrog kto przyjaciel :cool1:

Dooooody! Przybywaj :evil_lol:

Posted

zrzekam sie nagrody :evil_lol:

on moze troche nabrac pewnosci siebie jak sie lepiej poczuje (co do psow i ciągnięcia ;))

bedziecie go badac u weta czy czekacie na doddy?
ma jeszcze katar/kaszel?

Posted

ja nie wiem...powiedzcie mi jak to jest...ze każdy bezdomny/poschroniskowy/wyrzucony itd bullowaty pierwsze swe kroki kieruje na kanapy?:diabloti::p

sliczny jest:loveu:

Fiodor...normalnie to teraz bullki będziemy po rusku nazywać? jest już gdzieś Borys, teraz Fiodor...no pięknie, pięknie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: