Guest monia3a Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Pilnie szukam DT dla mixa amstafa, popytajcie plisss znajomych może ktoś się zlituje nad biedaczkiem. Dom bez kotow i psów-samców Link do wątku w moim podpisie. Umie któraś z Was robić banerki?? Przydałby mu się... Quote
dreag Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Draka i Robin mają na allegro poprawione opisy. Zuza911, co z tą suczką? Ja też dzisiaj jedną zaliczyłam:cool1: Quote
m@dzi@ Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 4 białostockie szczeniaczki pilnie szukają domów: 4 szczeniaczki Quote
zuza911 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 To Ty Bakteria rób te 'starsze', a ja napiszę tym 'nowszym':cool1: Quote
Bakteria Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Wszystkie dłuższe opisy i fotki Brysi wstawione na pierwszą stronę. Mogę potem porobić jakieś takie podobne dłuższe dla tych psów, które lepiej znam, ale na razie to muszę pisać jakieś wypracowania o wierszach Szarzyńskiego :cool1: Quote
Lotos Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 W razie czego mam porobione dłuższe opisy Focusa, Lisy, Tazy, Bystrej, Nessie, Fazki i Czarnego. Ogłoszenia już się produkują. Dziś miałam kolejny mejl w sprawie Czarnego, więc jego szanse rosną :multi: a może znajdzie się domek i dla jakiegoś drugiego psiaka. Quote
zuza911 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No to podrzuć Bakterii opisy:cool1: Motywujemy ją do rozbudowania pierwszej strony:diabloti: No proszę, trochę ogłoszeń i Czarny rozchwytywany:evil_lol: Jakby co to dawaj znać, które i gdzie wrzucasz, żebyśmy się nie dublowały:cool1: Quote
Lotos Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Wrzucam te psiaki, które wymieniłam na ok. 30-40 portali jakie mam, oprócz allegro, bo nie posiadam. Jak skończę to dam znać kogo będę męczyć później ; d Quote
zuza911 Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 To ja dorzucę Twoje towarzystwo jutro na allegro:cool1: U mnie Dred, Iwan, Brutus, Foczka, Draka, Brysia i Zając mają allegro i BO, a 'całość' ogłoszeń Iwan, Dred, Brysia i Brutusek. Quote
Lotos Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Okay. Oby był jakiś odzew. Z tych psów, którym robiłam BO, tylko o Czarnego są pytania. A robiłam tym najmilusiejszym z najlepszymi fotami. P.S. Widzę, że masz nowe foty :razz: Mejla ślij? P.S.2 Wiadomo już coś o domku dla suni z s-22? Quote
dreag Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Przed chwilą dzwonił kolega, właśnie pytał, czy nie chce ktoś młodej amstafki, wesołej, biegajacej na Proletariackiej za dziećmi u ks. Konkola. Ma przyjechać schronisko i zabrać, więc - amstafolubne, pomocy!!!! A może komuś sie zgubiła?:oops: Podajcie jeszcze z 5 imion psiaków, którym wystawić allegro, w tym najchętniej takiej jednej suni z boksu przy płocie od strony ulicy. Nie mogę zapomnieć jak się wpatrywała we mnie z nadzieją.... Taka brązowawo-szara, większa, zwyczajna:cool1: Codziennie jej wypatruję, jak przejeżdżam. Quote
zuza911 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dreag, a to nie Suzi (Ogoniasta) z 1. strony?:cool1: Lotos, których nie masz? toż ja ostatnio nawet w schronie nie byłam:diabloti: A o małej nic nie wiadomo, jeszcze ma chyba kwarantanne i czeka ją sterylka. Quote
zuza911 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 A allegro to może Burce? Ona taka 'zwykła', nikt nigdy o nią nie pyta, nikt się nie interesuje:shake: ma może z 4-5 latek, jest trochę nadpobudliwa (może to z braku zainteresowania), do ludzi super przyjazna i łagodna, daje ze sobą wszystko zrobić. Do psów bezproblemowa. Kojarzy podstawowe komendy, wie co to smycz. Przytula się, rozdaje całusy, no ful serwis:diabloti: Prononuję jeszcze Korcię i Majkę (której nie ma na stronie). Korcia to wulkan energii, skacze, biega, liże. Potrafi z rozpędu wskoczyć na plecy:diabloti: Bardzo pozytywnie nastawiony psiak i do ludzi, i do zwierząt. Super się pilnuje. Majka natomiast jest uosobieniem spokoju. Uwielbia ludzi, prosi o głaski, ale nie jest upierdliwa. Potrafi się sobą zająć. Super przyjazna, łagodna, ideał do dzieci. I też się fajnie pilnuje, zna smyczke. Korcia ma z 2 latka, może mniej, a Majka ze 3. I Pusia, około roczna. Trafiła z cmentarza z mamą, która niestety nie żyje. Jest bardzo energiczna, no typowe dziecko. Do psów podporządkowana. Super do dzieci. Taka ciekawska, mała przytulanka. Zdjęcia jak coś na maila:cool1: Quote
Bakteria Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 To ja kradnę Marty opisy z BO zaraz i wwalę na pierwszą stronę, żeby było czytelnie i pięknie i wszystko pod ręką. Zaraz się rozejrzę jakim psom jeszcze brakuje, które dobrze znam... Oby jeden pies znalazł dom dzięki tym ogłoszeniom- to już sukces i ogromna zmiana dla tego psa :cool1: Aaaa... Szukamy tymczasu, konkretnego i zaznajomionego z trudnymi psami, dla młodego labka, którego wychowanie ktoś zupełnie zaniedbał :roll: Wrzucam go zaraz na labradory.info :-( W schronisku pewnie szybko pójdzie, bo to w końcu czysty (no, teraz to już trochę brudny :lol:) labiszon. I młody i pies i niekastrowany... Tylko jak trafi do jakiegoś jelenia to będzie wracał, jest po raz drugi... Mam więc nadzieję, że może akurat przez te 7 dni kwaratanny, które mu zostało uda się coś normalnego znaleźć. Foty bez kojca pewnie niewykonalne w najbliższych dniach :cool1: ? Roboczo nazwałam go Szok, bo ktoś się nieźle zdziwi jak weźmie go jako tego "co to sam sie wychowuje i kocha dzieci"... Quote
Lotos Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Nie mam Dredka z BO... faktycznie jakoś dziwnie wyszło. Żal, jak tylko coś ruszyło z adopcjami to i jakiś wysyp pilnie potrzebujących :cool1: Ciekawe czy to się kiedykolwiek zmieni... Quote
zuza911 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Dobrze, że choć cokolwiek się ruszyło... A na poprawę nastroju kolejna bieda. Sunia mała, młodziutka, ma ok. 1.5 roku. Do ludzi łagona, przyjazna, bardzo spragniona towarzystwa. Dogaduje się też z psami. I... jej 10 szczeniaków:cool1: Mają tydzień, do wydania będą za 4-5 tygodni. Przed adopcją odrobaczone. Są pieski i suczki, także do wyboru, do koloru. Quote
zuza911 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Sunia razem ze szczeniakami przebywa na podwórku u starszej Pani. Nie jest jednak w stanie się nimi zająć (ma już zresztą 2 własne...). Nie muszę mówić, że sytuacja nieciekawa:shake: Quote
Bakteria Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Edytłam pierwszego posta. Gotowe opisy mają: Brutusek, Tazi, Bystra, Brysia (potrzebne lepsze fotki do ogłoszeń!!!), Foczka, Lisa, Draka, Nessie, Borys, Iwan, Czarny. Na opisy i ogłoszenia czekają: Aisha (Lotos, jak mogłaś!? :diabloti:), Dasza, Gaja (jest jeszcze w ogóle?), Demi, Fazka, Burka, Bunia, Czika, Chi, Lassie, Suzi, Pusia, Hubalka, Kora, Buli, Cygan (jest jeszcze?), Witalis, Mokate, Kosmos i Azor. Zuza, jakbyś mogła to weź mi jeszcze raz walnij opis Brutuska i wyślij jeszcze raz fotki i opis Mai, i tych dwóch małych suczek- Zosi i Zuzi (?). No i pisz jakbyś wiedziała coś nt tego domku dla Sforki. Są jakieś wieści od Kropki ;) ? Quote
dreag Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 zuza911 napisał(a):Zdjęcia jak coś na maila:cool1: To dawaj zdjęcia do opisów tych psiątek w potrzebie, wystawię. zuza911 napisał(a):Dreag, a to nie Suzi (Ogoniasta) z 1. strony?:cool1:. Może Suzi albo Demi, która tam stoi przy bramie? Quote
Guest monia3a Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 zuza911 napisał(a): I... jej 10 szczeniaków:cool1: Mają tydzień, do wydania będą za 4-5 tygodni. Przed adopcją odrobaczone. Są pieski i suczki, także do wyboru, do koloru. Oby tylko przeżyły :shake: a ta sunia to przypadkiem nie przywieziona z Puławskiego?? Quote
zuza911 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cygan jest, Gaja nie wiem:roll: Brysi fotki w sobotę. Zrobię opisy dla Dashy, Burki, Suzi, Hubalki, Pusi, Korci, Cygana, Mokate i Azorka. Nie wiem tylko czy dziś dam radę, jak nie to w piątek dopiero. Zdjęcia zaraz wyślę. I mam prośbe. Bakteria, wrzuć tę suńkę do pilnych adopcji. Wiem, że pozaschroniskowa, ale...:roll: Dreag, przy bramie Suzi:cool1: Quote
zuza911 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Jakby ktoś miał ochotę porozwieszać trochę suńkę z dzieciakami, to wyślę ogłoszenia na maila:cool1: Quote
dreag Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Wystawię Pusię i Suzi na allegro. Załatwię to w piątek. Witalis, Fazka, Brutusek, Robin, Demi, Dejan, Nestor, Tores, Max, Draka, Bary, Lisa mają allegro;). Quote
Recommended Posts