zuza911 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 madzia, zdjęcia oczywiście :) malawaszka, o Kichusiu nic nie wiem, dawno go nie widziałam, ale podpytam:cool1: jaanna019, nic mi nie wiadomo o tym ogłoszeniu:cool1: na pewno w schronisku wszystko jest potrzebne, ale czy to nasze ogłoszenie to nie mam pojęcia. Quote
snoopy 3 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 W sprawie Kichusia wiem tyle,że zostal adoptowany około 2 tygodni temu.:multi: Quote
malawaszka Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 snoopy 3 napisał(a):W sprawie Kichusia wiem tyle,że zostal adoptowany około 2 tygodni temu.:multi: no proszę a na stronie dalej "wisi" do adopcji :lol: mam nadzieję, że dobrze trafił :loveu::multi: Quote
Bakteria Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Sporo psów z działu Do Adopcji znalazło już domy, ale to tylko kwestia czasu, kiedy zostaną przeniesione do odpowiedniego działu. Zaktualizowałam pierwszą stronę. Zuza, mogłabyś mi coś powiedzieć o Śmieszce? Tej suni w typie BC :cool1: z dworca PKS :cool1: Jest jeszcze w ogóle w schronie? Quote
zuza911 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Bakteria, nie wiem czy pamiętasz z 'Pikniku u Reksa' faceta, który wziął małą, brązową suczkę z krzywą przednią łapką. Otóż ostatnio pojawił się z nią w schronisku, oddał pod bardzo ciekawymi pretekstami:angryy: i... wziął Śmieszkę:razz: Chyba nie muszę mówić co o tym myślę :roll: Quote
Lotos Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 No to nie pamiętam :shake: Ciekawa jestem co to były za powody :angryy: Zresztą, jakie by nie były, dlaczego człowiek dostał kolejnego psa, skoro sobie z jednym nie radził. Nie wydaje mi się, żeby to było coś poważnego, bo nie zwlekałby tyle czasu z oddaniem. Quote
m@dzi@ Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='zuza911']madzia, zdjęcia oczywiście :) Dzięki :) weźmiemy jedno ze strony schronu i jedno stąd :) Quote
zuza911 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Brysia od dziś w nowym domku:multi::multi:, więc można ją zdjąć z pierwszej strony:cool1: Quote
Bakteria Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='zuza911']Bakteria, nie wiem czy pamiętasz z 'Pikniku u Reksa' faceta, który wziął małą, brązową suczkę z krzywą przednią łapką. Otóż ostatnio pojawił się z nią w schronisku, oddał pod bardzo ciekawymi pretekstami:angryy: i... wziął Śmieszkę:razz: Chyba nie muszę mówić co o tym myślę :roll: Że kur... co?!!! Wydali mu ją bez problemów? Ktoś mi może wytłumaczyć co tam się dzieje :crazyeye: :mad: A potem się dziwić, że są zwroty z adopcji. Normalnie aż mnie wmurowało, powinni go na kopach pogonić, a nie psa wydawać kolejnego :placz: :mad: Jezu, aż się uniosłam... Co to za preteksty? Napisz proszę. Jak nie tu to na PM czy na gadu. Doskonale pamiętam którą, sama byłam przy wydawaniu. I doskonale pamiętam faceta. Może mu już się przestało podobać, że ma krzywą łapę :angryy: A swoją facjatę to sadził do gazety i takiego dobrego udawał, bezczel jeden :angryy: Quote
malaa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A z jakiego powodu piesek został zwrócony? Ciekawi mnie to gdyz czytalam ten artykuł w porannym i chyba kojarze tego faceta...ojj szkoda psinki moze biedna sie juz przywyczaila a potem ktoś ją oddaje jak bezwartościowa rzecz:-( smutne i przykre... Quote
dreag Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Nie powiem, co o tym wszystkim myślę... Co innego się mówi, a co innego robi...:cool1:. Fałszywość ludzka nie ma granic. I w tym psy są lepsze od nas, ludzi.... Quote
Guest monia3a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Dopiero zobaczyłam jakie cudo macie w schronisku :crazyeye: rozmawiałam już z kierownikiem aby pies został wykastrowany przed adopcją mam nadzieję, że będzie tak jak ustaliliśmy. Dziewczyny proszę zróbcie mu jutro więcej fotek i podeślijcie dla mnie :modla: zrobię mu allegro i założę wątek na owczarkach. Kurcze nie mam jeszcze kojca ale będę się streszczać z budową i ta rasa będzie u mnie tymczasowac ;) Quote
zuza911 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 malaa, nie znam dokładnie powodów Fotki owczarkowi oczywiście zrobię (zapisałam sobie:diabloti:) i podeślę jutro wieczorkiem;) Quote
Bakteria Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 Nowego husky z Antoniuka też przydałoby się ciachnąć... Monia, jakbyś mogła tam pogadać z kim trzeba :cool3: :roll: Chociaż niufek też miał być kastrowany przed adopcją, a wyszło jak wyszło... :p Ale nie trzeba tracić nadziei :roll: Quote
Guest monia3a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 niufek nie był wykastrowany :-o zobaczę co da się zrobić ale on i tak musi przesiedzieć jeszcze kwarantannę więc mam troszkę czasu ;) Już niedługo piknik u Reksia i prawdopodobnie spotkamy się tam :roll: ale wszystko w swoim czasie :evil_lol: Quote
Bakteria Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 monia3a napisał(a):niufek nie był wykastrowany :-o no właśnie nie był :mad: dzień przed adopcją, a może nawet w dniu adopcji o kastracji nic nie było wiadomo w biurze (a może mi nie chcieli powiedzieć)? nawet przy panu kierowniku pytałam, ale nic, cisza, a podobno miał być wykastrowany i to na pewno? :-( dlatego się boję, żeby z tym oneczkiem i husky nie było tak samo, bo już się napatrzyłam jak pseudohodowcy się zaopatrzają w schronisku na świeży towar :placz: masakra jakaś Quote
Guest monia3a Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 zuza911 sprawdź proszę do kiedy ONek jest na kwarantannie. Quote
dreag Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 A kiedy ten Piknik się szykuje? Zuza911, jak tam, cisza u Barrego? Quote
zuza911 Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Fotki onka mam, podeślę wieczorkiem. Mam też oneczki (Saby ze strony). U Barego absolutna cisza... Ani jednego telefonu:shake: Quote
Guest monia3a Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 zuza911 napisał(a):Fotki onka mam, podeślę wieczorkiem. Mam też oneczki (Saby ze strony). Onka wysterylizowana?? Czekam na fotki psiakow i małe jako takie info o nich. Quote
Lotos Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 ONka Saba została dopiero niedawno wrzucona na stronę, więc kwarantanna jej się jeszcze raczej nie skończyła, zostanie wysterylizowana dopiero po niej. Też czekam na zdjęcia pozostałych psiaków. I gotowy tekst najlepiej :lol: Quote
Guest monia3a Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Lotos a zawiozłaś może umowę syfka do schroniska ?? Quote
Lotos Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 Tak, tą kartkę z chipem też zostawiłam - zostanie później przekazana do miejskiej bazy danych (jak już ją utworzą - w dzisiejszym porannym piszą, że mają się wyrobić w ciągu 1,5 miesiąca). Straszny wysyp hasków :shake: W schronisku są już 3, a wracając 4 widziałam na ulicy Polowej, biegał samopas z jakimś terierkowym podrostkiem. I sami faceci. Quote
Recommended Posts