Jump to content
Dogomania

Schronisko w BIAŁYMSTOKU !!! Szukamy DS i DT. Potrzebne ogłoszenia !!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='plinka']Oczywiście DT brakuje, ale mamy sporo psów na tymczasach, które szukają domu stałego..

http://www.dogomania.pl/forum/f28/bialystok-watek-zbiorczy-wysyp-szczeniaczkow-57467/ ;)

Dokładnie ;) W Białymstoku na adopcję czekają nie tylko schroniskowce, ale także psy będące pod opieką TOZ-u.

Po prostu zdziwiło mnie strasznie, że były tak mocno określone wymagania, a tu nagle decyzja o adopcji schroniskowca prostu z azylu- tak naprawdę małej niespodzianki :diabloti: I tyle...

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To komu moglabym wplacic te moje skromne 20zl ? Tak jak obiecalam bede dawac taka kwote miesiecznie;) Tylko nie za bardzo sie jeszcze orientuje tu na forum i nie wiem komu mam wplacic;);)

Posted

[quote name='malaa']To komu moglabym wplacic te moje skromne 20zl ? Tak jak obiecalam bede dawac taka kwote miesiecznie;) Tylko nie za bardzo sie jeszcze orientuje tu na forum i nie wiem komu mam wplacic;);)

To zależy komu chcesz... Tu na wątku są różni ludzie, w tym wolontariuszki z dwóch instytucji - schronisko i toz, obydwie pomagają zwierzakom. Jak widzisz, współpracujemy ze sobą. Do Ciebie należy decyzja. Namiary:
na schronisko: [url=http://bialystok.schronisko.net/]Schronisko Dla Zwierząt w Bia

Posted

Dobrze, że te maluszki powoli znajdują domki :multi:

Adler- niufek, też ma już nowy dom.

A tak w ogóle jakaś masakra, widzieliście co się dzieje na bialystokonline?! Jakieś szaleństwo... Znalezione szczeniaki setera irlandzkiego, oddają spaniele, jakieś sznaucery, pitbulle, husky.. No i masa kundelków do adopcji :shake: Czyżby nietrafione prezenty :-(

Guest monia3a
Posted

[quote name='zuza911']Kolejne 2 kurduple w domkach:cool1:[/quote]

Jeszcze pięć i będzie po 11 :multi:
Jak dobrze pójdzie to do soboty się wszystkie rozejdą :)

Guest monia3a
Posted

co się dziej z ludźmi :shake: po 10 latach wywalili ją do schronu :placz:

są jacyś dogolubni na forum ??

Posted

[quote name='monia3a']

co się dziej z ludźmi :shake: po 10 latach wywalili ją do schronu :placz:

są jacyś dogolubni na forum ??

Dogolubni już wiedzą, mimo przeszkód nie zostawię jej bez pomocy :cool1:

Ona na moje oko nie ma 10 lat, dogi szybko siwieją, a do tego stres ogromny to przyspiesza, ale to i tak bestialstwo oddać psa rasy wyjątkowo zżywającej się z człowiekiem, krótkowłosej- zimą i po nie jednych szczeniakach :angryy: do schronu... Maszynka do rodzenia sie popsuła. I jeszcze wciska kity, że się przyplątała :angryy:

Guest monia3a
Posted

Dla mnie jest to nie do pomyslenia :angryy:
nie wyobrażam sobie sytuacji, że muszę oddać swoją 10 letnią dobkę do schronu po tylu latach to równoznaczne jest z uśpieniem psa.

Jak ona biedna musi cierpieć :-(

Posted

Dzięki, dobrze by było więcej ładnych zdjątek.
I podaj mi na PW Twoje namiary. Chyba gdzieś miałam, ale z moją głową bywa nietęgo...:oops:
Jakby coś jeszcze z zachowania psiaka... to też bardzo chętnie:cool3: Ja go znam z dobrej strony...ale może jest druga... Popytaj, ok?

Posted

Popytam. Ja go też znam tylko od dobrej strony; obcych gorliwie obszczekuje, ale na mnie nigdy nawet nie warknął, daje wszystko wokół siebie zrobić, jest łasy na pieszczoty. Ale zorientuję się jeszcze:cool3:
A namiary już wysyłam:cool1:

Posted

Czyli nic nowego :razz:

Na stronie schronu o Bulim pisze tylko "Buli to radosna "przytulanka". bezbłędnie wyczuwa Twój zły nastrój...
Jeśli jesteś samotny to jest to piesek idealny dla samotnych... Rozbawi, rozśmieszy i pożałuje kiedy trzeba.". Nie ma nic więcej o nim do powiedzenia? I może znajdzie się jeszcze jakieś zdjątko?

Posted

Fotki będą jutro (jak nie zapomnę zrobić:razz:). Więcej o Bulim? Hmm.. Łagodny, przyjazny, na smyczy chodzi całkiem nieźle, mógłby być towarzyszem dzieci lub osoby starszej. Do innych psów pozytywnie nastawiony. Niezbyt ufny do obcych, ale szybko się przełamuje.

Fotki Barego zrobiłam, wyślę wieczorkiem:cool1: Są... średnie:diabloti: Bo sobie przypomniałam o nich 10min przed wyjściem, więc tak na szybko:cool3:

dreag, jakbyś mogła maila podać;)